reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka kurde no to jaja nie znajde:-) za dużo stron:-) hehehe
Ladinka ja to zawsze jak za łądnego kwiatka widziałam to podejrzany jak dla mnie był:-) surfinie wiszą;-) i są piękne:-)

reklama
Ladinko dla Ciebie:-) taki balkonik sobie zrób;-) ja aurat mam takie z drobniejszymi kawiatami zobaczymy co z tego wyjdzie jak będę brzydkie to za rok kupię większe:-) kurde ale mi się podobaja takie piękne kwiaty...ehhh

surf.jpg

Ladina to kto wie czym oni w tej Ikei te kwiatki faszeruja :baffled:
ja w Ikei kwiatka nie kupilam ale moja siostra tak,ciekawe czy go ma do dzisiaj ??

ja tez bylam anty talencie jesli chodzi o rosliny
szkole mam super za soba bo moja mama to maniaczka jesli chodzi o rosliny i ogrodnik z niej pierwsza klasa :tak:
ale kiedys ususzylam...kaktusa :laugh2::laugh2::laugh2::szok:

dopiero tutaj w Norwegi wzielam sie za siebie,choc i tak czasami zpaominam o podlewaniu tych moich roslinek :-p

Lilka no to się usmiałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak można kaktusa zasuszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
no ja tez marzę o swoim domku...ehhh narazie muszę się zadowolić mieszkaniem ale moze kiedyś kto to wie:D:D plany są ale co z tego wyjdzie:) ja też uwielnbiam przy kwiatkach robisz...i to tez przez mamę... a najlepsze że jak pamiętam jak z nią mieszkalam to nigdy jej nie pomagałam przy kwiatkach bo tego nie cierpiałam:-) dopiero jak się wyprowadziłam to sie wzięłam za to:-)

No to mnie dziewczyny zmobilizowalyscie:tak:
Wynalazlam jeszcze petunie i bakopa - tez sa sliczne:tak
Sabinko piekne te sufrinie!!! tylko niech moj stary przyjedzie to pedzimy po kwiatki:tak:

Sabinko
bakopa ma mnostwo drobnych kwiatkow- sliczna, musze nazwe po lacinie znalezc;-)

Spadam do moich kwiatkow i nie tylko;-)

kurka ja tez sie pwoinnam ruszyc
nic mi sie dzis nie chce :baffled:
pogoda pochmurna,ze az ciemno jest na zewnatrz

obiad dzis chce zrobic na dzis i jutro by miec spokoj-kopytka
ale nie chce mi sieeeeeeee

chyba czas dupke ruszyc,dopoki dzieci spia

reklama
Ladinka znalazłam tez sa śliczne...ale ja takie z malutkimi kwiatuszkami to lubie jako dodatki np. do wiszących doniczek:-)
Lilka Ty masz odpoczywac a nie ruszać dupke...ruszac dupke to ewentualnie na spacerek:-)
a u mnie się coś rozpogadza ciekawe na jak długo...

Do góry