reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

No widzisz Wisienko nie było źle a duzo nie straciłas bo tu pustki

Beata a no nie bylo zle :-):-) moze sama sie skapnela ze pewnych rzeczy nie powinno sie robic u kogos w domu, i Davidek dostal 2 sliczne kompleciki ubranek plus skarpetki i kapelusik :-):-)

No to jesteśmy widze we dwie:-DWisienka też?

Beata tez tez :tak::laugh2::laugh2:

Hehehe no to super:tak:
Powiem ze nawet moj maz nie lubi pilki ( z czego bardzo sie ciesze) i teraz zamiast jej ogladamy sobie film:tak:
[/quote]

Karina hehe my tez ogladalismy film :-):-)

reklama
Cześć kobitki!!!

Byliśmy dzisiaj w sklepie kupić nowe foteliki chłopakom do auta. Zakup udany, dzieci zadowolone i my też :tak:
Zadziwia mnie moje młodsze dziecko, które wszędzie się wspina, już dwa razy spadł nam z łóżka, więc wyprowadzamy Igorka do jego łóżeczka już na całą noc.
Kuba powiedział że jestem uzależniona od karmienia piersią, skoro nie potrafię przestać. Co tu dużo gadać, to bardzo czułe jak mu daję pierś a on tak słodko ssie i się wtula we mnie. Oksytocyna mi wali na mózg, true.

A starsze dzisiaj dostało histerii z powodu, cytuję: "moje stopy są za długie":baffled: Skąd taka myśl u 2latka?:confused:

a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwe:no:bylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone

strasznie przykre... szlag mnie trafia, za wszelką cenę kobieta musi urodzić naturalnie... mam nadzieję że ta sprawa formalnie trafi do sądu i tym skur.wielom pójdzie w pięty :wściekła/y:

a jeszcze jedno....
INGENIO- mam polecam rewelacja, mam i garczki i patelnie :-) REWELKA:-) nic sie nie przypala...tłuszczu naprawde troszeczke...!!:-) tyle że je troche zmasakrowałam:-) bo ciągle wkładam do zmywarki:D:D:D

ooo no to ja nie mam zmywarki więc może ich nie zedrę za szybko :laugh2:

Dzisiaj z mezem wymyslilismy zeby w sklepie dac plazme 42 cale na ktorej beda lecialy albo bajki albo np, reklama firmy zeby zrobic cos takeigo np. wozki chicco jak zmienia suie wersje spacerowo w wersje gleboka czy z zalozyn fotelikiem itd.... bo nie raz trudno to wyobrazic sobie a w standardzie sa zwsze wozki w wersji glebokiej co wy na to???????

Karinko z tą plazmą to super pomysł!

Beatko
pytałaś kiedyś dlaczego chce się przeprowadzić.
Otórz jestem w wielkiej kropce i zastanawiam się ciągle czy przenieść się tutaj do większego miasta ( w tej dziurze jest tylko jeden sklep,rzeźnik i fryzjer :eek: ) gdzie będe miała możliwość pójścia do pracy na weekendy czy uciec do Polski.
Mam wielki dylemat i normalnie chyba osiwieje zanim coś wymyśle :confused2:

Anineczko ja bym nie potrafiła wyjechać bo też i dobrze się nam tu żyje. Polska to Polska, jesteśmy u siebie, nikt nam nie skoczy że jesteśmy obcy. Poza tym zatęskniłabym się na śmierć za rodziną. Teraz w Polsce dzieje się tak wiele, to już nie ten sam kraj co kilka lat temu, gdzie żeby zostać "stójkowym" w sklepie obuwniczym trzeba było złożyć podanie i modlić się żeby Cię przyjęli za marną najniższą krajową ;-) Więc jeśli chodzi o mnie, to zachęcam do powrotu! :tak:

Ps. dajecie maluszkom truskawki?? Bo Oskar wcina od 4-5 dni... ale mu smakuja... Dzis zjadl rano 5 sztuk a wieczorem jeszcze 4...
no i jeszcze pytanie... czy truskawki nie zatwardzaja?? bo ja juz sama sobie nie wierze:-D:baffled: moim zdaniem beda rozluzniac... ale kto wie... napiszcie jak cos wiecie;-);-)

chyba rozluźniają, przynajmniej mnie :laugh2: ale ja nie podaję truskawek Igiemu, może za rok :-)

A ja mam pytanie z innej beczki. Czy kóraś z was używa/używała jakiegoś balsamu do ciała brązującego??? i może jakiś polecić i czy to ogole jest coś warte??
bo nigdy nie używałam takiego balsamu a na solare nie chce już iść. a weselicho tuż tuż:baffled:

ELbra trzymam rękę na pulsie w kwestii opalania, bo u mnie musi być opalenizna do 19 lipca :tak: kupiłam taki samoopalacz z mikrodyfuzorem firmy garnier ambre solare czy jakoś tak, popsikałam się według instrukcji, ale zaraz się ubrałam w piżamkę i rano miałam plamy :baffled: więc czekam do jutra i zrobię to z rana, polatam chwilę w bieliźnie po chacie, żeby mi to porządnie wyschło i zdam relację jak wyszło :tak:

to ja też już spadam , pusto tu jakoś i nie chce mi sie coś pisać , dołek jakiś mnie łapie ,kryzysik czy cóś:-:)-:)-:)-(

Załączniki

• smutna kulka.gif
    smutna kulka.gif
    14,9 KB · Wyświetleń: 40
Misia ale się uśmiałam z Wika.Ma chłopak dylematy :szok: :-D:-D

A mojemu Antkowi nie idzie przetłuaczyć,że to co rośnie mamie na klacie to piersi,cycuszki.On twierdzi,że to BALONY :szok::szok::-D:-D:-D

No właśnie Misiu,ze mnie to straszna patryjota i tęsknie za Pl :tak::tak:
Coś czuje,że już niedługo :rofl2:

ELbra trzymam rękę na pulsie w kwestii opalania, bo u mnie musi być opalenizna do 19 lipca :tak: kupiłam taki samoopalacz z mikrodyfuzorem firmy garnier ambre solare czy jakoś tak, popsikałam się według instrukcji, ale zaraz się ubrałam w piżamkę i rano miałam plamy :baffled: więc czekam do jutra i zrobię to z rana, polatam chwilę w bieliźnie po chacie, żeby mi to porządnie wyschło i zdam relację jak wyszło :tak:

U mnie opalenizna musi być do soboty !!!!!:rofl2:

A co do histerii Wika do nieźle. ja już się nie moge doczekać az moje dziecię będzie robiło takie jazdy:ninja2::oo2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A mojemu Antkowi nie idzie przetłuaczyć,że to co rośnie mamie na klacie to piersi,cycuszki.On twierdzi,że to BALONY :szok::szok::-D:-D:-D

heheheh, Wiku to się nawet dobrał do moich i powiedział że dobre ;-)

hmmm...wyczuwam u siebie teraz dozę postepującej szajby:confused:

co się dzieje Elbruś?

Dziunia, główka do góry! Ściskam pozytywnie! Śpij dobrze!

Do góry