reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Anineczka dałas czadu z tą pizza:-) hihihi a Antos z tym pająkiem ale się uśmiałam:-)
udanych zakupów..

Anineczka Anitt dzięki kochane...ja myślałam ze 2x można bo tam tak pisze;/ i sie meczyłam ....

a ja mam dziś wizytę tęsciowej!!!!!!!!!!!

Sabina ja probowalam namowic moja siostre ale byla po wyplacie i nie chciala tego zrobic za 5 zl :)
Poczekam jeszcze tydzien to pewnie sie skusi jak jej sie kasa skonczy :)

U nas parno, chyba burza bedzie...
Lilka
z ta patelnia to myslalam , ze padne:-D:-D moze powiem mezowi, to moze trafimy jakas szosteczke w lotto;-)

sabinko
ja bym byla ostrozna do wydawania sadow wyzszosci mleka modyfikownego nad krowim;-), bo pewnie za pare lat znowu okaze sie cos innego;-), ale nie chce rozpetywac burzy w szklance wody. Jeno jest pewne, ze cycek najzdrowszy:tak:
A co do soczku, to moja droga, musze Cie zdziwic;-) Otoz tutaj lekarze nie kaza przyzwyczajac dzieci do soczkow:no: ze wzgledu na pozniejsza mozliwosc powstawania prochnicy. Podawana jest czysta woda:tak: i ewentualnie herbatka np. jak brzuszek boli. Co kraj to obyczaj- ale...Szwajcaria jest spoleczenstwem z najbardziej zdrowymi zebami:tak: Wiec podawanie wody wcale nie jest takie glupie i zle:-p

Women
ladnie Dorianek wazy:tak: Moj V tez ma duza glowe , ale mam to w nosie;-):-p

Sprzatam, ale mi sie kuzwa nie chce:-p

Anitt masz racje:-)
Ladinko ja nie wydaje osądów absolutnie:-) tylko jestem w szoku:-) bo rocznemu dzieciaczkowi to ja rozumię ale kurcze nie tak jak Lilka pisze 3 miesięcznemu:-)
a co do soczku to wiem..tylko moje dziecie ma dni że pije cały dzień wode a ma dni że chce tylko soczek:-) a to był dzień soczkowy:-) i to nei tylko u was w polsce też uważa sie ze woda najlepsza:-) i ja tez tak uważam ...tylko jak ma nic nie pic wolę żeby to był soczek:-)

Sabinko
moje chlopaki nic nie chca pic, ale lekarz nie kazal mi sie tym przejmowac, w koncu mleko to tez napoj;-) Ale bede wlasnie probowac ich uczyc pic wode ze wzgledu na to ze juz maja zabki. Dlatego tez zalezalo mi na skonczeniu z nocnym karmieniem. Niechce zeby moje dzieci musialy takie sensacje przezywac jak ja u dentysty:baffled:

reklama
witam
dzis troche pozniej bo rano sobie dluzej pospalismy a potem do kliniki na 10:45 i tak nam zeszlo do teraz, bo po bylismy na spacerku z innymi mamami, mamy taka 4 osobowa paczke :) fajnie jest bo akurat sa 2 dziewczynki i 2 chlopaki :-):-)
Davidek znow schudl, tydzien temu wazyl 7,280 a dzis 7,200 :-(
babka kazala dawac mu juz 2 razy dziennie inne jedzenie i dodawac do niego sztuczne mleko :sorry2:
kupilam dzis takie specjalne uzupelniajace dla matek kamriacych piersia, ciekawe czy bedzie chcial jesc.....

women, elbra synowie ladnie waza :szok::szok:
moj to chyba nigdy nie nadgoni.........

Elbra ja tez mam wiecej sily, az chce mi sie cos robic, dla Davidka miedzy innymi wracam na studia, chce je skonczyc aby moglbyc dumny z mamy ze ma wyzsze wyksztalcenie i dzieki temu moze lepsza prace :-):-)

wisienka-mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej...
a z tego twojego nocnego gadania to sie usmialam-biedny danny ;-)

Asix ano biedny :-D:-D wczoraj gadalismy do 24:30, w sumie to musial mi sie tlumaczyc i przepraszac

Lilka mi sie czasami sni ze to zdradzam ;-):-):-)

annineczka
udanego weekendu u znajomych!!!!

dziewczyny co myslicie nad porządkiem na forum
mam na mysli usunąc nie odwiedzane wątki.
co wy na to ?
Misia co ty na to?

ja tam jestem za, ale widze ze juz przeglosowane na nie :dry:

a ja mam dziś wizytę tęsciowej!!!!!!!!!!!

niezapomnij zrobic fotki ;-):-D:-D:rofl2:

Ladina
a co sie stalo z twoja pania do sprzatania??

Do góry