reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam , kobiety ile wy piszecie , nie nadążałam czytać:szok::-D:-D

karinko gratulacje ząbaska:tak:
sabinko nareszcie @ :-)
beatko zdróweczka dla olki, super że wszystko jest dobrze , mówiłam że będzie ok:-D:-D
lilka niezłe:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
mamuski ja tak przelotem....
lilka-jestes niesamowita z tymi sex zabawkami:-D:-D:-D
a z waszej wymiany zdan z wisienka na temat depilacji brazylijskiej to sie tak usmialam, ze myslam ze z krzesla spadne:laugh2::laugh2::-p i matti sie tak dziwnie na mnie patrzyl a ja sie zacieszalam do kompa:laugh2::-D:-D
aaa beatka-dobre bylo z tymi fotkami:laugh2:
anulka-no to powodzonka na depilacji!!! u mnie dziewczyny tez chodza, ja bym sie nie odwazyla!!! mam tak twardy i gruby wlos, ze depiluje nogi od 7 lat a nadal boli:-( a co dopiero pipke:szok:
kochane spadam konczyc sprzatanie i jade po funfelke!!!
milego weekendu wam zycze...
buziolki!!!
:-)

Witam Kobitki :tak:
Ja tak na szybkiego niestety bo jedziemy do babci :tak: miałam wcześniej zajrzeć ale przyjechał chrzestny Amandzi a potem mój braciszek bo dostał przepustkę z 'woja':tak:
Małżonek poszedł powiesić pranie więc zajrzałam:laugh2:
wybaczcie że nic nie nadrobię teraz :confused:

Beata cieszę się że Oleńka wszystko w porządku:tak::-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Tymka
z okazji skończenia 6 miesięcy
glitt5ec6.gif

Udanego weekendu życzę:tak::tak::tak: pa pa

aluska ladne nowe suwaczki, podasz linka???

annineczka ja tez lubie przemeblowanka, ostatnio chcialam w salonie zrobic ale Danny nie chetny :dry: jemu dobrze tak jak jest,

a na obiad dzis sobie wymyslilam placki ziemniaczane, od wczoraj za mna chodza :-):-)

asix a ja sie usmialam z twojego posta jak piszesz ze sie z mojego smialas :-D:-D

a co z jabluszkiem w sloiczku? ono rozluznia czy zatwardza? :confused::confused:

anulka widze ze dbasz o siebie ;-) ja tam nie chodze do kosmetyczki - sama sobie radze z depilacja, nawet lusterka nie potrzebuje ;-):-p

Ladina buziaczki dla Twoich 7 miesiecznych chlopakow :))
Wisienka ja nadal twierdzę ze rozluźnia

Anulka
a to sie da tak z wszystkich zakamarkow za jednym pociagnieciem wyrwac, czy trzeba kilka razy woskowac?? Kurde poszabym na cos takiego tylko to troche krepujace chyba;-)

no to juz spadam, bo przedszkole wstalo;-)
zajrze wieczorkiem, coby cipke Anulki na fotach obejrzec:-D:-D;-)
No własnie jak to jest Anulka też o tym myślałam i jak długo nie odrastają bo depolowałam depilatorem boki ale dalej to chyba bym z bólu się zsikała:-D
gratuluje!!! ale prezent mily :-)
ja juz mezowi powiedzialam ze wszystkie socjale na dzieci wedruja w moje raczki :-):tak:
bez gadania!! mam plan za zwroty Milenie pokoik pieknie umeblowac i zrobic,pokupowac laska ciuszki,Hani komode,jakies zabawki nowe itd.

no mi brazylijska depilacje maz serwuje,aczkolwiek zaniedbal ostatnio i jak narazie mam brazylijski busz :-D:laugh2::-p

a swoja droga podziwiam i szczerze przyznam ze przeszlabym sie na to ale w jakiejs innej meijscowosci :-p:rofl2:

hahahaaa
ach Beata i starzy czasem powariowac musza :rofl2:
kupie pejcza jak mnie wkurzy przez dupsko dostanie hahaaaaaa:-D
ale napewno kupie sobie perfumy te feromony'kumpela mi pisala ze jak sie wypstrykala to tlum facetow na imrezie za nia lazil :rofl2: a wczesniej tak nei bylo
heheee kupie feromony na mojego,co by za mna zaczal lazic :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Lilka to ja tez kupuję:-D

Sabina pisalas ze prezentu nie masz dla meza

popatrz:
posciel :rofl2:

pilot:laugh2:
dobre Lilka albowidziałam na allegro taki kufel do piwa z zakończeniem w kształcie penisa:-Dja muszę mojemu takie coś zakupić albo cycek bł też

lilka przeciez wloski wszedzie rosna, tzn wiadomo ze wew, nie ale na zawnatrz tak i kolo odbyty tez to zeby kosmetyczka ladnie wosk nalozyla to chyba ladnie trzeba sie rozkroczyc :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dla mnie to by bylo krepujace :zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:
Wisienka czemu przecież kosmetyczka jak ginekolog nie jedna oglądała:tak:

mozna sobie kupic takie dwie babcie nakrecane i...robic wyscigi ktora pierwsza:szok::-D:-D:-D:-D

33-1.gif

nie no dobre:-D
:-D:-D:-D

piesek bzykacz?? :-D:-D

jeszcze lepsze:-D:-D:-D

mamuski ja tak przelotem....
lilka-jestes niesamowita z tymi sex zabawkami:-D:-D:-D
a z waszej wymiany zdan z wisienka na temat depilacji brazylijskiej to sie tak usmialam, ze myslam ze z krzesla spadne:laugh2::laugh2::-p i matti sie tak dziwnie na mnie patrzyl a ja sie zacieszalam do kompa:laugh2::-D:-D
aaa beatka-dobre bylo z tymi fotkami:laugh2:
anulka-no to powodzonka na depilacji!!! u mnie dziewczyny tez chodza, ja bym sie nie odwazyla!!! mam tak twardy i gruby wlos, ze depiluje nogi od 7 lat a nadal boli:-( a co dopiero pipke:szok:
kochane spadam konczyc sprzatanie i jade po funfelke!!!
milego weekendu wam zycze...
buziolki!!!
:-)

Asix baw się dobrze:tak:
liluś ja widzę że jakbyśmy się spotkały to porozmawiałybyśmy sobie o tych pejczach i pieskach:-D
Spadam kąpać szkodniki

Wisienka ja nadal twierdzę ze rozluźnia

Wisienka czemu przecież kosmetyczka jak ginekolog nie jedna oglądała:tak:

Beata no jak dla mnie tez rozluznia :tak:
nawet pisalam juz ze w PL moja mama mu skrobala troszke jabluszka to takie kupki lecialy ze nie wiedzialam co sie najpierw zabrac :-D:-D

propo 2..no moze i tak, ale ja to chyba zacofana jestem, przyznam ze nawet u gina sie czasem krepuje :-):-)

anulka jak lubisz byc tam ladnie ogolona i nie czujesz skrepowania to polecam laserowo ;-)
ja jak bede w PL to ide na taki zabieg ale nog ;-):-)

Też bym sobie mogła co nieco wygolic hihih bo u mnie to Puszcza Kampinoska :-D:-D:-D, ale do kosmetyczki to nie wiem czy bym poszła nawet nie wiem jak to w praktyce wygląda ...to sie jakoś leży czy co :baffled::-D wyższa szkoła jazdy. Po normalnej maszynce to jak rano jest golenie to kurcze na wieczór już jeż .

Kacper właśnie usypia ... byliśmy w trójkę na spacerku, na kocyku fajnie było :tak:.

Kurka nooo nie wiem cały czas co mężulowi na te urodziny RATUNKUUU (normalnie zawsze mam pusto w głowie jeśli chodzi o prezenty)

reklama
Do góry