reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
bira ciesz sie ze jest takim zywym dzieciatkiem :-) matrwilabys sie gdyb y malo co sie ruszala... :-D:-D:-D
moj ma jeszcze dupe za ciezka ale tez probuje siegac wszystkiego juz na okolo ;-)

Larvuiu, chwilowo wolała bym, żeby była mniej ruchliwa;-);-);-) Nie chcę myśleć, co się będzie działo jak zacznie chodzić.... Ja na dzień dobry miałam wstrząs mózgu, bo w szafki przywaliłam... a Inga jest gorsza ode mnie... moja mama tak twierdzi:baffled::baffled::baffled:

witam wieczorkiem:blink: wpadłam tylko na chwile zobaczyć co sie dzieje , ostatnio mam mały kryzys i nie mam weny do pisania:-:)-(

aluśka gratuluje drugiego ząbka:-)

anineczka ale agent z tego twojego Antka:-D:-D:-D:-D:-D

Moj maly zasnal:tak:
Dziewczyny czy Wasze maluszki tez tak maja ze smacznie sobi spia i nagle zaczynaja dosc mocno plakac????Moj ma tak co jakis czas a teraz jak zasnal tomial juz dwa razy i nie wiem co jest grane czy czegos sie przestraszyl czy cos sie snilo nie wiem.....:no:

Kacper też tak czasem ma to normalne (czasem może coś się przyśni np) .... Nie masz się czym martwić :tak:

reklama

REWELACJA :-D:-D:-D:-):-):-). Razem z Mężem oglądaliśmy jak Amanda pięknie siada w tempie ekspresowym, a potem myk myk i staje CZADOWO.

Kacper nie utrzymuje sie na nogach on na nich jak na trampolinie jak trzymam go pod pachami :-) i tez sam tak nie usiądzie kombinuje próbuje ale jeszcze tak nie umie z leżenia

Do góry