reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam

U nas znowu piękna pogoda.
Żyć się chce.
Lece po kawusie.Już drugą.
Kurcze normalnie w szoku jestem,polubiałam kawe bez cukru i mleka :szok:
Lilka sprawdź w senniku co to oznacza.
:laugh2::laugh2:
Women Dorianek ma imponującą wage :tak:
A główka się wyrówna ;-)
My w przyszłum tygodniu szczepimy na gruźlice a 3 czerwca 5w1 :-)

Wyspe mam na dvd :cool2:

Asix i jak kupale?

Musze zmykać.
Ogarnąć chate dopuki młody śpi.
Zrobić liste zakupów i poszperać w papierach do banku.
A jutro jedziemy na weekend do znajomych :-)

reklama
Anineczka-kupale mhhhhhhh..... ilosc zmniejszyla sie do 6 no i zauwazylam, ze rzadkie i z wieksza iloscia sluzu sa po mleku :-O nie wiem czy mam isc znowu do lekarza czy co???
z kawka zazdroszcze, mimo diety codziennie albo co 2 dzien musze wypic z mlekiem i z cukrem nasza kochana zolta tchibo bo sama czarna nie dalabym rady :-(
u nas pogoda pod psem za oknem szarowa-no ale juz mialam dosc tych upalow-ani wyjsc z malym no i sie ciagle na dworze denerwowal, a teraz luzik-chociaz chlodnie no i byle nie za dlugo hehehehe!! ja to mam wymagania!!

Ja uwazam ze powinny zostac. Nieraz szukam czegos o dzieciach i znajduje informacje wlasnie na takich "wymarlych" tematach na innych forach. Jesli juz nie nam, to moga sie przydac komus innemu :)

Chciałabym napisać spożnione życzenia dla solenizantów

Eluniu wszystkiego dobrego kochany aniołku

Colinie również najlepsze zyczenia
;-);-);-);-)

Elbra zgadzam sie z Tobą my to się zdrowo odżywiamy;-) zaraz nas tu mamcie na diecie opiernicza za tą naszą dietę:-) heheh
ale niezdrowo znaczy smacznie:-):-)

Women super waga Dorianka:-) w porównaniu z moim Kapikiem:-) hehe ale za to Kapik ma klatę większa bo 46:-) a głowe 43,5:-)

Liluś no to kurcze masz sny:-) hehehehe a mi znowu się często ostatnio śnią jakieś sny że to ja z jakimś innym facetem:-) Dawidowi jak opowiadam to się wkurza na maxa:-) heheh ale mam marzenia;-)

Anineczka to mówisz że imprezki sie szykują weekendowe:-) my też planujemy jakiegoś grilka zapalić:-)

mam do was pytanko ile razy dziennie można tym dentinoksem smarować..bo ja już wariuje...młody marudzi nie chce jeść...a tak wogole to z tego co widze to kilka na raz mu idzie i mam załamkę lekką:-) ale co tam teraz śpi:-) więc luz...damy rade

co do wątków ja tez jestem za nieusuwaniem bo nieraz czegos szukam i znajduje na takich wymarłych wątkach:-) no chyba że rzeczywiście jakies jedno zdanie tylko jest:_) to tak

Sabinko ja mam takie same sny jak ty :szok:
Do lekarza trza się udac :laugh2::laugh2::laugh2:

Dentinoxem smaruj do 6 razy na dzień,Mysle,że to bezpieczna dawka.

Women
za rok czy dwa wejdziesz w ten zapomniany wątek i sobie przypomnisz i powspominasz.
Naprawde.Ja tak robie na wrzesniu :sorry2:

Sabinko i Elbra zgadzam się z Wami całkowicie.
Uwielbiam fast foody :-D:tak::tak:
ale ostatnio jakis tydzien temu zjadłam kawałek pizzy a na drugi dzien takie sra** miałam,że szok :szok:
Myślałam,że padne....czyżby żoładek przestawił się na zdrowe żarcie?
I macie racje...niezdrowie to smaczne ;-)

Ja już conieco porobiłam.Lista zakupów już jest.Matt wstanie i idziemy na zakupy.

Antek zobaczył,że ma namalowane zwierzątka na majtach i się podnieca "mamo pająk" :-D:-D:-D

reklama
Sabina ten zel to mysle tak co 4 godzinki. Niedoswiadczona jestem ale na zelu dla malego na zabkowanie wlasnie tak jest podane.

Do góry