Cześć kobitki!!!
Byliśmy dzisiaj w sklepie kupić nowe foteliki chłopakom do auta. Zakup udany, dzieci zadowolone i my też
Zadziwia mnie moje młodsze dziecko, które wszędzie się wspina, już dwa razy spadł nam z łóżka, więc wyprowadzamy Igorka do jego łóżeczka już na całą noc.
Kuba powiedział że jestem uzależniona od karmienia piersią, skoro nie potrafię przestać. Co tu dużo gadać, to bardzo czułe jak mu daję pierś a on tak słodko ssie i się wtula we mnie. Oksytocyna mi wali na mózg, true.
A starsze dzisiaj dostało histerii z powodu, cytuję: "moje stopy są za długie"
Skąd taka myśl u 2latka?
a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwebylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarkinawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone
strasznie przykre... szlag mnie trafia, za wszelką cenę kobieta musi urodzić naturalnie... mam nadzieję że ta sprawa formalnie trafi do sądu i tym skur.wielom pójdzie w pięty
a jeszcze jedno....
INGENIO- mam polecam rewelacja, mam i garczki i patelnie :-) REWELKA:-) nic sie nie przypala...tłuszczu naprawde troszeczke...!!:-) tyle że je troche zmasakrowałam:-) bo ciągle wkładam do zmywarki
ooo no to ja nie mam zmywarki więc może ich nie zedrę za szybko
Dzisiaj z mezem wymyslilismy zeby w sklepie dac plazme 42 cale na ktorej beda lecialy albo bajki albo np, reklama firmy zeby zrobic cos takeigo np. wozki chicco jak zmienia suie wersje spacerowo w wersje gleboka czy z zalozyn fotelikiem itd.... bo nie raz trudno to wyobrazic sobie a w standardzie sa zwsze wozki w wersji glebokiej co wy na to???????
Karinko z tą plazmą to super pomysł!
Beatko pytałaś kiedyś dlaczego chce się przeprowadzić.
Otórz jestem w wielkiej kropce i zastanawiam się ciągle czy przenieść się tutaj do większego miasta ( w tej dziurze jest tylko jeden sklep,rzeźnik i fryzjer
) gdzie będe miała możliwość pójścia do pracy na weekendy czy uciec do Polski.
Mam wielki dylemat i normalnie chyba osiwieje zanim coś wymyśle
Anineczko ja bym nie potrafiła wyjechać bo też i dobrze się nam tu żyje. Polska to Polska, jesteśmy u siebie, nikt nam nie skoczy że jesteśmy obcy. Poza tym zatęskniłabym się na śmierć za rodziną. Teraz w Polsce dzieje się tak wiele, to już nie ten sam kraj co kilka lat temu, gdzie żeby zostać "stójkowym" w sklepie obuwniczym trzeba było złożyć podanie i modlić się żeby Cię przyjęli za marną najniższą krajową ;-) Więc jeśli chodzi o mnie, to zachęcam do powrotu!
Ps. dajecie maluszkom truskawki?? Bo Oskar wcina od 4-5 dni... ale mu smakuja... Dzis zjadl rano 5 sztuk a wieczorem jeszcze 4...
no i jeszcze pytanie... czy truskawki nie zatwardzaja?? bo ja juz sama sobie nie wierze moim zdaniem beda rozluzniac... ale kto wie... napiszcie jak cos wiecie;-);-)
chyba rozluźniają, przynajmniej mnie
ale ja nie podaję truskawek Igiemu, może za rok :-)