reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Sabinko, gratuluje zabeczkow:tak:
a to ze ostre... to przekonalam sie juz niejednokrotnie... Oskar tak czasem gryznie mi piers:zawstydzona/y:

Anineczko, wspolczuje nocki, u nas tez teraz sa 3-4 pobudki, ale to pewnie kolejne zabki - tak bylo przy dolnych jedynkach:baffled:

Musze sie pochwalic, dostalam dzis torta w ksztalcie znaku supermena, z duza litera S (bialo-czerwony) z napisem DLA SUPERMAMY Oskar... i duze rafaello... (mniam!!) no i e-karteczke, takze wzruszylam sie i jestem jaks taka szczesliwa... Cudna sprawa byc mama...:-):-):-) no i mezus mowi, ze cos wyjatkowego zamowili, ale trzeba czekac... hmmm...;-)

reklama
dzien dobry
o kr...cze dzis dzien matki w polsce musze do mamy zadzwonic
anitt.............gratulacje
moj mowi nie , oj i hey

no mirka dzwon dzwon, ja do mojej zadzwonilam to az sie poplakala,

Mojej siostrze o 3 nad ranem zaczely odchodzic wody:tak:no to chyba dzisiaj zostane ciocia:-D

karina no to trzymam kciuki za siostre, fajny prezent sobie sprawi :-D:-D

Mam pytanie, bawia sie moze wasze dzieci??
Dominik zaczal sie bawic, jak ktos na niego nie zwrawa uwagi to robi uuuuuhuuuhu i jak ktos na niego spojrzy to sie chichra jak najety :) I tak caly czas. Moja mama nie moze zjesc sniadania :)

Anitt ja mam podobnie, tylko ze inny dzwiek wydaje :-D:-D kiedys sie bawil na macie czy gymie, a teraz odkad raczkuje to tylko to go interesuje.

duzybukietoe9.gif

sliczny bukiet
Wszystkiego najlepszego mamuski w dniu waszego pierwszego swieta, tutaj w angli obchodza w marcu :dry: wiec mam juz za soba

bardzo kiepsko niespodziewałam sie ze az tak słabo bedzie,chyba robie cos nie tak,moze fotki mam kiepski albo towar,nie wiem sama.

women moim zdaniem towar masz fajny tylko male rozmiary jak dla mnie :-D:-D a co do fotek to wydaja sie ok, no nie wiem moze prasuje te ciuchy, zawsze to lepiej wyglada na fotce, a najlepiej by wygladalo na tobie jako modelce :-):-)

Women ja mysle ze to dziewuszka :rofl2:;-)

Lilka a masz wiekszy apetyt niz przy pierwszych dwoch ciazach?
bo jak tak to na 100% facet!!!

Laseczki wyszła i druga jedynka!!!!!!!!!! no to mi młody prezent zrobił:-) 2 jedyneczki w jeden dzień:-) hihih

sabina no to rzeczywisicie super niespodzianka, latwo bedziesz mialo do zapamietania daty 1 zabka a wlasciwie 2 :-D:-D:-):-) SUPER !!!

my rano bylismy ogladac kojce, bo stwierdzilam ze kupujemy!!!
tyle ze zamowimy przez neta, bo nie wiem jak duzy jest karton i czy by nam sie do auta zmiescilo z wozkiem. No i pozatym tak wygodniej :-)

ja mam kojec juz chyba prawie 2 mce i nie wyobrazam sobie zycia bez niego ....tylko ze on jest z tych mniejszych , drewniany i przechodzi spokojnie przez drzwi a no i jest na kolkach

Kobitki mam szybkie pytanie - bo zaraz jedziemy na zakupy - czym wywabiacie plamy z ubranek maluszków ???

reklama
Wisienka w tym sęk ze czuje sie i jem tak jak w kazdej ciazy :tak:
wiec liczymy na trzecia corke :rofl2: matko one nas zrujnuja finansowo za nascie lat :rofl2::-D:-D
ciuchy,kosmetyki,fryzjer,dyskoteki.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

mi ostatnio spodobalo sie imie Liv a Karol chce Kari :rofl2: (wybieramy juz imie typowo tutejsze)
Kari tez super ale boje sie ze w pl beda kojarzyc z przyprawa curry :sorry2:

Do góry