Ladinka znalazłam tez sa śliczne...ale ja takie z malutkimi kwiatuszkami to lubie jako dodatki np. do wiszących doniczek:-)
Lilka Ty masz odpoczywac a nie ruszać dupke...ruszac dupke to ewentualnie na spacerek:-)
a u mnie się coś rozpogadza ciekawe na jak długo...
Sabinko ino ja nie mam krasnoludkow w domu jak nei ktore z was
i musze sama wszystko robic ..
Anulka ja tez pamietam ze my we dwie wcinalysmy jak na wyscigach te truskawki
potem faktycznie czesc z was sie wystraszyla i ich nei jadla
moj gin powiedzial ze mam plukac je i jesc nie przesadzajac
i bedzie ok
a ja wcinalalm jak glupia i dobrze
bo jak tu przyjechalismy to ceny truskawek nas porazily i doslownie raz jedyny mezulo mi je kupil....
jak ebde miala swoj ogrodek to chyba sobie zrobie pare grzadek z truskawkami
widze ze kwiatow sie zrobilo
ja ma 3 storczyki i rosna niesamowicie jeden ma juz 3 lata i co roku jest to samo kwiaty przez prawie 6 mcy pozniej pol roku przerwy i znowu sa piekne
taras jest tez ok ale w zeszlym roku bylo lepiej bo mialam wiecej czasu no i mam jeszcze maly ogrodek z 4 krzakami pomidorow 4 papryki , troche salaty , szalwia, mieta i pietruszka
moze za wielkim ogrodnikiem to nie jestem ale nie jest tak zle
ah no i jeszcze mam przepiekne clematis
Mirka do storczykow to trzeba miec reke,wiec jak tak pieknie ci kwitna to brawo!!! :-)
moja mama kocha storczyki i stad wiem ze dziady sa wymagajace :-)
ale sa piekne i tez mis ie marza :-)
Cześć
Lilka moja Laura też miała problem z kupkami tak samo jak dziecko twojej kolezanki,robiła kupke raz na kilka dni ,lekarz powiedzial ze to normalne i moze robic nawet raz na tydzien (jak jest na samym cycku)ale widziałam po niuni ze sie meczy ,dawałam jej czopki glicerynowe,nie raz sama zrobiła i tak do 3 miesięcy.Teraz ma 6.5 miesiaca i juz sie ladnie wszystko uregulowalo.Pozdrawiam
Aska dzieki za odp. :-)
Marcelek jest juz butelkowy i jest na delikatnym mleczku Bebilon Pepti,no i neiw iem ja zasugerowalam koelzance ze moze zmiana mleczka???
nie mam pojecia
no i Marcelek tez sie tak meczy wlasnie...
ja mam dzis lenia
NIC jeszcze neiz robilam,kawą sie teraz ratuje
normalnie spac mi sie marzy
dzieciaki maja juz druga drzemke
taka u nas deszczowa pogoda w sam raz do spania...