reklama
Asix jutro dannego siostra ma urodziny i wyprawia je o 16, wiec ide sama mam nadzieje ze Danny szybko skonczy prace i do mnie dolaczy, pierwszy raz pojde do jego rodzniny bez niego, no ale glupio bylo odmowic
a emotikonka swietna
ide cos zaczac gogtowac na obiad poki mam okazje :-) dzisiaj bedzie pomysl na roladki
no na imprezie bedzie ok
a co do obiadziku, to jakie roladki??cos polskiego, czy angielskiego???
ja ze jestem na diecie to gotuje oddzielne obiady a dzisiaj na obiadzik mam piersi z kurczaka w panierce (ICELAND) ziemniaczki i mizeria
tak pozatym to jestem wscieklana dniach mierzylam sie i mam o 3 cm mniej w pasie i 3 w biodrach a dzisiaj weszlam na wage u mojego ginekologa i wychodzi na to ze sprzedz 2 miesiecy jak bylam u niego mam kilogram wiecejzalamalam sie jak to mozliwe.
karina nie patrz na wage, to jest zludne-sama sie o tym przekonalam-najwazniejsze sa znikajace centymetry-to jest realne!!! a waga to peewnie w tym przypadku woda!!
czesc dziewczyny
nie poczytam bo mam nerwa, mialam rozmowe z tesciami i ,mnie poniosloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a teraz najchetniej w cos albo kogos bym przywalila
co sie stalo ???
wlasnie nagralam 2 filmiki :-):-) tym razem sa o wiele wiele lepszej jakosci ))
bujam sie YouTube - Dav
raczkuje YouTube - Dav2
ogladalam filmiki!!
no rewelacja!!
maciek jest duuuuuuuzo do tylu, no ale i na niego przyjdzie czas!!! widze, ze do davida po angielsku mowisz...
Hejkkaaa mamuśki.
Chciałam się tylko pożegnać na ponad tydzień :---(
Od jutra nie będe mieć neta bo zmieniamy operatora. i niewiem kiedy dokładnie nam podłączą znowu. bo teraz jest długi weekend i lipa się zapowiada.
Po poworcie na BB napsize co z małym i jego dietą.
Także do usłyszenia laseczki. I nie zapomnijcie mnie;-)
Żebym miała gdzie wracac
Bajjj
To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(
no to dozobaczyska
dziś to mnie nikt nie pobije..dzien dooobbrrryy:-)
Dawid śpi Kapik śpi a ja nie:-( buuuuuuuuu
no teraz to mnie zaskoczylas-o tej porze??
pusia-widze, ze masz emoticonki
pusia-widze, ze masz emoticonki
Spodobały mi się Twoje i pomyślałam sobie że też ozdobie swoje wypowiedzi
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Wisienko fajowe filmiki. Widzę, że Davidka nic tak nie ciekawi jak plastikowa butelka z woda - słodki
pusia dokladnie chcialam wczoraj nagrac jak raczkuje i nic, stal i sie tlyko kiwal ta dupcia podniesiona do gory, a jak pokazalam mu butle to zaraz do mnie przyszedl ;-):-)
Wisienko
obejrzalam filmiki, niezle ma postepy Dawidek, moje kluchy szybko sie zniechecaja, teraz wlasnie probuja raczkowac, ale u Gucia to raczej lot jaskolki niz raczkowanie:-):-)
Ladina wazne ze probuja
Asix mam nadzieje ze bedzie oki na imprezie, a roladki polskie, sposob na..... (winiary) roladki w sosie serowym :-) pycha!!!
sa jeszcze w sosie pomidorowym o ile pamietam, kiedys robilam ale te o wiele lepiej mi smakowaly i dannemu.
A do Davidka mowie po polsku jak tatus jest w pracy, a tak to po angielsku zeby rozumial co do dziecka gadam
dziekuje wam za mile slowa w imieniu mojego synka :-):-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
a tak w ogole to dzien dobry!!!!!!!!!!
u nas w koncu slonce!!!!!
zapraszam do mnie jakby ktos mial ochotke ;-):-)
a gdzie annineczka?
a i wiecie cos moze o zielono mi jak tam jej ten 2 synek?
a gdzie annineczka?
Lilka
Fanka BB :)
czesc
nasza gromada juz po sniadaniu,ja z kawusia
chyba sie w nocy odkrylam bo gardlo mnie boli i znowu psikam buuuu
Karina wiesz,mnie najbardziej boli ze ten samochod z tym prawdziwym przebiegiem powinien kosztowac znacznie taniej....powiedzialam mezowi ze ma mu powiedziec czy reflektuje by jakas sume nam zwrocic...zobaczymy,ale watpie czy prostak ma klase
a z ta poczta pantoflową to wsciec sie mozna bo jak kupilismy auto to inny kolega Karola poszedl i kupil tam swietny,drogi woz,wiec nabilismy mu duzo kasy
ale bedziemy ten komis omijac szeroko!!! i reklama taka pojdzie ze szok
iwcia w przesady nie wierze ale chcialabym by ten sie sprawdzil!!!
serio:-)
Iwcia wspolczuje okropnie tych nocek :-( masakra
mi Hania tak spala jak byla na piersi,odkad przeszlismy na butle noce zaczely sie wydluzac,az od 4 miecha przesypia juz od 19-9
czasami obudzi sie w nocy,ale sobie lezy w lozeczku i nic nie wola i zasypia sobie sama
takze zycze jak najszybciej przespanych nocy!!! ;-)
Sonke jest juz w domku
wczoraj czytalam
zielono pisze ze jest bardziej zamyslony,smutniejszy-w koncu wiele przeszedl....i nie ma brata :-( pewnie to odczuwa bo w koncu byli blizniakami...
mial wyprawiany roczek
a zielono teskni za Maxem....strasznie przykra historia:--(
nasza gromada juz po sniadaniu,ja z kawusia
chyba sie w nocy odkrylam bo gardlo mnie boli i znowu psikam buuuu
Oj Lilka wspolczuje sa takie gnoje na tym siwecie ze za wszelka cene chca tylko kase zbic.My kiedys jak kupowalismy nasz pierwszy samochod tak nacielismy sie ze szokkupilismy totalny wrak od tamtej pory jezdzimy z naszym dobrym kolega ( oj jest cholernie dobry jezeli chodzi o samochody) i oprocz tego zawsze jedziemy na diagnostyke i samochod jest sprawdzany chyba pod kazdym wzgledem.
Mam nadzieje ze mimo tego da to sie jakos ruszyc.
A temu skurczybykowi ( bo nie chce klnac) mam nadzieje ze ten komis padnie zreszta jest na dobrej drodze bo jak Was tak potraktowal to innych tez tak musial.A takie opinie jednak bardzo szybko rozchodza sie w koncu najlepsza reklama jest poczta pantoflowa
Karina wiesz,mnie najbardziej boli ze ten samochod z tym prawdziwym przebiegiem powinien kosztowac znacznie taniej....powiedzialam mezowi ze ma mu powiedziec czy reflektuje by jakas sume nam zwrocic...zobaczymy,ale watpie czy prostak ma klase
a z ta poczta pantoflową to wsciec sie mozna bo jak kupilismy auto to inny kolega Karola poszedl i kupil tam swietny,drogi woz,wiec nabilismy mu duzo kasy
ale bedziemy ten komis omijac szeroko!!! i reklama taka pojdzie ze szok
Lilka jest taki przesąd że jak się czegoś odmówi kobiecie w ciąży to później tego kogoś spotka jakieś nieszczęście więc facet powinien się już bać
iwcia w przesady nie wierze ale chcialabym by ten sie sprawdzil!!!
serio:-)
Iwcia wspolczuje okropnie tych nocek :-( masakra
mi Hania tak spala jak byla na piersi,odkad przeszlismy na butle noce zaczely sie wydluzac,az od 4 miecha przesypia juz od 19-9
czasami obudzi sie w nocy,ale sobie lezy w lozeczku i nic nie wola i zasypia sobie sama
takze zycze jak najszybciej przespanych nocy!!! ;-)
Sonke jest juz w domku
wczoraj czytalam
zielono pisze ze jest bardziej zamyslony,smutniejszy-w koncu wiele przeszedl....i nie ma brata :-( pewnie to odczuwa bo w koncu byli blizniakami...
mial wyprawiany roczek
a zielono teskni za Maxem....strasznie przykra historia:--(
jolie
Tymkowa mama
Dzień dobry.
Ja dzis idę do mojej pani ginekolog po L4.
No to już wiem dlaczego u nas tego słońca brak
Ja dzis idę do mojej pani ginekolog po L4.
a gdzie annineczka?
No to już wiem dlaczego u nas tego słońca brak
TYLKO SZYBKIE DZIEN DOBRY
sa u mnie od poniedzialku rodzice wiec nie mam czasu pisac
powiem tylko ze maly na szczepieniu byl poprostu boski
wazy 7,90 kg i ma 66,2 cm moze olbrzymem nie jest ale wszystko jest ok
trzymajcie sie i moze jutro poczytam
sa u mnie od poniedzialku rodzice wiec nie mam czasu pisac
powiem tylko ze maly na szczepieniu byl poprostu boski
wazy 7,90 kg i ma 66,2 cm moze olbrzymem nie jest ale wszystko jest ok
trzymajcie sie i moze jutro poczytam
reklama
Lilka
przykra sprawa z tym autem:-(
Az mnie zmrozilo jak o tych blizniakach przeczytalam, ja mam ostatnio obsesje, przez ta akcje co Viniego pogotowie zabralo. Normalnie caly czas sie doszukuje,jakis dziwnych zachowan u niego:-( Zbzikuje chyba niedlugo...
Joli
a dlaczego idziesz na L4 , cos mi chyba umknelo?
Mirka
milego czasu z rodzicami
przykra sprawa z tym autem:-(
Az mnie zmrozilo jak o tych blizniakach przeczytalam, ja mam ostatnio obsesje, przez ta akcje co Viniego pogotowie zabralo. Normalnie caly czas sie doszukuje,jakis dziwnych zachowan u niego:-( Zbzikuje chyba niedlugo...
Joli
a dlaczego idziesz na L4 , cos mi chyba umknelo?
Mirka
milego czasu z rodzicami
Podziel się: