reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Lilka to była dopiero 24:30 ;-) więc nie tak źle.
Super,że kaska wpadła na konto,troche długo szła ale najważniejsze,że jest
Aluśka oj biedna Amandzia. :-(
Współczuje strachu,ale chyba jednak każde dziecko w swoim życiu zaliczy lot z wyrka.
Matt co prawda jeszcze nie uraczył tego,ale Antek to już ma za sobą.
Nie wiń sie ,że zasnełaś.Zdaża się ;-)
Karina to czekamy na wieści jutro
Sabinko ach czereśnie.Uwielbiam
Antek dziś z rana,jak jeszcze przysypiałam w wyrku z Mattem założył sobie podpaske
I to w tym miejscu gdzie trzeba...tylko poprzyklejała się klejem mu do dupska i jajeczek
Ale skubany musiał mnie gdzieś podglądnąć,że wiedział gdzie to się wkłada
Pije kawusie
Lilka to była dopiero 24:30 ;-) więc nie tak źle.
Super,że kaska wpadła na konto,troche długo szła ale najważniejsze,że jest
Współczuje strachu,ale chyba jednak każde dziecko w swoim życiu zaliczy lot z wyrka.
Karina to czekamy na wieści jutro
Antek dziś z rana,jak jeszcze przysypiałam w wyrku z Mattem założył sobie podpaske
I to w tym miejscu gdzie trzeba...tylko poprzyklejała się klejem mu do dupska i jajeczek
Pije kawusie
Pije kawusie
Biedna Amanda ale na pewno nic sie jej nie stało ...
Kacper na szczęście tez jak na razie nie spadł z wyrka (oby Nas to ominęło ale czasem bardzo trudno upilnować takiego małego ruchliwego Maluszka)
Czereśnie to wczoraj pierwszy raz w tym roku jedliśmy sąsiad sprzedawał i jako pierwszym klientom sprzedał nam za 3,5 zł kilogram a normalnie za 7 zł udało nam sie .
Sprytny ten Twój Antoś hihih
Kacper na szczęście tez jak na razie nie spadł z wyrka (oby Nas to ominęło ale czasem bardzo trudno upilnować takiego małego ruchliwego Maluszka)
Czereśnie to wczoraj pierwszy raz w tym roku jedliśmy sąsiad sprzedawał i jako pierwszym klientom sprzedał nam za 3,5 zł kilogram a normalnie za 7 zł udało nam sie .
Sprytny ten Twój Antoś hihih
E
ELBRA
Gość
Hellołłł. wpadam na chwilkę bo zaraz spadam z mamcią na zabiegi.
Własnie mam zamiar go kupić bo czytałam o nim bardzo dobre opinie. A czego używałas do twarzy??
nie moge. ryje ze śmiechu
Aluśka biedna Amandzia. Ale najważniejsze że wzytsko już ok.
Liluś a ty kochana odpocznij trochę bo się zajedziesz. Chociaż jak odpocząć z dwójką. Ale dasz rade. oszczędzaj sie
DZIEN DOBRY MAMCIE:-)
Elbra ja uzywam balsamu brazujacego Dove Summer Glowjest bardzo fajny z tym zeby byla opalenizna trzeba przez ok 3-4 dni smarowac sie nim ale ja osobiscie nie mialam nigdy pla przy nim (a po samopolaczu mialam mimo ze robie piling)
Własnie mam zamiar go kupić bo czytałam o nim bardzo dobre opinie. A czego używałas do twarzy??
Witam
Liluś a ty kochana odpocznij trochę bo się zajedziesz. Chociaż jak odpocząć z dwójką. Ale dasz rade. oszczędzaj sie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
karina1980
Fanka BB :)
Aluska oj Biedna Amandzia wspolczujekurcze trzeba tak uwazac na te szkraby tylko nie raz nie da sie to wystarczy sekunda ale najwazniejsze ze nic sie nie stalo malej
Ale ja mam dzisiaj kiepski dzien od rana. Na samym poczatku troche ten lokal mnie zdenerwowal ale to pestka bo maly caly czas marudny ze szok ani jesc ani pic ani lezec czy siedziec no nic mu nie odpowiada.
Do tego dzwonil facet ze ma dla mnie przesylke na razie musze to dac do domu bo lokalu nie mamy no i trzeba pomoc bo mieszkam na 3 pietrze.Zadzwonilam do meza ze bedzie trzeba pomoc to on z buzia ze ma prace i nie bedzie ludzi wypraszal
No i chyba malego zarzuce sobie na plecy i bede noisc kartonyfacet mowil ze jest to 16 duzych kartonow i takie mam wsparcie w swoim mezu
Ale ja mam dzisiaj kiepski dzien od rana. Na samym poczatku troche ten lokal mnie zdenerwowal ale to pestka bo maly caly czas marudny ze szok ani jesc ani pic ani lezec czy siedziec no nic mu nie odpowiada.
Do tego dzwonil facet ze ma dla mnie przesylke na razie musze to dac do domu bo lokalu nie mamy no i trzeba pomoc bo mieszkam na 3 pietrze.Zadzwonilam do meza ze bedzie trzeba pomoc to on z buzia ze ma prace i nie bedzie ludzi wypraszal
No i chyba malego zarzuce sobie na plecy i bede noisc kartonyfacet mowil ze jest to 16 duzych kartonow i takie mam wsparcie w swoim mezu
karina1980
Hellołłł. wpadam na chwilkę bo zaraz spadam z mamcią na zabiegi.
Szczerze mowiac ja uzywam tylko jego na cale cialo lacznie z buzia
anineczka
królowa mrówek :P
No i młody wstał.
Ide do niego.
A Antek całuje kanapke z serkiem topionym
Ten wiek jest zarąbisty
Elbra ja mam do twarzy NutriBronze z Loreal
Ide do niego.
Ten wiek jest zarąbisty
E
ELBRA
Gość
No i młody wstał.
Ide do niego.
Ten wiek jest zarąbisty
dzeki laski za odpowiedzi.
Beata34
Dzień dobry!
Na początek dobre wieści wyszedł nam w sobotę drugi ząbek :-):-):-)
Nocka z piątku na sobotę minęła nam spokojnie pewnie dlatego że spaliśmy we trójkę bo nie było możliwości aby Amanda spała osobno chcieliśmy żeby spała w wózku ale baliśmy się że jak się obudzi w nocy to wypadnie bo przy próbach zaczęła stawać na nogi i się budy trzymać
W sobotę oczywiście trzeba było na działce pomóc więc ja miałam za zadanie plewić grzędy a Przemek wbijać kołki do pomidorów i fasoli itp. Plewiłam sobie w samym staniku i mam plecy zjarane że szok ......maślanka poszła już w ruch.......
Po 18.00 tegoż to dnia zrobiliśmy sobie grilla pobyłyśmy z Amandą do 21.00 potem ją poszłam wykąpać nakarmić i położyć spać
O 1.00 w nocy obudził mnie przeraźliwy płacz niuni :-( strasznie się czegoś bidulka przestraszyła.... godzinę czasu starałam się ją uspokoić małżonek nie był wstanie w niczym pomóc bo sobie popił na grillu i nie spał z nami tylko na łóżku polowym które babcia mu skombinowała
A teraz najgorsze przez co do tej pory mam wyrzuty sumienia
Amanda spała ze mną od ściany ale około godziny 7 .00 obudziła się na amciu więc chciałam jej dać drugą pierś bo w tej już nic nie było więc Amandę przełożyłam na drugą stronę .... wyrko było szerokie i daleko miała do krawędzi ale pominęłam fakt że dla niej to pestka "przejść" taki odcinek.......no i dałam jej tego drugiego cysia przytuliłam do siebie i k...wa zasnęłam obudziło mnie grzmotnięcie Amandy o podłogę i jej płacz :--(
Nie byliśmy u lekarza bo tam nawet nie ma gdzie i nie było by kogo żeby mnie tam zawiózł bo małż wysoko procentowy był
Na szczęście Amandzia nie wykazuje żadnych negatywnych skutków tego upadku więc może tym razem skończyło sie jedynie na strachu....
Biedna Amandzia:-(
Dobre mój Michał od dawna wie do czego są wkładki hig.Antek dziś z rana,jak jeszcze przysypiałam w wyrku z Mattem założył sobie podpaske
Pije kawusie
Aluska oj Biedna Amandzia wspolczujekurcze trzeba tak uwazac na te szkraby tylko nie raz nie da sie to wystarczy sekunda ale najwazniejsze ze nic sie nie stalo malej
Karina dasz radęzartuję
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam i ja
poczytalam na raty ale raczej nie popisze bo w malego cos wstapilo jak u kariny, ani jesc ani pic, bawic sie tez nie........tylko placz i marudzenie od samego rana :-(
tak mi sie spac chce ze nie wiem co..................
poczytalam na raty ale raczej nie popisze bo w malego cos wstapilo jak u kariny, ani jesc ani pic, bawic sie tez nie........tylko placz i marudzenie od samego rana :-(
tak mi sie spac chce ze nie wiem co..................
Podziel się: