karina1980
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny ja dzisiaj jestem zadowolona oprocz konikow zrobilam w mieszkaniu przemeblowanie i przejrzalam szafki z ciuchami i porobilam porzadki to co nie potrzebne wywalilamTak wiec odwailam kawal dobrej roboty:-)bo bylo tego sporo
Co do gorsetow to moze zle napisalam ale nie uwazam ze sa one dla kobiet z malymi piersiami;-)mialam na mysli to ze kobiety z mniejszymi piersiami wygladaja ladniej w gorsecie bo ladnie eksponuje sie figurke wtedy.Tylko to jest tez takie uogolnianie bo oczywiscie kobiety z wiekszymi piersiami tez moga nosic sukienke typu gorset.Wszystko zalezy jaki sie dobierze czy zwykly czy na fiszbinach jak juz ma je to zalezy jeszcze ile taki gorsecik ile ma fiszbin itd......
Jezeli ktos ma gore waska a bioderka sa szersze to zawsze mozna to zrownowazyc np. dobraniem staniczka typu push-up( tak jak juz napisalam).
No mam nadzieje ze teraz precyzyjniej napisalam o co mi chodzilo:-)
Ja jestem dobrym przykladem ze do swojego duzego biustu dobralam troche zly gorset i gdyby nie to ze pod nim mialam jeszcze bielzine typu gorset to podczas tanca wszystko wypadloby mi
Asix nie ma za co jak choc troche Ci pomoglam to moge sie tylko cieszyc.:-)
Lilka to nie dobrzemam nadzieje ze szybko ci to minie.Najgorsze jak czlowiek ma zle samopoczucie a tutaj sa obowiazki z ktorych trzeba sie wywiazac tak wiec zycze szybkiego powrotu do zdrowka
Oki ide sie wyjapac pozniej zerkne jeszcze do Was
Co do gorsetow to moze zle napisalam ale nie uwazam ze sa one dla kobiet z malymi piersiami;-)mialam na mysli to ze kobiety z mniejszymi piersiami wygladaja ladniej w gorsecie bo ladnie eksponuje sie figurke wtedy.Tylko to jest tez takie uogolnianie bo oczywiscie kobiety z wiekszymi piersiami tez moga nosic sukienke typu gorset.Wszystko zalezy jaki sie dobierze czy zwykly czy na fiszbinach jak juz ma je to zalezy jeszcze ile taki gorsecik ile ma fiszbin itd......
Jezeli ktos ma gore waska a bioderka sa szersze to zawsze mozna to zrownowazyc np. dobraniem staniczka typu push-up( tak jak juz napisalam).
No mam nadzieje ze teraz precyzyjniej napisalam o co mi chodzilo:-)
Ja jestem dobrym przykladem ze do swojego duzego biustu dobralam troche zly gorset i gdyby nie to ze pod nim mialam jeszcze bielzine typu gorset to podczas tanca wszystko wypadloby mi
Asix nie ma za co jak choc troche Ci pomoglam to moge sie tylko cieszyc.:-)
czesc mamcie
ja melduje ze sie calkowicie rozlozylam
nie mam goraczki,ale czuje sie jakbym ja miala
do tego zatoki mam zawalone bo gorzej slysze,glowa mnie boli
z nosa mi sie leje
i kurka jak na zlosc jestem sama z dziemci bo Karol poszedl do pracy zglosil sie na ochotnika,wiec jak na neidziele wiecej zarabia na godzine,ale ja potrzebuje łozka
nie chce mi sie kompletnie nic
postaram sie cos poczytac co tam u was
Lilka to nie dobrzemam nadzieje ze szybko ci to minie.Najgorsze jak czlowiek ma zle samopoczucie a tutaj sa obowiazki z ktorych trzeba sie wywiazac tak wiec zycze szybkiego powrotu do zdrowka
Oki ide sie wyjapac pozniej zerkne jeszcze do Was