reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej, mieszkam w Jarosławiu,niedawno sie tutaj przeprowadziłam,wiec chetnie poznam mamuski z Podkarpacia:-D,pochwalcie sie swoimi maluszkami bo napewno jest czym,moja córunia ma na imie Emilka i własnie dzisiaj skończyła 7 miesiecy,piszcie!!!!!!!!!

reklama

u nas po kilku dniach troche slonca-ufff wreszcie!!
beata to chyba od ciebie przyszly te promyczki

a ja mam dola ...
nie dosc ze zawirusowalam kompa wczoraj no i nie wiem jak to zrobilam to jeszcze antyvirus co chwile mi krzyczy ze cos jet nie tak-musze chyba zalatwic nowy system-masakara!!

takze poczytalam ale nie popisze bo i tak ledwo cos naklikalam przy ciagle wyskakujacych komunikatach!!!

Hellooo

Sabinko kochana i ja dorzuce Ci kilka kilo :tak::tak:
Kuruj się,a @ może niema przez przeziębienie?

Beatko
pochwal się później zdobyczami z Ikea.
Tutaj niema takiego fajnego sklepu :no:

Asix może zmień antyvira?
Po jakich stronach ty się szwendasz,ze tak zainfekowałaś kompa?

Mirka ,Ladinko Dzieńdobry ;-)
U mnie też już dzisiaj nieciekawie :baffled:

Karinko zazdroszcze siostrze wklęsłego brzucha :tak:

Witaj.
Raczej nie znajdziesz tutaj mamy z Jarosławca.
I wiesz co? Prosze Cie,nie zakładaj nowych wątków z pytaniami.
Wejdź na wątek główny Listopad 2007 i tam zapytaj.
A jeszcze fajnie by było gdybyś tam weszła i z nami pogadała.
Dziękuje :tak:

dzien dobry

sabina
polecam Mc Donalda
:laugh2::laugh2:
zycze zdrowka i oby Kapik sie nie zarazil

annineczka moj podpis tez juz poszedl ;-)

women a w tym konkursie to sa jakies nagrody rzeczowe czy tylko tytul?

aluska i jak tam Amandzia bylas prywatnie? co powiedzial lekarz?:confused:

beata
ja bym sie przeszla z toba ale nie ma jak :-(

karina
mi brzuch spadl niecaly tydzien po porodzie, ale co z tego jak waleczki zostaly :/

Zgadzam się z Tobą bo te wątki do głównie pytania które spokojnie można było zadać na głównym i tylko "zaśmiecają" forum - ale to moje zdanie :tak:.

I ja podpisałam sie pod listem :-)

czesc mamcie

ja dzis pozniej sie melduje bo rano wstalam przed maluchami i poprasowalam z 3 pralki
jeszcze 3 mi zostaly :-p:rofl2:
u nas chyba kolejny upalny dizen sie zapowiada
mam nadzieje bo w planach mam poopalanie sie :-) of kors z zakrytym brzuszkiem

poczytam :tak:

jestem ZA

jak dla mnie bez sensu sa te watki i w sumie zasmieaja nam dzial
ale to moje zdanie

Wisienko zgadzam się. :tak:
Trzeba wywołać Misie do tablicy bo ja nie mam uprawnień do tego działu.

Misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
Napisałam juz koleżance z Jarosławia,żeby zawitała tutaj ;-)

Dzięki za podpisanie postulatu,może się coś zmieni w tej Polsce :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Anineczka nic sie nie zmieni w naszej Polszy :no:
nie zmieni sie dopoki rzad bedzie co chwile sie zmienial,a ludzie ktorzy sie do niego dostaja beda glownie nastawieni na zyski....czyli korupcja itd.

mnie wczoraj jedna laska uswiadomila ze weszlo w Polsce prawo pozwalajace pracodawcy zwolnic ciezarna pracownice :crazy::crazy::crazy::crazy: az sie noz w kieszeni otwiera
ale qrwa RODZCIE DZIECI!!!!!!!!!!!!!:crazy:

Do góry