reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry :tak:

Potworek mały śpi więc postanowiłam do Was zajrzeć:tak:
Firanki dziś zawieszałam w kuchni i w pokoju u teściów bo teściowa myła okna a ją boli ręka więc mi przypadł ten zaszczyt:confused: poza tym zrobiłam już dwa razy pranie i umyłam podłogę w kuchni:tak: a jak się Amanda obudzi to śmigniemy na dworek bo piękna pogoda za oknem:tak::-):-)

anineczko podpisałam list:tak::tak::tak:
Dzień dobry:-)

u mnie dziś chłodniej...
mam nieprzespaną nocke..Kapik nie chciał spac tylko się wiercił..pierwszy raz w życiu taka nocka...;/ no cóż musi być ten pierwszy raz..
gardło mi napier... dalej, jeszcze pewnie Kapika zaraże:-( katarek mnie jakiś bierze...masakra padam...jak wyprawię mężusia do pracy i zjem śniadanie to zaraz poczytam co u was:-)
(musze jeść kurde bo ostatnio jakoś znowu schudłam nie wiem jakim cudem..;/ i wszyscy na mnie wrzeszczą:/;/ )
jakieś szybkie rady co zrobić żeby expresowo przytyć tak ze 2 kilo:-) ?????
Sabinka dużo zdrówka Ci życzę :tak::-)
A żeby przytyć to wcinaj wysoko kaloryczne produkty np.pączki. fast food itp:laugh2::laugh2:;-)

aluska i jak tam Amandzia bylas prywatnie? co powiedzial lekarz?:confused:

Wisienka
wizytę u ortopedy mam jutro na 17.40:tak: i jak tylko wrócimy napisze co i jak:tak:;-)

reklama
Zgadzam się z Tobą bo te wątki do głównie pytania które spokojnie można było zadać na głównym i tylko "zaśmiecają" forum - ale to moje zdanie :tak:.

jestem ZA

jak dla mnie bez sensu sa te watki i w sumie zasmieaja nam dzial
ale to moje zdanie

Wisienko zgadzam się. :tak:
Trzeba wywołać Misie do tablicy bo ja nie mam uprawnień do tego działu.

Misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
Napisałam juz koleżance z Jarosławia,żeby zawitała tutaj ;-)

Dzieki dzieczyny za poparcie :-):-)

annineczka to ty musisz wywolac misie, bo masz jakis taki dar przekonywania ;-)

Wisienka ja też jestem za tym żeby zrobić mały porządek i pousuwać zbędne wątki :tak::tak::tak:

lilka, annineczka jestescie moderatorami to sie pewnie orientujecie czy moze byc wiecej niz jeden moderator majacy uoprawnienia na danym watku i jak tak to co trzeba zrobic aby nim zostac? kto o tym decyduje??:confused::confused:

Wisienka cos wspominali o jakis nagrodach,ale nie pamietam traktuje to jakos fajną zabawe,mam już kilka tytułów wiec wystarczy :)
Co do wątków to mnie o zdanie nie musicie pytać,bo juz pisałam o tym jakies 2 tyg temu,ale nie wszyscy wyrazili zgode,i temat poszedł w zapomnienie.Jestem ZA.

Tak w ogóle to dzień dobry :)

Dziewczyny

Chciałabym poruszyć temat
WAKACJI
Gdzie jedziecie z dziećmi,jak sie przygotować,
jakie najważniejsze rzeczy i leki zabrać ze sobą,
jak chronić dziecko przed słońcem na plaży
oraz ile czasu na niej spędzać.

Może pogadajmy troche o tym,bo wakacje tusz tusz
:-)

lilka, annineczka jestescie moderatorami to sie pewnie orientujecie czy moze byc wiecej niz jeden moderator majacy uoprawnienia na danym watku i jak tak to co trzeba zrobic aby nim zostac? kto o tym decyduje??:confused::confused:
Wisienko nasz dział ma 2 moderatorów.Misia i Nenyah ale jak chcesz napisz do aniaslu i poproś o moderatorstwo.
Może się zgodzi,choć zazwyczaj nie spotyka się 3 moderatorów ;-)

reklama
Wisienko nasz dział ma 2 moderatorów.Misia i Nenyah ale jak chcesz napisz do aniaslu i poproś o moderatorstwo.
Może się zgodzi,choć zazwyczaj nie spotyka się 3 moderatorów ;-)

annineczka
a kto to jest Nenyah?? :confused: :oo2:
ja w ogole nie kojarze :eek::no2: nigdy jej/jego nie widzialam

ja bym sie bardzo ucieszyla jakbym zostala moderatorem, ale bardzej chodzilo mi o to aby moze zrobic glosowanie na niego no i najwazniejsze trzeba by bylo zapytac misi czy nie ma nic przeciwko, bo tak ona ostatnio malo czasu tu spedza to moze ktos by mogl jej pomoc :confused:
co o tym sadzicie???????

Do góry