reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry

widze ze nie rozpisalyscie sie za bardzo od rana
u nas dzis dziwna pogoda, raz swieci, raz pochmurno jakby mialo padac :dry:

no wlasnie gdzie sabina?????

witam z rana z kawusia:-)
moje dziecko dzis powiedzialo MAMA:-D:-D:-Dwiem ze nieswiadomie ale to tak slicznie brzmi:-):tak:uczylam ja od jakiegos czasu MAMA TATA DADA BABA i powiedziala w koncu MAMA:-D

kathe gratuluje!!!
moj jakos 3-4 dni temu powiedzial mama, ale nie slyszalam tylko tatus, a od 2 dni mowi cos jak dada tylko jeszcze strasznie niewyraznie, wiec wiem jaka to radosc :)))

och wisienka nie masz pojecia jaki mam metlik w glowie-no i to wesele tuz tuz
wczoraj zrobilam kilka fotek swej budowy ciala-hehehehe!!! i wstawie do galerii-tylko sie nie smiac!!! no i moj M znalazl dla mnie kiecke-tylko nie wiem czemu mi cos w niej nie pasi-moze przeraza mnie brak biustu-przed ciaza byl luz a teraz na diecie to pierwsze co mi leci to niestety cycuchy
oto ona:
Next - Occasionwear - Page 1.2 - Going Out/Occasion - Womens

Asix ladna sukienka, ale nie w moim guscie, ja bym tez obstawala przy 2 jak karina, pozatym jak nie masz za duzego biustu to w tej mi sie wydaje ze juz zupelnie cie splaszczy wizualnie.

mirka powodzenia na szczepieniu !!!!

Asix mnie się podoba ta sukienka w kółeczka czrno biał z pętelką na szyji i wiązana w pasie. Superowa. Ide tez na wesele w czerwcu i nie mam pojęcia gdzie u nas znajde jakies fajne sukieneczki:-(
chciałam żeby mi krawcowa uszyła (super szyje) ale ma teraz 2 etaty i nie ma czasu:wściekła/y: a tak sie napaliłam na taką jedną sukienke co kiedyś wiesienka pokazywała. i lipa:-(

a ja tylko chciałam sie pochwalić że Kacper usnął o dziś o 10:06 a obudził sie o 12:48 :szok::szok:. Normalnie szok zadziwia mnie mój Szkrab hihi

dzień dobry Kobitki:tak:

Miałam wcześniej do Was zajrzeć ale jakoś nie mam weny do pisania:baffled:

U babci było bardzo fajnie:tak: pogoda była słoneczna więc w piątek i sobotę urządziliśmy sobie grilla trwał do 1.00 w nocy ale ja tak długo nie wytrzymałam :tak:
W niedzielę odwiedziliśmy chrzestną Przemka jego stryjków i resztę rodzinki :tak:

W sobotę nie obyło się bez pracy :dry:z Przemusiem mieliśmy za zadanie z gracować badyle między rzędami malin i agrestu :dry: na szczęście to było tylko parę rzędów więc szybko to zrobiliśmy :tak:

Już w choróbsko mnie puściło i czuję się już dobrze:tak::tak::tak:
A @ nie dostałam i czuję się z tym nie dobrze:baffled::laugh2::-p

dziękujemy cioteczkom z życzonka.:tak:

ja dziś niewiem do czego ręce włozyć tyle mam roboty. WIELKA sterta prasowania na mnie czeka, a po południu udało mi się umówić do Alergologa na wizytę więc jedziemy po południu do Tychów. Mam nadzieję, że kobita coś mi poradzi na te suche placki małego.

także wpadne wieczorem zdać relacje:tak:

Elbra zdaj relacje jestem bardzo ciekawa co ci powie:tak:

dzień dobry Kobitki:tak:

Miałam wcześniej do Was zajrzeć ale jakoś nie mam weny do pisania:baffled:

U babci było bardzo fajnie:tak: pogoda była słoneczna więc w piątek i sobotę urządziliśmy sobie grilla trwał do 1.00 w nocy ale ja tak długo nie wytrzymałam :tak:
W niedzielę odwiedziliśmy chrzestną Przemka jego stryjków i resztę rodzinki :tak:

W sobotę nie obyło się bez pracy :dry:z Przemusiem mieliśmy za zadanie z gracować badyle między rzędami malin i agrestu :dry: na szczęście to było tylko parę rzędów więc szybko to zrobiliśmy :tak:

Aluska to dobrze ze czujesz sie lepiej:tak:a co do okresu hmmmm:dry:a ile dni temu powinnas dostac ???

a ja tylko chciałam sie pochwalić że Kacper usnął o dziś o 10:06 a obudził sie o 12:48 :szok::szok:. Normalnie szok zadziwia mnie mój Szkrab hihi

Pusia no i tak dalej:-)

Witam, dotarlam i tutaj!
Buziaki dla wszystkich polroczniaczkow i nie tylko!!!!!

Postanowilam do was wrocic ale widze, ze potrzebuje czasu zeby sie wdrozyc! Mam nadzieje ze mi sie to uda!

Bylam z mimi dwoma chlopakami u lekarza i mam normalnie wage ciezka w domu!!!
Allan bedzie mial w lipcu 2 latka a wazy 15kg i ma 92cm wzrostu!
Colin 13 skonczyl pol roczku i lekarz powiedzial, ze ma wage i wielkosc rocznego dziecka, bo wazy 10,3kg i ma 74cm dlugosci! Powiedzial ze jest ok i ze maly alezy do dzieci szybko rozwijajacych sie! Chyba moge si ecieszyc ze wszystko oki!

Poza tym od tygodnia nie karmie! Byla to ciezka walka bo Colin nie chcial butelki ale sie udalo! Odrazu lepiej spi!

Aluska to dobrze ze czujesz sie lepiej:tak:a co do okresu hmmmm:dry:a ile dni temu powinnas dostac ???
ok.10dni ale może to przez to przeziębienie:dry:
Colin 13 skonczyl pol roczku i lekarz powiedzial, ze ma wage i wielkosc rocznego dziecka, bo wazy 10,3kg i ma 74cm dlugosci! Powiedzial ze jest ok i ze maly alezy do dzieci szybko rozwijajacych sie! Chyba moge si ecieszyc ze wszystko oki!

Poza tym od tygodnia nie karmie! Byla to ciezka walka bo Colin nie chcial butelki ale sie udalo! Odrazu lepiej spi!
Krecik wysokie przystojniaki Ci rosną :tak:
Super że z nimi wszystko w porządku :tak::tak::tak:

Kochana dawaj zdjecia i na pewno pomozemy Tobie a mysle ze zbyt krytycznie podchodzisz do siebie:tak:Stresujesz sie na pewno i przezywasz zblizajace sie wesele i wcale nie dziwie Ci sie ale to ma byc dla Ciebie przyjemnosc wiec nie denerwuj sie.
Sukieneczka ktora pokazalas fajna ale jak dla mnie ja nadal obstawalabym przy numerze dwa lub trzy:tak:

Asix ladna sukienka, ale nie w moim guscie, ja bym tez obstawala przy 2 jak karina, pozatym jak nie masz za duzego biustu to w tej mi sie wydaje ze juz zupelnie cie splaszczy wizualnie.

no jak narazie tak kremowa wygrywa ;)(gorsecik oczywiscie)
wstawilam fotki do galeri tylko sie ze mnie nie smiejcie no i z moich glupich min tez nie!!!!!!!!

aluska ty nasz pracusiu :-)
a @ dostaniesz, nie martw sie!!!

Witam, dotarlam i tutaj!
Buziaki dla wszystkich polroczniaczkow i nie tylko!!!!!

Postanowilam do was wrocic ale widze, ze potrzebuje czasu zeby sie wdrozyc! Mam nadzieje ze mi sie to uda!

kereci no witaj!!
chlopaki ladnie waza, no i dobrze sie wsio jest ok:tak:

reklama
Dziewczyny ja normalnie zwariuję. Młody pije już Bebilon Pepti + Ketotifen jakies 3 tygodnie.
I był spokoj. a teraz znów zaczynają mu się pojawiać te okropne suche plamy na łokciach. MAM JUŻ DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jadł nic nowego ostatnio. zreszta to nie wygląda jak uczulenie z czegoś. ale najgorsze, że poawiło mu sie to teraz w okolicach ust i bródki.
ostatnio jak mu to przeszło to odwołałam wizyte u alergologa a teraz musze dzownić w poniedziałek i się umówić - jedyna nadzieja w tej kobiecie.
już niewiem co to może być. teraz pylą brzozy czy tam trway więc może to z tego. już odpadam bo nic nie pomaga!!!:wściekła/y::no:

elbra a masz zwierzeta w domu?

Napisze Wam jedna rzecz ktora dzisiaj widzialam az mnie wscieklosc wziela.:wściekła/y:
Bylam u mojej tesciowej i na przeciw niej mieszka takie mlode malzenstwo ktore ma chlopca kilkuletniego_Ona jakis czas temu zostawila meza i dziecko i wyjechala sobie za granice bo tam poznala przez internet jakiegos faceta.
Teraz przyjechala spowrotem na kilka dni w zaawansowanej coiazy chyba z tym drugim facetem do domu.(nie rozumie jak jej maz mogl ja wpuscic).
Najlepsze jest to ze chodzi z tym brzuchem po ulicy rozmawia z sasiadami jak gdyby nic sie nie stalo no i dzisiaj wyjechala.
Najgorsze jest to ze znowu zostawila tego chlopca bo ona jego nie chce i jak wsiadala do samochodu nawet nie porzegnala sie z nim ani nie pomachala tylko wsadzila do dupe i pojechala a on bidulek stal i plakal na ulicy:wściekła/y::no:
Po jasna cholere ona przyjechala ( zrobila juz tak drugi raz) i caly czas rozdrapuje ta rane u dziecka jak ja jego widzialam to sama zaczelam plakac:zawstydzona/y:
Jak mozna byc taka sz....ta wyrodna matka:angry::angry::angry:

szok,nie wiem co powiedziec,w pysk bym ja strzeliła:wściekła/y:

elbra wspolczuje, moj maluszek juz naszczescie nie ma problemow ze skora a meczylam sie bardzo z jego skora.... jeszcze raz wspolczuje.

karina no to ja jestem lepsza ...:dry: w ciazy przytylam 32 kg! :-( Nadal mam do zrzucenia 10kg....

dzionek zlecial mi leniwie..., byczylam sie caly dzien :sorry2: Marcelek zadziwia mnie z dnia na dzien bardzxiej..., jest kochany! Zauwazylam ostatnio, ze rozumie swoje imie... Gdy wolam go po imieniu to odwraca sie w moja strone. Jak wolam psa czy cos mowie do mezulka to bawi sie dalej, ale jak tylko powiem "Marcelku" to patrzy w moja strone i sie chochrac zaczyna :-D Czy myslicie ze rozumie juz czy to poprostu zbieg okolicznosci ze sie odwrocil na wolanie??
Jutro ide do rodzicow na obiadek. Nie widzili Bąbelka juz 2 tygodnie i tesknia :sorry2: Kurcze ale ten czas leci....

mysle ze na pewno reaguje na swoje imie,moj tak samo robi

Dzień Dobry :)

U nas szaruga dziś pada fuuuu :baffled::baffled:

Nocka minęła nam dziś następująco ... Kacper usnął o 20:40 i spał do 23:50 potem obudził się o 2:25 i spał di 6 zjadł i położyliśmy go jeszcze i spał do 7:15 . Potem pobawił się troszkę z tatusiem (ja spałam) i położyliśmy go spać o 9 i spał do 10:30 .

cały czas stosujemy sie do reguł z tej książki co podawałam linka ... nie pozwalamy mu w nocy usnąć przy cycku... mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej .
No i spimy już cały czas w innym pokoju :) fajnie tak hihi;-)

no to wyglada ze co raz lepiej jest:-)

czesc mamcie

ja melduje ze sie calkowicie rozlozylam
nie mam goraczki,ale czuje sie jakbym ja miala
do tego zatoki mam zawalone bo gorzej slysze,glowa mnie boli
z nosa mi sie leje
i kurka jak na zlosc jestem sama z dziemci bo Karol poszedl do pracy :sorry2:zglosil sie na ochotnika,wiec jak na neidziele wiecej zarabia na godzine,ale ja potrzebuje łozka :sorry2:
nie chce mi sie kompletnie nic

postaram sie cos poczytac co tam u was

lilka zdrowka zycze:tak:

a tak w ogole to Wszystkiego Najlepszego dla Naszych kolejnych 6-cio miesiecznych skarbow, Dorianka i Piotrusia:

dziekujemy bardzo

Dzień Dobry :)

Pada pada .... i nic się nie chce :baffled:.

Dzisiejsza nocka była dużo lepszaaaaa :-):-).
TZN. Kacper poszedł spać o 20:15 obudził się na karmienie koło 1 a potem o 5 :) (a o 5 to chyba obudziło go głośne kichanie mężulka hihih) Dostał cycka i poszedł spać jeszcze do 7:15 :tak::tak:. Cały czas kierujemy się książką i chyba pomaga :-):-):rofl2:

no to super pusia
widac postepy gratuluje:-)

tylko krotkie dzien dobry
jedziemy zaraz na szczepienie no i moje rodzice dzis przyjezdzaja i jak na zlosc pada deszcz
powodzenia na szczepieniu

pieknie,moj tez spał od 11.30 do teraz

Do góry