reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kurcze a ja wczoraj poszlam pozno spac bo nie moglam a dzisiaj wstalam o 5 bo tez juz nie moglam:-pcaly czas mysle o tym sklepie heheheheh
Tak sobie pomyslalam ze kupie zestaw gloskow 5+1 i powiesze takie nie duze w calym sklepie i bedzie leciala jak fajna dla ucha muzyka.....pozatym tak mysle sobie czy nie kupic takeigo basenika z kulkami (taki na sucho)dla starszych dzieci jak przyjda z rodzicami:rofl2:co wy na to??????
A mzoe macie jakies swoje pomysly sugestie????to mile widziane hehehe

Karina basenik super sprawa do tego jeszcze jakis stoliczek i mozesz dac te kulki co przesówasz z ikei,jakies kredki i kolorowanki,oczywiscie jakos ogrodzone to miejsce dla dzieci,ja mowie jak widze w innych sklepach i dzieci sie bawią a mamy robią zakupy-super sprawa.Muzyka tez jest istotna

women tez tak uwazam jak ty, a jedzonko pysznosci,........az mi smaka narobilas :-D:-D

Wisienka to bierz rodzinke i wpadaj :-D:-D
Dzieci sie pobawią i rodzice też hehe

Ok ja biore sie za porządki,bo na 15 idziemy cała rodzinką na obiad do restauracji
a pozniej na 19 mam juz gości,wiec ja juz teraz sie żegnam i pewnie odezwe sie w niedziele wieczorem,także buziole słodkie dla was i miłego weekendu życze.

reklama
Kurcze a ja wczoraj poszlam pozno spac bo nie moglam a dzisiaj wstalam o 5 bo tez juz nie moglam:-pcaly czas mysle o tym sklepie heheheheh
Tak sobie pomyslalam ze kupie zestaw gloskow 5+1 i powiesze takie nie duze w calym sklepie i bedzie leciala jak fajna dla ucha muzyka.....pozatym tak mysle sobie czy nie kupic takeigo basenika z kulkami (taki na sucho)dla starszych dzieci jak przyjda z rodzicami:rofl2:co wy na to??????
A mzoe macie jakies swoje pomysly sugestie????to mile widziane hehehe

Podoba mi sie pomysł z tym basenikiem i piłkami :tak::tak:. Ostatnio byliśmy w takim sklepie z zabawkami i był właśnie ten basenik i jeszcze taka rura pod sufit aż że tam dziecko wchodzi i taka zjeżdżalnia - fajneee

a ap ropo firm to ja bardzo lubię zabawki z LITTLE TIKES - rewelacyjna firma :tak::tak:.

Tak w ogóle to dzień dobry :-)

Tu taj pomysłowo zrobiony kącik dla dzieci ... taki ala statek :tak:

071731.jpg

Hello

Karina super pomysł z kącikiem zabaw dla dzieci.
Hmm jakaś mama z bb też otwierała sklep dziecięcy,musze poszukać i podpatrzyć pomysły.

No właśnie tak jak Anitt mówiła co z Aventem ? Albo Tommy Tippe ?
Teraz tyle firm,że za głowe się złapać :szok:

women udanej imprezy.
Ale będzie uczta :-)

oooo to tez fajowe :tak::-)
dzieci.jpg

wiadomo nie musi byc wszystko ale pomysł ciekawy

i np w takim sklepie mogło by byc do dyspozycji może jakis podgrzewacz do mleczka miejsce do przebrania (wymieniam co mi do głowy przychodzi wiadomo że to liczy sie z kosztami ale może coś Ci przypasuje )

Hello

Karina super pomysł z kącikiem zabaw dla dzieci.
Hmm jakaś mama z bb też otwierała sklep dziecięcy,musze poszukać i podpatrzyć pomysły.

No właśnie tak jak Anitt mówiła co z Aventem ? Albo Tommy Tippe ?
Teraz tyle firm,że za głowe się złapać :szok:

Własnie Tommy Tippe tez polecam a jest mało sklepów stacjonarnych gdzie sprzedają ich produkty - ostatnio znalazłam przez przypadek w sklepie i wolałam kupić od ręki nieco drożej kilka smoczków do butelek niż np zamawiać na allegro.

Kurcze sama chętnie bym otworzyła sklepik taki :-) achhhh ;-)

Karina ja tak jak Pusia myśle,że kącik dla mamy karmiącej powinien być i koniecznie miejsce na przebranie maluszka.
Widzisz,masz najlepszych doradców na świecie-nas mamy :tak:

reklama
O i znalazłam jeszcze coś takiego:
[FONT=Verdana, Arial][SIZE=-1][SIZE=+1]standardy miejsc przyjaznych małym dzieciom[/SIZE] [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana, Arial][SIZE=-1]1. Sklepy - różnej wielkości, z różnym asortymentem, centra handlowe, supermarkety, sklepy branżowe, sklepy osiedlowe

[/SIZE][/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial][SIZE=-1]
  • przyjazny personel wrażliwy na potrzeby małych dzieci, matek, rodzin (zapraszająca postawa, uśmiech, miłe powitanie skierowane zarówno do dorosłych jak i dzieci)
  • wejście nie stwarzające przeszkód, np. podjazd, brak schodków, szerokie drzwi, przy automatycznie otwieranych drzwiach- czujnik fotokomórki umieszczony powyżej wzrostu małego dziecka
  • możliwość swobodnego poruszania się z wózkiem, windy w sklepach piętrowych, lub bezpieczne miejsce parkingowe dla wózków zorganizowane przez sklep
  • wyodrębnione, intymne miejsce do karmienia czy odpoczynku (np. kącik, ławeczka)
  • miejsce do zabaw dla dzieci w sklepach z asortymentem dziecięcym (np. mały stoliczek, krzesełka, takie zabawki, które można łatwo utrzymać w czystości, papier, kredki, książeczki)
  • w centrach handlowych, w dużych supermarketach oraz w sklepach z akcesoriami dla niemowląt przewijaki dostępne zarówno w toaletach damskich, jak i męskich lub wyodrębnione, łatwo dostępne (otwarte drzwi) miejsce do przewijania z koszem na śmieci na zużyte pieluszki, przewijaki mogą być również składane
  • w centrach handlowych bezpłatne place zabaw dla dzieci
  • w centrach handlowych i supermarketach wózki na zakupy dostosowane do przewożenia małych dzieci
  • w dużych sklepach i supermarketach wyznaczone kasy, gdzie rodzice z małymi dziećmi mają pierwszeństwo w obsłudze. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial][SIZE=-1]Instytut Małego Dziecka im. Astrid Lindgren[/SIZE][/FONT]

Do góry