w tym tygodniu juz drugi raz mi sie sni ze K. mnie zdradza
pierwszy raz,chyba 2 dni temu sen byl tak realistyczny ze jak sie obudzilam ledwo moglam odroznic czy to jawa czy to sen
bylam tak wsciekla ze powiedzialam K.ze jakby byl w domu to normalnie by dostal zrypke
a on ze mial kumpla ktory z dziewczynami zrywal jak mu sie takie rzeczy snily
normalnie jak jeszcze raz mi sie to przysni to wezme lubego w obroty
Lilka dobrze że sny się czyta odwrotnie bo mi też przyśniło coś bardzo nie przyjemnego a mianowicie że zastałam Przemka z inną kobietą w domu i że powiedział że ma mnie dosyć:-( byłam rano jeszcze w takim szoku po tym śnie że się płakałam:-
-(
a teraz cały czas śni mi się że jestem w ciąży z drugim dzieckiem
zaczęły mnie takie sny nawiedzać jak jeszcze byłam w ciąży z Amanda
lilka hehehe ale jaja
mojemu szwagrowi tez sie kiedys snilo ze moja siostra go zdradza obudzil sie w nocy i normlanie trzasnął ja w twarz hehehe,rano tego nie pamietał,siora mu szybko przypomniala i musial po kwiaty lecieć hehe,nie dosc ze zdradziła w snie to jeszcze kwiaty musil jej kupic ale brecha hehe.
Women no nieźle
jak mój coś takiego zrobił to na kolanach musiał by błagać o przebaczenie
anineczko mała rzecz a cieszy
witam
dzis troche pozniej bo rano sobie dluzej pospalismy a potem do kliniki na 10:45 i tak nam zeszlo do teraz, bo po bylismy na spacerku z innymi mamami, mamy taka 4 osobowa paczke
fajnie jest bo akurat sa 2 dziewczynki i 2 chlopaki :-):-)
Davidek znow schudl, tydzien temu wazyl 7,280 a dzis 7,200 :-(
babka kazala dawac mu juz 2 razy dziennie inne jedzenie i dodawac do niego sztuczne mleko
kupilam dzis takie specjalne uzupelniajace dla matek kamriacych piersia, ciekawe czy bedzie chcial jesc.....
Wisienka jak zaczniesz dawać Davidkowi inne pokarmy to na pewno przegoni wszystkich kolegów
Fajnie że masz ekipę na spacerek
:-)
Aluśka zakumałam
Ładnie ładnie szaleje młoda
A co z pieluchą,Dalej macie?
Aha i prosze napisz tego linka do ramek.
anineczko pieluchę zakładam jej już tylko na noc (to ok.12godz.)bo w dzień to porażka
i tak mamy ją nosić do 20 maja ponieważ mamy wizytę u ortopedy a potem to się okaże
Młoda teraz śpi. Ja się opierniczam, zjadam całą chałwę 300 gr i zaraz chyba zwymiotuję... mam nadzieję, ze nie zatruta, bo to teściowa mi dała;-)
Bira daj juto znać jak się czujesz
czy się teściowa pozbyć Ciebie nie chciała przypadkiem
jeszcze mam pytanie
czy tylko ja tu jestem z karmiacych piersia ktora nie dostala jeszcze okresu?
ja dostałam w tamtym miesiącu a w tym niet
myślałam że już w tamtym tygodniu dostanę ale się przeliczyłam.....cóż w panikę jeszcze nie wpadłam
Aluśka, niezła ta Twoja Amandzia:-) Ty już się szykuj jak mała zacznie chodzić. Inga to też czort. Pięciu minut na dupie nie usiedzi.
Bira już się zaczynam obawiać
....jak zacznie chodzić to się dopiero zacznie bal murzynów
niestety...tu nie ma takich rzeczy...a syropek z herbapolu by mi sie przydal buuuu:-(
Podrzucić Ci paczkę z syropkiem?
Aluska
to moze i lepiej , ze moje blizniaki nie zbyt energiczne;-) bo bym chyba nie dala sobie rady;-)
Ladina jakbym miała Amandę w wersji
podwojonej to bym się załamała:-(
O tym, że ni powinno nosić się psaków bo się dziecko udusi... nie powinno się kupować ubranek bo coś tam i wnosić przed narodzinami dziecka wózka do domu... i milion innych pierdów.
ach te zabobony
Byłam już w ciąży i mnie teścio (był o dziwo trzeźwy
)raz opierdzielił bo siedziałam sobie przy kąpie i się kręciłam się na fotelu od czasu do czasu
Powiedział że tak nie wolno bo zakręcam pępowinę dziecku wokół szyjki
Amanda urodziła się mając ją aż 4 razy zakręconą....czysty przypadek czy nie
..... oto jest pytanie
Lilka, Aluska zdrowka zycze
Aluska, smialam sie z Twojej Amandzi wedrowniczki, super!!
No i dzis poszlismy do lekarza, lekarka zmienila zdanie o 180 stopni... Kazala wszystko odstawic - i dawac tylko cyca... i ten syropek. Dala nam skierowanie na USG brzuszka, ale wygniotla sama brzuszek Oskarkowi i stwierdzila, ze zadnych zlogow kalu nie ma. I nie wiem czy faktycznie wszystko odstawic (tzn, zupke i owoc) czy dawac dalej i zwiekszyc ewnetualnie ten syropek... W koncu, musi sie przestawic i moze te kupy zmiekna... W sumie zupki jemy od pocz. kwietnia a zaparci sa od. ok. konca kwietnia...
Co myslicie??
Hmmm, ten syropek to Lactulosum, wiec nieszkodliwy, powoduje, ze jelita lepiej sie kurcza i woda zatrzymuje sie w kale, zeby byl miekszy...
Anulka dziękuję
biedny Oskarek tak się męczy z tymi kupkami oby juto było znacznie lepiej
a co do tego syropku Lactulosum to skoro jest on nie szkodliwy to ja bym trochę zwiększyła dawkę może wtedy widać było by pozytywne efekty
anitt no ja wlasnie slyszalam ze do pol roku mozna nie miec okresu, mam nadzieje ze wkrotce dostane bo juz mi teskno :-):-) juz 3 testy zuzylam, wczoraj ostatni ;-) naszczescie wszystkie negatywne, chociaz ostatnio mysle ze moze fajnie by bylo miec corcie ;-) ale to jeszcze nie teraz, moze jak Davidek bedzie mial z 1,5 roczku zaczne cos dzialac jak znie zmienie zdania
Wisienka widzę, że jednak zmieniłaś zdanie i Davidek będzie miał rodzeństwo:-):-):-) super:-):-):-)
Jakby ktoś pytał to żyję, ale czasu brak :-(
Dużo spacerujemy. Dziadki nam się pochorowały - oboje mają rwę kulszową - i niestety nie zabierają Tymka na spacer, więc sama z Nim łażę, po 2 spacery dziennie.
Aluśka życzę zdrówka. Ja tez muszę sobie zrobić testy na alergię, nawet byłam u specjalisty ze skierowaniem, ale moja pani doktor nie pomyślała, że kobiecie karmiącej żadnych testów nie zrobią
Ja jeszcze nie mam. Ale byłam dziś u mojej pani doktor z kilkoma sprawami, m. in. marwiły mnie żółte upławy - sorry za szczerość - i pani dr powiedziała, że to wygląda tak, jakby org. przygotowywał się do okresu. No ciekawe jak długo będzie się przygotowywał?
Jolie dziękuję
:-)
...kurce ja to nie wiedziałam że kobietom karmiącym testów się nie robi
czyli z tym muszę jeszcze poczekać
szkoda że Ci się dziadki pochorowali:-(...zdrówka dla nich
a co do okresu to pewnie niebawem Cię zaskoczy