dziunia79
Fanka BB :)
Witam dopiero teraz bo nie mam dzisiaj sil , mała nie wiem czy przez zęby od kilku dni budzi się w nocy co 2 godziny i zasypia przy cycku razem z nami , po kąpieli wypija butle mleka z kaszką , po3 godzinach dostaje 100 jak sie zaczyna kręcić ale to nic nie daje i tak się budzi po 2 godz. i nie chce spać a ja już z braku siły biore ją do nas bo przy cycku 2razy pociągnie i śpi , padam na twarz
karinko właśnie wczoraj wieczorem jak pojechaliśmy na zakupy (bo w lodówce echo) to weszłam do 5-10-15 , i już jestem chora bo znowu mają nową kolekcję ,mężulko mnie siłą wyciągał
lilka moja mała też jest na bebilonie pepti , i robiła kupki raz na 5 dni , moja pediatra powiedziala że jeżeli są raz na 6 dni bez bólu i płaczu to ok , u nas już teraz są prawie codziennie
karinko właśnie wczoraj wieczorem jak pojechaliśmy na zakupy (bo w lodówce echo) to weszłam do 5-10-15 , i już jestem chora bo znowu mają nową kolekcję ,mężulko mnie siłą wyciągał
lilka moja mała też jest na bebilonie pepti , i robiła kupki raz na 5 dni , moja pediatra powiedziala że jeżeli są raz na 6 dni bez bólu i płaczu to ok , u nas już teraz są prawie codziennie