reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Aluska witaj w klubie chorych

mnie tak boli gardlo ze nie moge polykac,wogole mowic mi sie nie chce bo to nieprzyjemne i az mnie uszy w srodku swedza wiec obawiam sie ze poszlo na zatoki bo wczoraj stracilam czesciowo slyszalnosc i glowa mnie boli :baffled:

nie wiem co robic......nie mam zadnych lekow...tzn.mam ale w ciazy jestem wiec nie moge:baffled::sorry2:

reklama
Aluśka czas najwyższy obniżyc łóżeczko :tak::-D
Synowa spryciara :laugh2::laugh2::laugh2:

Ladnia u nas też ceny są porażające u dentysty.A koniecznie musze go odwiedzić :angry:
Normalnie zęby ruina :baffled:
Chciałam już zrezygnować z wakacji i pojechac do Pl...ehh :dry:

Antek już też nie pije mleka.Ale rano i na noc musi być kaszka :tak:

Wisienka
najlepszą wode będziesz miała po filtrze Brita.;-)

Młody dziś zjadł calutki słoiczek z Hipp Marchew i ziemniak.Po pomidorówce z ryżem ma odruch wymiotny :laugh2::laugh2:

Lilka
ma racje.Dziecko jak zaczyna raczkować i śmigać już nie będzie tak tyło.Ale mojemu Antkowi zostało co nieco.;-)
Waży 17 kilo.Ale to pewnie po tatusiu :tak:
U Women Dorianek może ale nie musi zgubić.Może już mieć taką urode ;-)
Choć napewno nie po mamusi bo ona to niewiem czemu się odchudza :angry::laugh2:;-):laugh2:

Aluska witaj w klubie chorych

mnie tak boli gardlo ze nie moge polykac,wogole mowic mi sie nie chce bo to nieprzyjemne i az mnie uszy w srodku swedza wiec obawiam sie ze poszlo na zatoki bo wczoraj stracilam czesciowo slyszalnosc i glowa mnie boli :baffled:

nie wiem co robic......nie mam zadnych lekow...tzn.mam ale w ciazy jestem wiec nie moge:baffled::sorry2:
Liluś oj w Twoim stanie to jest przechlapane chorować :-(jak tu się wyleczyć jak nic nie wolno brać:dry:
Dużo zdróweczka Ci życzę :tak:
Masz soczek malinowy?

anineczka super foteczki w podpisie:tak:

spryciara i to niezła... niedługo ją będę sznurem wiązać żeby mieć chwilę spokoju :laugh2::laugh2::laugh2::-p

Sabinko
ja tez kiedy nie pojde do dentysty to cos mam:wściekła/y: kurwicy mozna dostac:wściekła/y:
A co tych babek do pomocy to mialam dwie, jedna przychodzila raz w tyg.- i ta mi bardzo odpowiadala a druga 2 razy- no i ta mnie troche draznila.

Aluska
ta Twoja mala to spryciula,moje wszystkie dzieci jakies malo ruchliwe:baffled:

Lilka
ja to sie domowymi sposobami w ciazy kurowalam, najczesciej czosnkiem-ale tez podobno nie mozna przesadzac...

Anineczko
my wlasnie w tym roku chyba zapomnimy o wakacjach przez moje ku... zeby:wściekła/y: tez myslimy o wyjezdzie do Polski , zeby mi zalatac te prochniaki i wstawic nowe:zawstydzona/y:

spryciara znalazła inny sposób żeby usiąść a mianowicie przekręca się na boczek tak żeby miała coś za plecami np. poduszkę wypina pupę i starając się między czasie podnieść tyłów na rękach następnie się odpycha i ląduję pleckami o poduszkę i siedzi :laugh2::laugh2:
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiecie ale starałam się to jak najprościej przedstawić:sorry2:

dzieki za odpowiedzi

bo sie Women pogniewa ;-)
a tak serio to ja bym sie nie przejmowala waga dziecka,bo waga Doriana jest normalna do jego wagi urodzeniowej :tak:

lilka ja tez uwazam ze Dorianka waga jest w porzadku, mam nadzieje ze women mnie zle nie zrozumie.

Wisienka może rzeczywiście coraz mniej pokarmu...chociaz kurcze z drugiej strony jak mówisz że Ci leci na maxa ..hmmm a może własnie przysszedł czas na Davidka na dodatkowe pokarmy?:-) będzie dobrze..i tka jestem pewna że niedłgugo Kapika przegoni:-)

sabina no wlasnie juz nie leci :sorry2: kiedys to mi sie lalo strumieniami a teraz mam jakis kryzys, co nacisne to pare kropelek i sucho w tej jednej piersi :-(

lilka strepsils mozna, tzn nie wiem jak w 2 semestrze, ja bralam w 3 i teraz jak karmie i jest oki. duzo zdrowka

Wisienka najlepszą wode będziesz miała po filtrze Brita.;-)

annineczka ja mam filtr brita, tylko ja filtrujesz czy zagotowujesz pozniej?

reklama
Wisienko ja nie mam.Namawiam cały czas męża.Ale moja kuzynka ma i ona wlewa surową i taką daje dziecku później.Nic się Kamilkowi nie działo i nie dzieje po tym.
Tak więc myśle,że możesz taką dać.

Aluśka zakumałam :-D:-D
Ładnie ładnie szaleje młoda :laugh2:
A co z pieluchą,Dalej macie?
Aha i prosze napisz tego linka do ramek.

Dziewczyny mówcie co chcecie zobaczyć w linkowni.
I wklejajcie przydatne linki :tak:

Ladinko no to tak jak ja :baffled:
Najchętniej to bym wyrwała wszystkie i wstawiła sztuczne :angry::sorry2:

Do góry