reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

nie mialam okazji zalapac w tygodniu (bo mnie nie ma) bo napewno juz pisalas co nosisz pod serduszkiem? Wiesz juuz moze?

reklama
jolie no jak ty mowisz na syneczka! W dupsko dostaniesz :rofl2:
no i masz racje nie jeden tatko by sie wymigal od obowiazkow zajmowania sie malym. Mam kochanego mezulka, oj tu trza pzyzxnac.

Razem z mężem mówimy czasem na Tymka Gamoń albo Gałgan ale to jest powiedziane z miłościa, jak Krzys mówił o swoim Kubusiu Puchatku: mały głupiutki miś. Dziadki się wściekają na nas za to :-p:-p:-p No ale jak powiedzieć na panikarza, który zaczyna ryczeć, bo ktoś głośniej się zaśmiał czy kaszlnął? To jest nasz mały Gamoń Panikarz.

larvuniu wbrew pozorom tylko wy mnie pytacie jak sie czuje :-) wiec pytan wcale nie mam dosc :-)
milo ze o mnei myslicie :-)

czuje sie bombowo :rofl2: i oby tak dalej!! zadnych bolesci,zadnych komplikacji :-)
a kopniaczki na tym etapie sa rozkoszne :-)

nie wiem co za ludek sobie mieszka,nie znamy plci,hmm i ja jakos nie chce poznac
choc łapie sie na tym ze im wiecej mysle o tym to tym bardziej ciekawa sie robie :-D
bo nie mam zadnych przeczuc co do plci,a jestem mega ciekawa czy synek to bedzie :laugh2: a wszyscy wokol pytaja sie o plec i stad nei moge sie opedzic od nie myslenia o tym :rofl2:

Razem z mężem mówimy czasem na Tymka Gamoń albo Gałgan ale to jest powiedziane z miłościa, jak Krzys mówił o swoim Kubusiu Puchatku: mały głupiutki miś. Dziadki się wściekają na nas za to :-p:-p:-p No ale jak powiedzieć na panikarza, który zaczyna ryczeć, bo ktoś głośniej się zaśmiał czy kaszlnął? To jest nasz mały Gamoń Panikarz.

tata Hanie nazywa Gruba,Grubasek :-p i to jest pieszczottliwie hihiii
bo na poczatku Hnaia byla taka fajna pulchniutka (Mila to szczupak wysoki od urodzenia byl i wielu takich faldek nei miala co Hania i stad sie wzial ten Grubasek):rofl2:

larvuniu wbrew pozorom tylko wy mnie pytacie jak sie czuje :-) wiec pytan wcale nie mam dosc :-)
milo ze o mnei myslicie :-)

a wszyscy wokol pytaja sie o plec i stad nei moge sie opedzic od nie myslenia o tym :rofl2:

No tak, o tym nie da się nie myśleć, zwłaszcza jak wszyscy się o to dopytują. W takim razie Liluś, skoro nie masz dość tego pytania, to będziesz pytana częściej, bo wszystkie myślimy o Tobie.
A i zapomniałam napisać wcześniej, super, że możecie korzystać z tego przedszkola, i fajnie, że dziewczynki się tam dobrze czuły.

my Marysie nazywamy czasem gupolinek:-ppyza, pzocha:-p dziubolek, dziubolinek:-pdziubol...:rofl2: i takie tam:-)

dziewczyny siedze w domu, nudze sie od 20.00 odkad malky zasnol a ja palcem nie ruszylam w mieszkaniu tylko na BB siedze :rofl2: a prasowanie czeka, porzadki tez..... bbbuuuuu.... musze zagonic chyba krasnoludki by mi pomogly jutro bo dzis juz mi sie niechce. Bo niechce sie chwalic ale ja mam tajemne krasnoludki ktore sprzataja mi w mieszkanku czasami a codziennie w kuchni (po moim obiedzie szczegolnie wszystkie gary brudne zawsze :sorry2:)..... Mam kochanego meza :-):-):-)
dobrze ze on tego nie czyta... w piorka by obrosl :p

jolie no dobra wybaczam.... Ja zawsze mowie jak ktos chce mi "wpierdzielic" jak ja tobie teraz ... : "ggrrrrr... tak mi rob, tak mi dobrze" hehehehehe.... a mezuys w tedy "no na przyjemnosc to trza zasluzyc" i zawsze to co przeskrobie uchodzi ze smiechem :rofl2::rofl2::rofl2:

lilus wiec juz nie bede pytac o plec..., no ale zycze synka :-) i dobrze ze rewelacyjnie sie czujesz. Oby tak do konca ciazy :-)

lilka no nie wiem nic dokladnie gdzie ta miejscowosc jest, wiem tylko ze tam chyba jest port, no i tyle wiem, czyli nic:-p

larvunia a jak tam zmagania z chcica na papierosy??:-pja tez mam:zawstydzona/y:ale puki karmie to mi nie grozi , tylko ze kiedys skoncze...:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
kathhe a nie puytaj. Podjadam ciagle a to slodycze a to marchewke... miele buzia ciagle jak chomik. Niedlugo bede wygladac chyba jak chmik :dry: Nie potrafie inaczej :-( ggggrrrrrrrr... sama na siebie zla jestem. Ciekawa czy zapale faje. Obym dalej trwala w niepaleniu! Trzyma mnie to ze ktoras z Was pisala ze skora smierdzi. A ja czesto miziam malego i go tule i niechce by mu mamunia smierdziala.... Moze ten argument mnie utrzyma :sorry2:

Do góry