reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witam , kobiety ile wy piszecie , nie nadążałam czytać:szok::-D:-D

karinko gratulacje ząbaska:tak:
sabinko nareszcie @ :-)
beatko zdróweczka dla olki, super że wszystko jest dobrze , mówiłam że będzie ok:-D:-D
lilka niezłe:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
mamuski ja tak przelotem....
lilka-jestes niesamowita z tymi sex zabawkami:-D:-D:-D
a z waszej wymiany zdan z wisienka na temat depilacji brazylijskiej to sie tak usmialam, ze myslam ze z krzesla spadne:laugh2::laugh2::-p i matti sie tak dziwnie na mnie patrzyl a ja sie zacieszalam do kompa:laugh2::-D:-D
aaa beatka-dobre bylo z tymi fotkami:laugh2:
anulka-no to powodzonka na depilacji!!! u mnie dziewczyny tez chodza, ja bym sie nie odwazyla!!! mam tak twardy i gruby wlos, ze depiluje nogi od 7 lat a nadal boli:-( a co dopiero pipke:szok:
kochane spadam konczyc sprzatanie i jade po funfelke!!!
milego weekendu wam zycze...
buziolki!!!
:-)

Witam Kobitki :tak:
Ja tak na szybkiego niestety bo jedziemy do babci :tak: miałam wcześniej zajrzeć ale przyjechał chrzestny Amandzi a potem mój braciszek bo dostał przepustkę z 'woja':tak:
Małżonek poszedł powiesić pranie więc zajrzałam:laugh2:
wybaczcie że nic nie nadrobię teraz :confused:

Beata cieszę się że Oleńka wszystko w porządku:tak::-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Tymka
z okazji skończenia 6 miesięcy
glitt5ec6.gif

Udanego weekendu życzę:tak::tak::tak: pa pa

aluska ladne nowe suwaczki, podasz linka???

annineczka ja tez lubie przemeblowanka, ostatnio chcialam w salonie zrobic ale Danny nie chetny :dry: jemu dobrze tak jak jest,

a na obiad dzis sobie wymyslilam placki ziemniaczane, od wczoraj za mna chodza :-):-)

asix a ja sie usmialam z twojego posta jak piszesz ze sie z mojego smialas :-D:-D

a co z jabluszkiem w sloiczku? ono rozluznia czy zatwardza? :confused::confused:

anulka widze ze dbasz o siebie ;-) ja tam nie chodze do kosmetyczki - sama sobie radze z depilacja, nawet lusterka nie potrzebuje ;-):-p

Ladina buziaczki dla Twoich 7 miesiecznych chlopakow :))
Wisienka ja nadal twierdzę ze rozluźnia

Anulka
a to sie da tak z wszystkich zakamarkow za jednym pociagnieciem wyrwac, czy trzeba kilka razy woskowac?? Kurde poszabym na cos takiego tylko to troche krepujace chyba;-)

no to juz spadam, bo przedszkole wstalo;-)
zajrze wieczorkiem, coby cipke Anulki na fotach obejrzec:-D:-D;-)
No własnie jak to jest Anulka też o tym myślałam i jak długo nie odrastają bo depolowałam depilatorem boki ale dalej to chyba bym z bólu się zsikała:-D
gratuluje!!! ale prezent mily :-)
ja juz mezowi powiedzialam ze wszystkie socjale na dzieci wedruja w moje raczki :-):tak:
bez gadania!! mam plan za zwroty Milenie pokoik pieknie umeblowac i zrobic,pokupowac laska ciuszki,Hani komode,jakies zabawki nowe itd.

no mi brazylijska depilacje maz serwuje,aczkolwiek zaniedbal ostatnio i jak narazie mam brazylijski busz :-D:laugh2::-p

a swoja droga podziwiam i szczerze przyznam ze przeszlabym sie na to ale w jakiejs innej meijscowosci :-p:rofl2:

hahahaaa
ach Beata i starzy czasem powariowac musza :rofl2:
kupie pejcza jak mnie wkurzy przez dupsko dostanie hahaaaaaa:-D
ale napewno kupie sobie perfumy te feromony'kumpela mi pisala ze jak sie wypstrykala to tlum facetow na imrezie za nia lazil :rofl2: a wczesniej tak nei bylo
heheee kupie feromony na mojego,co by za mna zaczal lazic :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Lilka to ja tez kupuję:-D

Sabina pisalas ze prezentu nie masz dla meza

popatrz:
posciel :rofl2:

pilot:laugh2:
dobre Lilka albowidziałam na allegro taki kufel do piwa z zakończeniem w kształcie penisa:-Dja muszę mojemu takie coś zakupić albo cycek bł też

lilka przeciez wloski wszedzie rosna, tzn wiadomo ze wew, nie ale na zawnatrz tak i kolo odbyty tez to zeby kosmetyczka ladnie wosk nalozyla to chyba ladnie trzeba sie rozkroczyc :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dla mnie to by bylo krepujace :zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:
Wisienka czemu przecież kosmetyczka jak ginekolog nie jedna oglądała:tak:

mozna sobie kupic takie dwie babcie nakrecane i...robic wyscigi ktora pierwsza:szok::-D:-D:-D:-D

33-1.gif

nie no dobre:-D
:-D:-D:-D

piesek bzykacz?? :-D:-D

jeszcze lepsze:-D:-D:-D

mamuski ja tak przelotem....
lilka-jestes niesamowita z tymi sex zabawkami:-D:-D:-D
a z waszej wymiany zdan z wisienka na temat depilacji brazylijskiej to sie tak usmialam, ze myslam ze z krzesla spadne:laugh2::laugh2::-p i matti sie tak dziwnie na mnie patrzyl a ja sie zacieszalam do kompa:laugh2::-D:-D
aaa beatka-dobre bylo z tymi fotkami:laugh2:
anulka-no to powodzonka na depilacji!!! u mnie dziewczyny tez chodza, ja bym sie nie odwazyla!!! mam tak twardy i gruby wlos, ze depiluje nogi od 7 lat a nadal boli:-( a co dopiero pipke:szok:
kochane spadam konczyc sprzatanie i jade po funfelke!!!
milego weekendu wam zycze...
buziolki!!!
:-)

Asix baw się dobrze:tak:
liluś ja widzę że jakbyśmy się spotkały to porozmawiałybyśmy sobie o tych pejczach i pieskach:-D
Spadam kąpać szkodniki

Wisienka ja nadal twierdzę ze rozluźnia

Wisienka czemu przecież kosmetyczka jak ginekolog nie jedna oglądała:tak:

Beata no jak dla mnie tez rozluznia :tak:
nawet pisalam juz ze w PL moja mama mu skrobala troszke jabluszka to takie kupki lecialy ze nie wiedzialam co sie najpierw zabrac :-D:-D

propo 2..no moze i tak, ale ja to chyba zacofana jestem, przyznam ze nawet u gina sie czasem krepuje :-):-)

anulka jak lubisz byc tam ladnie ogolona i nie czujesz skrepowania to polecam laserowo ;-)
ja jak bede w PL to ide na taki zabieg ale nog ;-):-)

Też bym sobie mogła co nieco wygolic hihih bo u mnie to Puszcza Kampinoska :-D:-D:-D, ale do kosmetyczki to nie wiem czy bym poszła nawet nie wiem jak to w praktyce wygląda ...to sie jakoś leży czy co :baffled::-D wyższa szkoła jazdy. Po normalnej maszynce to jak rano jest golenie to kurcze na wieczór już jeż .

Kacper właśnie usypia ... byliśmy w trójkę na spacerku, na kocyku fajnie było :tak:.

Kurka nooo nie wiem cały czas co mężulowi na te urodziny RATUNKUUU (normalnie zawsze mam pusto w głowie jeśli chodzi o prezenty)

reklama
Do góry