reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Właśnie sie popłakałam :-:)-:)-(.

AGATA MRÓZ nie żyje .
Nasze Złotko Siatkarka ... dwa miesiące temu urodziła córeczkę . Przegrała z białaczką ...
Jakie to Życie jest zajebiście nie sprawiedliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Onet.pl Wiadomości

ach....czytalam dzis rano i az mi sie w glowie zakrecilo
pare dni temu ogladalam reportaz o niej
usmiechnieta,pelna wiary....pokazywali jak jej maz odwiedzil ja w spzitalu z ich coreczka Lilianką-moja imienniczka,taka kruszynka maciupka,bo wczesniaczek :-:)-:)-(
a tu taka nowina..........straszne ['][']['][']
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Lilka u was jest 4 moderatorów :laugh2::laugh2:
Tak więc nie ma problemu z ilością.

Może sklece gdzieś ankiete anonimową. :confused::confused:
Startujący to Women i Wiśnia :tak:
Ktoś jeszcze chętny ?

Na Tvp2 jest fajny dokument o dzieciach karłach :tak:

Anineczka tos mnie zaskoczyla :laugh2::laugh2::laugh2:
poszlam sprawdzic i faktycznie 4 juz jest

Women kontra Wisnia:-D:-D
no nie wiem na ktora zaglosowac
moze obie??? :rofl2::rofl2:

Lilka u was jest 4 moderatorów :laugh2::laugh2:
Tak więc nie ma problemu z ilością.

Może sklece gdzieś ankiete anonimową. :confused::confused:
Startujący to Women i Wiśnia :tak:
Ktoś jeszcze chętny ?

Na Tvp2 jest fajny dokument o dzieciach karłach :tak:

Właśnie oglądam ten dokument na 2 ( w końcu działają anteny )

ja sie oddalam dokonczyc prasowanie
bo jutro i pojutrze moj pracus ma wolne wiec chce miec chate na blysk zrobiona by pojechac na plaze i sie opalac :happy::rofl2:
jakos dobija mnie wizja drugiego lata w wersji white :nerd:

Zgadzam się jestem za Twoją kandydaturą

jak dla mnie to wogole powinien byc jeden watek na otwartym i tyle;-) wiec jestem za usunieciem tych nieuczeszczanych:tak: Wisnia na moderatora;-)!!!.

dziekuje Beata i Ladina az mi sie milo zrobilo :-):-)

women o takie cos mi chodzi, nie wiem czy w Polsce takie cos tez sprzedaja, ale pewnie tak :-)

http://minimode.co.uk/shop/product/products_id/874.html

pusia moja mama mi dzis rano napisala o Agacie, ale ja w ogole nie zakumalam kto to jest :zawstydzona/y::oo2: dopiero teraz jak podalam linka to zajarzylam i tez mi sie smutno zrobilo :sad::sad:

reklama
Do góry