reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dobry wieczór
nie mogłam wejść na forum,pisało ze jakieś wiadomości sortują :wściekła/y:

No i porobiłam sobie cytaty i też dupa jasiu-nie ma ani jednego :angry:

No tak szybko
Aluśka dzieki kochana za zyczenia
Lilka niestety trzeba sie zalogować
Co do tej wysypki to jestem przerażona skutkami-wrr

No i dziekuje wszystkim głosującym i za komentarze i trzymane kciuki
Ja mykam spac,oczy same sie zamykają

a co do Pati to ostatnio do mnie tez malo dzwoni a na necie wogole jej nie ma.

anulka co u ciebie,dlugo nie piszesz nam tutaj-mysle o tobie i synalku

a wiec pstryk gasze swiatło

Dzień dobry:-)

u mnie dziś chłodniej...
mam nieprzespaną nocke..Kapik nie chciał spac tylko się wiercił..pierwszy raz w życiu taka nocka...;/ no cóż musi być ten pierwszy raz..
gardło mi napier... dalej, jeszcze pewnie Kapika zaraże:-( katarek mnie jakiś bierze...masakra padam...jak wyprawię mężusia do pracy i zjem śniadanie to zaraz poczytam co u was:-)
(musze jeść kurde bo ostatnio jakoś znowu schudłam nie wiem jakim cudem..;/ i wszyscy na mnie wrzeszczą:/;/ )
jakieś szybkie rady co zrobić żeby expresowo przytyć tak ze 2 kilo:-) ?????

Idę spać:tak:
tak sobie pomyślałam że dla poprawy nastroju jadę jutro z Olką do IKEA są wyprzedaże może coś zakupię ktoś jedzie ze mną?

Beatka jedz sobie pewnie ze tak zawsze mala odskocznia i mam nadzieje ze wprawi Ciebie w dobry humorek:tak:Wiem ze latwo sie mowi komus ale Beatka dasz sobie rade wiem ze bedzie ciezko i beda chwile ze bedziesz zla czy zdolowana ale glowa do gory jestes silna kobitka dobrze zorganizowana:tak:
I jak tam Olenka dzisiaj jest juz lepiej??????A jak u Ciebie oczy jeszcze sa czy juz wydrapalas od alergii......:tak:ehhh wspolczuje ci bardzo

u mnie dziś chłodniej...
mam nieprzespaną nocke..Kapik nie chciał spac tylko się wiercił..pierwszy raz w życiu taka nocka...;/ no cóż musi być ten pierwszy raz..
gardło mi napier... dalej, jeszcze pewnie Kapika zaraże:-( katarek mnie jakiś bierze...masakra padam...jak wyprawię mężusia do pracy i zjem śniadanie to zaraz poczytam co u was:-)
(musze jeść kurde bo ostatnio jakoś znowu schudłam nie wiem jakim cudem..;/ i wszyscy na mnie wrzeszczą:/;/ )

Sabinka wez odemnie te 2-3 kilogramy jak ja cieszylabym sie gdyby mi tak samo spadalo:baffled::tak:moja siostra jest osiem dni po porodzie i brzuch jej spadl tak ze szok ja taki mialam po 1,5 miesiacu po porodzie, wiec z kilogramow tez szybko poleci a mnie wpedzi w kompleksy juz zupelnie:tak:

TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY JA JUZ PO SNIADANKU I KAWCI

u mnie dziś chłodniej...

Sabinko no ja mogę też odstąpić parę kilo i współczuję nocki moja też coś się wierci od 2 dni niby śpi ale przez sen tak piszczy jakby jej się coś sniło złego
No a co z @? i kuruj się Sabinko
U nas też troszkę chłodniej tzn. wiatr wieje

Beatka jedz sobie pewnie ze tak zawsze mala odskocznia i mam nadzieje ze wprawi Ciebie w dobry humorek:tak:Wiem ze latwo sie mowi komus ale Beatka dasz sobie rade wiem ze bedzie ciezko i beda chwile ze bedziesz zla czy zdolowana ale glowa do gory jestes silna kobitka dobrze zorganizowana:tak:
I jak tam Olenka dzisiaj jest juz lepiej??????A jak u Ciebie oczy jeszcze sa czy juz wydrapalas od alergii......:tak:ehhh wspolczuje ci bardzo

A tak zaraz jedziemy tylko otwarte jest od 10 (czemu nie od 6 hihi)a mioje oczy i nos do bani:-D
Miłego dnia Wam życzę dziewczyny

Pusia niestety nie mam żadnego pomysłu na prezent:confused:
a tak na marginesie to że ja też jestem z 15-tego :-D:-D:-D

Pusia super filmik:tak::-) Widać że Kacperkowi bardzo się podoba na basenie:tak::-D czuję się pewnie jak rybko w wodzie:-D;-):-D

Pusia u mnie było tak że kładłam małą na takiej niby "leżankę" i musiał dotykać czubkiem główki ścianki :tak:i. pielęgniarka przesuwała specjalną miarkę do stópki :tak:a drugą ręką trzymała wyprostowaną nóżkę:tak::tak:

Szkoda że nie masz pomysłu na prezent bo u mnie w głowie całkowita pustka :baffled:

pusia mały jest boski:-D:-D:-D

Dzięki w imieniu Kapselka:tak:

No a tak w ogóle to Dzień dobry

Na dworze ochłodziło się (może to i dobrze jeden dzień będzie czym oddychać i przyjemniej będzie stało się w korku 1,5 h jadąc na basen :sorry2:)

Nocka odrobinkę gorsza bo Kacper obudził się koło 2 troszkę po marudził ale usnął sam.

Teraz coś marudny jest ...hmmm może to ten zabek który sobie wychodzi w końcu zaczął go denerwować a może to od pogody.

Najgorsze jest to że mi TV nie działa w ni w pokoju ani w kuchni !!!! coś gdzieś musiało paść tzn nie w telewizorach tylko gdzieś "u nich w głównych antenach" W nocy jakieś burze były silne wiatry może gdzieś coś zerwało i teraz żaden program mi nie odbiera :-( i nie obejrzę o 10:30 Beverly Hills 90210 :no::wściekła/y:.

Trzeba by coś zjeść ale mi sie nie chce robić LEŃ :dry:

reklama
Do góry