reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Jakie piekne kwiaty dalyscie kurcze wkoncu musze zrobic swoj balkon:tak:
Ja jestem po fryzjerze heheheh na razie tak jakos dziwinie z krotkimi wlosami ale mysle ze nie jest zle:tak:
Moj maz ktory byl przeciwnikiem scinania powiedzial ze nawet fajnie bo nie mam tak podluznej twarzy bo ta rfyzurka troche zaokragla mi ja.:-)

reklama
Karina, daj znac po powrocie od fryzjera, to ta fryzurka co kiedys zamieszczalas link?:-)

Lilus, pamietam ta wysypke od truskawek... pamietam tez, ze rowno wcinalysmy je, ale potem poczytalam o toksoplazmie i odstawilam.... buuuuu... ale milo tak powspominac - kurcze to mu tu juz ponad rok skrobiemy:laugh2::-p:tak:

Sabinko, 10 zl to sporo - ale kooooocham truskawy!!!:tak::tak::tak:

Ja jestem po fryzjerze heheheh na razie tak jakos dziwinie z krotkimi wlosami ale mysle ze nie jest zle:tak:
Moj maz ktory byl przeciwnikiem scinania powiedzial ze nawet fajnie bo nie mam tak podluznej twarzy bo ta rfyzurka troche zaokragla mi ja.:-)

dawaj fotki:-):-)

dziewczyny moja kolezanka ma ok.1,5 miesiecznego synka i maly z trudem robi kupki...
ja takiego problemu nie mialam i nie umiem jej pomoc ale wiem ze nie ktore z was mialy taki problemik
mozecie pomoc??

narazie malemu pomagaja czopki,no ale wiadomo ze nie moze kupek robic z pomopca czopkow :sorry2:

Karina, daj znac po powrocie od fryzjera, to ta fryzurka co kiedys zamieszczalas link?:-)

Lilus, pamietam ta wysypke od truskawek... pamietam tez, ze rowno wcinalysmy je, ale potem poczytalam o toksoplazmie i odstawilam.... buuuuu... ale milo tak powspominac - kurcze to mu tu juz ponad rok skrobiemy:laugh2::-p:tak:

Sabinko, 10 zl to sporo - ale kooooocham truskawy!!!:tak::tak::tak:

Tak mysle ze pokazywalam Wam taka fryzurke zrobilam sobie

Jak zrobie fotki to wkleje na zamknietym:tak:

Dzien Dobry!
Larvuniu
milego porzadkowania;-)

Beatko
Wypoczeta po urlopie?;-)
my tez dzisiaj walczymy w ogrodzie :tak: chce kwiatki na okna posadzic, ale nie wiem czy to dobry pomysl, bo kto je bedzie podlewal?;-)

Mirka
biedny maluszek:-( zeby zabek jak najszybciej sie przebil!

Ladinko dobry pomysł ale Was pozarażałam teraz pełna sił po urlopiku biorę się do roboty no pół tarasu wyszorowane teraz sadzimy takie super róże na pniu:tak:

Anulko 10 PLN za kilo!!!!!!!!!! masakra ale nie mogłam sie oprzeć:-)
też pamietam jak objadałam sie truskawkami rok temu:-)
Dałam młodemu dosłownie maleńki kawałeczek truskawki ale się skubany krzywił hehe:-)
Mirka biedny Niki
Beatko kurcze kiedy Ty z nami usiądziesz na spokojnie:-) Buziak dla Olki:-)

Larvuniu własnie ja też myśle nad oddaniem mojego do reklamacji tez ma takie jakieś chwile że ściaga go na jedną stronę...przednie koło się blokuje i nie moge wtedy skręcić w prawo...wr....

a ja kupiłam jeszcze na ryneczku bratki i sobie posadziłam:-) a co neich będzie ładnie:-)
no i fundnęłam sobie orchideę na dzień matki:-) hihihi

a dzis gulasz robie i już na samą mysl mi się nie chce:-)
buziak

Sabinko smaczenego a usiądę ciut w poniedziałek i od wtorku;-):-)
Sabinka zdjecie cycka wam nawet wkleilam :-D:-D:-D

ja zamierzam zrobic sobie korytka z pelargoniami i surfiniami....sa piekneeeeeeee :-)

Lilka uwielbiam surfinie tylko jak jest duże słońce to czasem padają i dużo wody potrzebują

Ladinko dla Ciebie:-) taki balkonik sobie zrób;-) ja aurat mam takie z drobniejszymi kawiatami zobaczymy co z tego wyjdzie jak będę brzydkie to za rok kupię większe:-) kurde ale mi się podobaja takie piękne kwiaty...ehhh

surf.jpg

Ale piękne Sabinko

Lilka no to się usmiałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak można kaktusa zasuszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
no ja tez marzę o swoim domku...ehhh narazie muszę się zadowolić mieszkaniem ale moze kiedyś kto to wie:D:D plany są ale co z tego wyjdzie:) ja też uwielnbiam przy kwiatkach robisz...i to tez przez mamę... a najlepsze że jak pamiętam jak z nią mieszkalam to nigdy jej nie pomagałam przy kwiatkach bo tego nie cierpiałam:-) dopiero jak się wyprowadziłam to sie wzięłam za to:-)

Ja też marzę o domku takim 100 meterków kto wie może wkrótce tylko działkę trzeba znaleźć:tak:

Karina dawaj foty ciekawa jestem jak będzie

no to pędzę dalej do roboty

widze ze kwiatow sie zrobilo
ja ma 3 storczyki i rosna niesamowicie jeden ma juz 3 lata i co roku jest to samo kwiaty przez prawie 6 mcy pozniej pol roku przerwy i znowu sa piekne
taras jest tez ok ale w zeszlym roku bylo lepiej bo mialam wiecej czasu no i mam jeszcze maly ogrodek z 4 krzakami pomidorow 4 papryki , troche salaty , szalwia, mieta i pietruszka
moze za wielkim ogrodnikiem to nie jestem ale nie jest tak zle
ah no i jeszcze mam przepiekne clematis

Cześć Lilka moja Laura też miała problem z kupkami tak samo jak dziecko twojej kolezanki,robiła kupke raz na kilka dni ,lekarz powiedzial ze to normalne i moze robic nawet raz na tydzien (jak jest na samym cycku)ale widziałam po niuni ze sie meczy ,dawałam jej czopki glicerynowe,nie raz sama zrobiła i tak do 3 miesięcy.Teraz ma 6.5 miesiaca i juz sie ladnie wszystko uregulowalo.Pozdrawiam:happy:

reklama
Ladinka znalazłam tez sa śliczne...ale ja takie z malutkimi kwiatuszkami to lubie jako dodatki np. do wiszących doniczek:-)
Lilka Ty masz odpoczywac a nie ruszać dupke...ruszac dupke to ewentualnie na spacerek:-)
a u mnie się coś rozpogadza ciekawe na jak długo...

Sabinko ino ja nie mam krasnoludkow w domu jak nei ktore z was :-D i musze sama wszystko robic ..

Anulka ja tez pamietam ze my we dwie wcinalysmy jak na wyscigach te truskawki :-D
potem faktycznie czesc z was sie wystraszyla i ich nei jadla
moj gin powiedzial ze mam plukac je i jesc nie przesadzajac :-p i bedzie ok
a ja wcinalalm jak glupia i dobrze
bo jak tu przyjechalismy to ceny truskawek nas porazily i doslownie raz jedyny mezulo mi je kupil....
jak ebde miala swoj ogrodek to chyba sobie zrobie pare grzadek z truskawkami :-D

widze ze kwiatow sie zrobilo
ja ma 3 storczyki i rosna niesamowicie jeden ma juz 3 lata i co roku jest to samo kwiaty przez prawie 6 mcy pozniej pol roku przerwy i znowu sa piekne
taras jest tez ok ale w zeszlym roku bylo lepiej bo mialam wiecej czasu no i mam jeszcze maly ogrodek z 4 krzakami pomidorow 4 papryki , troche salaty , szalwia, mieta i pietruszka
moze za wielkim ogrodnikiem to nie jestem ale nie jest tak zle
ah no i jeszcze mam przepiekne clematis

Mirka do storczykow to trzeba miec reke,wiec jak tak pieknie ci kwitna to brawo!!! :-)
moja mama kocha storczyki i stad wiem ze dziady sa wymagajace :-)
ale sa piekne i tez mis ie marza :-)

Cześć Lilka moja Laura też miała problem z kupkami tak samo jak dziecko twojej kolezanki,robiła kupke raz na kilka dni ,lekarz powiedzial ze to normalne i moze robic nawet raz na tydzien (jak jest na samym cycku)ale widziałam po niuni ze sie meczy ,dawałam jej czopki glicerynowe,nie raz sama zrobiła i tak do 3 miesięcy.Teraz ma 6.5 miesiaca i juz sie ladnie wszystko uregulowalo.Pozdrawiam:happy:

Aska dzieki za odp. :-)
Marcelek jest juz butelkowy i jest na delikatnym mleczku Bebilon Pepti,no i neiw iem ja zasugerowalam koelzance ze moze zmiana mleczka???
nie mam pojecia
no i Marcelek tez sie tak meczy wlasnie...:sorry2:

ja mam dzis lenia :szok: NIC jeszcze neiz robilam,kawą sie teraz ratuje
normalnie spac mi sie marzy
dzieciaki maja juz druga drzemke :szok: taka u nas deszczowa pogoda w sam raz do spania...

Do góry