reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Kobietki gdzie jesteście ??

my spacerowalismy
dzieci mialy atrakcje w postaci kota i pieska :-) same do nas podeszly,widac nie boja sie ludzi
Mila tak kocha zwierzatka ze pol godziny je glaskala :-D
zastanawiam sie nad kupnem jej swinki morskiej (kocham te stworki bo mialam przez wiele lat Oli i byla cudowna) aby uczyla sie opieki itd.
potem sie pochustały dziewczynki,tak tak obie :tak::-) a potem poskakalysmy na trampolinie

Hania po takim dotlenieniu juz spi,a Mila dalej wariuje na podworku:happy: ale mam an nia oko

wczoraj kupilam jablka i dzis robie mus jablkowy na nalesniki :-) ale mam chetke na ten mus hihiiii

Witam mamuski!
Maluszek ma katarek buu :( Troszke sie meczy jak spi, ale tak to wszystko ok. Mam nadzieje ze sie to nie rozwinie. Macie jakies domowe sposoby na katarek u maluszkow??

Anitt jak maluszek ma problemy z oddychaniem to pstrykaj mu Otrivinem do noska
ja dodatkowo jeszcze oczyszczam nosek woda morska

hmm...a masz kropelki z wit.C?? ja bym podala dodatkowo pare kropelek przed karmieniem

to tyle..:sorry2:

reklama
Dzień dobry!

Anitt nie wiem czy już to pisałam ale ja rozpylam w pokoju olejek eukaliptusowy, na mokrej tetrze kilka kropel olejku i robię "helikopterek" pieluchą ;-) dzieci od razu lepiej oddychają.

Do góry