Dzień dobry
Potworek mały śpi więc postanowiłam do Was zajrzeć
Firanki dziś zawieszałam w kuchni i w pokoju u teściów bo teściowa myła okna a ją boli ręka więc mi przypadł ten zaszczyt poza tym zrobiłam już dwa razy pranie i umyłam podłogę w kuchni a jak się Amanda obudzi to śmigniemy na dworek bo piękna pogoda za oknem:-):-)
A żeby przytyć to wcinaj wysoko kaloryczne produkty np.pączki. fast food itp;-)
Wisienka wizytę u ortopedy mam jutro na 17.40 i jak tylko wrócimy napisze co i jak;-)
Potworek mały śpi więc postanowiłam do Was zajrzeć
Firanki dziś zawieszałam w kuchni i w pokoju u teściów bo teściowa myła okna a ją boli ręka więc mi przypadł ten zaszczyt poza tym zrobiłam już dwa razy pranie i umyłam podłogę w kuchni a jak się Amanda obudzi to śmigniemy na dworek bo piękna pogoda za oknem:-):-)
anineczko podpisałam list
Sabinka dużo zdrówka Ci życzę :-)Dzień dobry:-)
u mnie dziś chłodniej...
mam nieprzespaną nocke..Kapik nie chciał spac tylko się wiercił..pierwszy raz w życiu taka nocka...;/ no cóż musi być ten pierwszy raz..
gardło mi napier... dalej, jeszcze pewnie Kapika zaraże:-( katarek mnie jakiś bierze...masakra padam...jak wyprawię mężusia do pracy i zjem śniadanie to zaraz poczytam co u was:-)
(musze jeść kurde bo ostatnio jakoś znowu schudłam nie wiem jakim cudem..;/ i wszyscy na mnie wrzeszczą:/;/ )
jakieś szybkie rady co zrobić żeby expresowo przytyć tak ze 2 kilo:-) ?????
A żeby przytyć to wcinaj wysoko kaloryczne produkty np.pączki. fast food itp;-)
aluska i jak tam Amandzia bylas prywatnie? co powiedzial lekarz?
Wisienka wizytę u ortopedy mam jutro na 17.40 i jak tylko wrócimy napisze co i jak;-)