reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry
Pogoda fatalna,niby nie pada, ale pochmurno i strasznie wieje.

Pusia cieszę się,że jest lepiej, ja nadal uczę Madzię samodzielnego zasypiania, jakoś tam idzie ale nie jest jeszcze idealnie.W nocy raz lepiej, raz gorzej, najgorsze ze jej się coś przestawiło i teraz co noc robi kupę i ja to wybudza.Nauka samodzielnego zasypiania jest ciężka ale zaprocentuje później.:tak:

Karina ty ranny ptaszku:-)
Idę po kolejna kawkę, jakoś trzeba przetrwać ten dzień.

troche mi to wszystko zajelo-no ale maly od jakies czasu jest bardzo absorbujacy!!!

sabinka-gdzie jestes???

dziekujemy bardzo :-)

asix gorsety nie koniecznie sa dla kobiet bez biustu, wrecz przeciwnie bym powiedziala..........
moim zdaniem super bedziesz wygladac w 1 lub 2, choc moj typ to 2, ladnie ci podkresli twoj biust ,a kroj taki ze zamaskuje brzuch i szerokie biodra czy wystajaca pupa........

och wisienka nie masz pojecia jaki mam metlik w glowie-no i to wesele tuz tuz
wczoraj zrobilam kilka fotek swej budowy ciala-hehehehe!!! i wstawie do galerii-tylko sie nie smiac!!!
no i moj M znalazl dla mnie kiecke-tylko nie wiem czemu mi cos w niej nie pasi-moze przeraza mnie brak biustu-przed ciaza byl luz a teraz na diecie to pierwsze co mi leci to niestety cycuchy
oto ona: Next - Occasionwear - Page 1.2 - Going Out/Occasion - Womens

Misia- Gratulacje dla Igorka no i ucalowania dla Wika :tak:
tak jak piszesz-pewnie ze dacie rade-takiej zuch dziewczyny to dawno nie widzialam:tak:
a co do coreczki, no to kto wie???:-D

Jutro poniedzialek szkoda ze maz idzie do pracy ale ten najblizszy tydzien a w sumie do konca miesiaca moze byc clakiem milo:tak:
- 22 maja Musio konczy szesc miesiecy
- 26 maja dzien matki i wykorzystalam to co ktoras z Was napisala ze ten pierwszy jest najwazniejszy i to tatus daje prezent hihihhhi
- 27 maja nasza rocznica slubu
- 01 czerwca dzien dziecka wiec maluszkowi cos sie kupi

fajnie to sie czytalo-caly harmonogram masz

aa kathe i jak tam rocznica, co w koncu robiliscie-byla kolacyjka??

A ja kawusi jeszcze nie wypilam kurcze otoworzylam nowy kartonik mleka a ono jest kwasne:dry:

karinka bylo trzeba wczesniej mowic to bym ci kawuche zrobila;-), ja mimo dietki i tak trzaskam biala z cukrem:tak:

Lilka-duuuuuuuuuuuzo zdrowka!! a wlasnie jak dzisiaj sie czujesz???

Karina to masz taniutko, tutaj kosztuje £30 za pol czy godzine nie pamietam nauki jazdy z instruktorem.

No to w porownaniu do Twoich cen to faktycznie taniutko:tak:

Dzień Dobry :)

Pada pada .... i nic się nie chce :baffled:.

Dzisiejsza nocka była dużo lepszaaaaa :-):-).
TZN. Kacper poszedł spać o 20:15 obudził się na karmienie koło 1 a potem o 5 :) (a o 5 to chyba obudziło go głośne kichanie mężulka hihih) Dostał cycka i poszedł spać jeszcze do 7:15 :tak::tak:. Cały czas kierujemy się książką i chyba pomaga :-):-):rofl2:

Pusia bardzo sie ciesze ze bylo lepiej i mam nadzieje ze faktycznie teraz zbierasz owoce z tego co robisz i nie jest to zbieg okolicznosci:tak:Kacperek sam wie na pewno ze musi mamusi dac troche tez opoczac:-)

troche mi to wszystko zajelo-no ale maly od jakies czasu jest bardzo absorbujacy!!!

sabinka-gdzie jestes???

och wisienka nie masz pojecia jaki mam metlik w glowie-no i to wesele tuz tuz
wczoraj zrobilam kilka fotek swej budowy ciala-hehehehe!!! i wstawie do galerii-tylko sie nie smiac!!!
no i moj M znalazl dla mnie kiecke-tylko nie wiem czemu mi cos w niej nie pasi-moze przeraza mnie brak biustu-przed ciaza byl luz a teraz na diecie to pierwsze co mi leci to niestety cycuchy
oto ona: Next - Occasionwear - Page 1.2 - Going Out/Occasion - Womens

Misia- Gratulacje dla Igorka no i ucalowania dla Wika :tak:
tak jak piszesz-pewnie ze dacie rade-takiej zuch dziewczyny to dawno nie widzialam:tak:
a co do coreczki, no to kto wie???:-D

fajnie to sie czytalo-caly harmonogram masz

aa kathe i jak tam rocznica, co w koncu robiliscie-byla kolacyjka??

karinka bylo trzeba wczesniej mowic to bym ci kawuche zrobila;-), ja mimo dietki i tak trzaskam biala z cukrem:tak:

Lilka-duuuuuuuuuuuzo zdrowka!! a wlasnie jak dzisiaj sie czujesz???

Kochana dawaj zdjecia i na pewno pomozemy Tobie a mysle ze zbyt krytycznie podchodzisz do siebie:tak:Stresujesz sie na pewno i przezywasz zblizajace sie wesele i wcale nie dziwie Ci sie ale to ma byc dla Ciebie przyjemnosc wiec nie denerwuj sie.
Sukieneczka ktora pokazalas fajna ale jak dla mnie ja nadal obstawalabym przy numerze dwa lub trzy:tak:ale ja mezus taka podsunal Ci wez ja pod uwage moze????:tak:fajnie ze stara sie doradzic Tobie i daje propozycje.
Co do kawusi to poszlam kupic mleka i zrobilam juz ale zaraz wypije sobie mniejsza jeszcze jedna.

A ja jutro mam wizyte u ginekologa kurcze mam nadzieje ze bedzie wszystko ok:tak:a w sobote mam umowiona wizyte u fryzjera zeby sciac wlosy na krotka a boje sie jak cholera;-)

U nas jest dzisiaj dzień marudy, deszcz leje więc na spacer nie da się wyjść, a Madzia dokucza, cały czas marudzi:szok:. Ciężki dziś dzień będzie a to dopiero południe.

reklama
a tak w ogole to Wszystkiego Najlepszego dla Naszych kolejnych 6-cio miesiecznych skarbow, Dorianka i Piotrusia:

DZIEN DOBRY:-D

Ja juz jestem na nogach heheheh:sorry2:pewnie nikt tutaj teraz nie zawita.Posiedze sobie jeszcze troche i zmykam pozniej na sniadanko i KAWCIE:tak:

OCZYWISICE PRZYLANCZAM SIE DO ZYCZONEK DLA NASZYCH DWOCH WSPANIALNYCH MEZCZYZN:happy::happy::happy::happy::happy:

dziękujemy cioteczkom z życzonka.:tak:

ja dziś niewiem do czego ręce włozyć tyle mam roboty. WIELKA sterta prasowania na mnie czeka, a po południu udało mi się umówić do Alergologa na wizytę więc jedziemy po południu do Tychów. Mam nadzieję, że kobita coś mi poradzi na te suche placki małego.

także wpadne wieczorem zdać relacje:tak:

Do góry