Beata34
Fanka BB :)
Anulka no to super z kupkami w wannie?mi się nie zdarzyłoAnitt... wspolczuje... trzymaj sie, bedzie dobrze, dobrze, ze skonczylo sie na zlamaniu nogi
Asix, extra sie wybawilas... a co do kolezanki, to nie wiem, moze faktycznie powinnas zadzwonic, nie wiem...
Beata, z jablkiem wiem, ze nie do wiary - ale jednak...
dzis lekarz gastroenterolog potwierdzila
U nas juz po wizycie, mamy jesc to co do tej pory, i pic ta laktuloze (dowiedzialam sie dzis od lekarki, ze jest bezpieczna zupelna, bo w ogole nie wchlania sie do organizmu tylko wydala sie i zmiekcza kupke) i kupic probiotyki - i ma byc oki
no a zeby bylo weselej, to dzis rano byla kupka... a przy wieczormym kapaniu powtorka... tyle ze w wannie
Bira dawaj ją do nas zrobimy z Ingą porządekA u nas masakra.... Inga to diabeł wcielony. Bez humoru od kilku dni. Drze się w niebogłosy. Non stop na rękach. Dziś udało mi się zjeść dopiero obiad bo wcześniej nawet kanapki nie miałam możliwości zrobić. Ciągle niezadowolona, rozdrażniona, dziś udało mi się ją położyć po południu a jak wstała to jakby ja osy pogryzły taka była rozwścieczona............Mam nadzieję, ze to wina zębów, bo chyba aż tak jej nie rozwydrzyłam...........
Witaj Pati po bardzo dłuuuuugiej nieobecnościwitajcie Kochane Listopadóweczki;-)
wpadam bo w koncu naparawili mi neta...
najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów
czeka mnie duzo nadrabiania
jutro napisze troszke wiecej
dzisiaj tylko się witam,ściskam WAs i Wasze dzieciaczki i lece do galerii Słoneczka pooglądać
:-):-):-)
helo
wpadam na moment
sorki ze nie odezwalam sie dzisiaj ale wczorajsze mega pozytywne emocje na mnie tak wplynely ze po szybkich cudownych zakupach z wrazenia nie moglam spac w nocy pozatym strasznie jakby jedna strona biodra mnie boli i to tez spowodowalo ze nie moglam zasnac:-(
zasnelam nad ranem jak K.do pracy wstal
potem caly dzien jak zombi sie snulam bez sil na cokolwiek
teraz wieczorem zlozylismy sobie meble ogrodowe i jest super:-)
jutro jedziemy znowu poszalec
musze sobie kupic chociaz stanik bo mi moje wymiona urosly ze staniki wymiekaja
no i dziewczynka troszke ubran letnich i sandalki
oki ide poczytac co u was sie dzialo
ale jakby co mowie dobranoc bo cienko sie czuje
Lilka relax pełen bo musisz jeszcze trochę wytrzymać
Sabinko no to się działodzień dobryyyyyyyy:-)
na początku dziękuję bardzo bardzo wszystkim za życzenia...
było supcio:-)
najpierw szczawnica-czerwony klasztor(słowacja) na rowerkach;-) 25 km:-)
potem obiadek...
no i wieczorkiem kolacje zrobiłam;_) pstrąga itd:-) mniam mniam...
zaraz poczytam i wszystko ponadrabiam tylko zrobie kaweczke i kKapik własnie usypia...i cos marudzi pod nosem....
Anitt dobrze ze tylko na tym się skończyłoDzieki dziewczyny za slowa otuchy. Jade do niego w sobote prawdopodobnie tylko musze znalezc kogos kto mi kupi bilet bo ja nie moge uzywac karty przez internet
Ciesze sie ze nie upadl inaczej, to sie moglo skonczyc duzo gorzej, oni naprawde czasem bardzo wysoko pracuja...
No i zobaczymy sie juz niedlugo, to tez jest jakis plus. Bedzie dobrze, tylko chcialabym juz z nim pogadac zeby wyczuc czy go bardzo boli i w ogole jak to sie stalo. No i oczywiscie udzielic mu kilka porad prawnych bo juz przeszukalam internet odnosnie wypadkow w pracy w UK
No to dzieńdoberek
A u nas pogoda się popsuła i ciągle wieje brr jak nieprzyjemnie pozytywne strony to że pranie szybko schnie