reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień doberek!
W końcu mogę wypić kawusie z rana spokojnie. Piter śpi. padł do spania w 2 minuty:rofl2:
dziś mam wolne od wszystkiego, no pomijając Petera;-)
Elbra ładnie Piter wazy:-) gratuluję zdania exam:-) a co do kosiarki to ja tez pamiętam jak nie ubrałam rękawiczek na działeczce:-) miałam to samo co Ty!:-(
i co do słodkości mam to samo:-) uwielbiam słodycze i jeszcze popić je colą:-)........na szczęście moja waga stoi:-):-)

nawet mi nie mów, też uwielbiam cole ale tak jak tobie moja waga cały czas w stoi miejscu także narazie luzik.
Nie ma jak to zdrowe żarcie:rofl2:

Women daj znać jak po szczepieniu bo jestem ciekawa jak nasi rówieśnicy ważą:blink:

reklama
no to nadrobilam....

wisienka-mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej...
a z tego twojego nocnego gadania to sie usmialam-biedny danny ;-)

lilka-zazdroszcze brzusia i kopniakow-ohhhh to bylo chyba najwspanialsze uczucie jakiego doznalam ;-)

Już jest wąteczek.
Prosze kobitki wrzucajcie co macie.
Chodzi nie tylko o programy,ale też linki w tematyce dziecięcej.

anineczka rozumiem ze wszelakie linki??
bo wtedy nie trzeba calego forum przeszukiwac:tak:

elbra- no widze, ze piotrus to tez kawal chlopa;-)
no i ty zaraz obrona i koniec
GRATULUJE WYTRWALOSCI no i zazdroszcze energi!!
ja przy malym nie mialabym juz sily na nauka-chociaz jak znam siebie to jak cos musze zrobic to i tak dam rade ale normalnie cie kobieto podziwiam

women-powodzonka na szczepieniu..

no a co u nas.....
maly nie spi druga noc tym razem sie poddalam i spowrotem zagescilam mleko no ale okazalo sie, ze to nie o mleko chodzilo no bo przeciez mialam powtorke z rozrywki..
uspokoil sie gdy polozylam go do siebie do lozka, obrocil sie na boczek polozyl mi raczki na twarz i tak usnal-az mi sie spac odechcialo jak to zobaczylam...strasznie sie rozczulilam no ale jak usnal i chcialam go przeniesc do lozeczka to placz w lozeczku znowu-nie wiem czemu???
a teraz lezy na kocyku i gada tzn. bardziej chyba spiewa:laugh2::laugh2:

a wiec jesteśmu po szczepieniu i spacerku
malenki raz zapłakał widac ze musialo go zabolec,ale dzielnie zniusł znowu 3 wkłucia
dori waży 9400,klatka 45,głowa 46.5 kurde duzą ma tą głowe,ale ja tez nie mam małej,wiec pewnie po mnie i po dziadku ma.

helo

kurcze gardlo mnie boli!!!!!!!!!! help!!!!!!! nie moge prawie przelykac:-:)-(
co sie robi w takich sytuacjach?? nawet boli mnie tak na dole z prawej strony jakby węzły chlonne :-(
ocipieje:-(

Lilka ale wiesz co Ci powiem rozmawiałąm z mamą własnie o tym mleu krowim i mama mówi że co ja myśle że na wsi to mamy się rpzejmują jakimiś rzeczami..zupełnie mleko krowie i bach.. a dam wam przykład...pojechałam ostatnio do mamy na grila i zapomniałam Kapikowi wziąść soczku..
no to autko i jade do sklepu..wchodze do jednego nie ma żadnych soczkow dla bobasów, wchodze do 2 też nie ma! czujecie!! jak moze nie być nic dla dzieci..normalnie porażka..to co te mamy dają maluszkom pić! tylko mleko i wodę:-( dopiero meża wysłałam 7 kilometrów dalej i dzięki Bogu był soczek..ehhh

Liluś ale Ci zazdroszczę tego kopania..ja tez bym chciała:-) ucałuj maluszka:-)

Lilka lae jaja z tą patelnią hehehhehehe czyli może jednak coś w tym jest :-)

dzis jadę na zakupy znów... musze sobie lampę do salonu kupić..bo mam nadzieje że w tym tygodniu mi w końcu mebelki przyjadą..zamówiłam cały salon i już czekam 4 tyg. i się doczekac nie mogę...
oo maluch wstał wpadne za chwile:-) to popisze na innych wątkach:-)
bzuiak

Sabinka ja czytam tam te wypowiedzi i naprawde nie ktore wypowiedzi mnie szokuja:szok:
zyjemy w tak oswieconych czasach a matki uwazaja sie za madrzejsze od medykow:szok:
podawanie mleka krowiego niemowletom...szkoda gadac:baffled:

a z tym soczkiem to niezla jazde mieliscie
az nie do pomyslenia :nerd:

Sabinka czekamy na fotki jak juz salonik bedzie w komplecie:-);-)

lilka-zazdroszcze brzusia i kopniakow-ohhhh to bylo chyba najwspanialsze uczucie jakiego doznalam ;-)

asix ta przyjemnosc jeszcze kiedys przed Toba:-)
potem ja wam bede zazdroscic:-D

a wiec jesteśmu po szczepieniu i spacerku
malenki raz zapłakał widac ze musialo go zabolec,ale dzielnie zniusł znowu 3 wkłucia
dori waży 9400,klatka 45,głowa 46.5 kurde duzą ma tą głowe,ale ja tez nie mam małej,wiec pewnie po mnie i po dziadku ma.

no jak pieknie:-)
moja Hania tez wazy chyba w okolicach 9kg:-)
wlasnie jutro mamy kontrole i szczepienie ale K.w pracy i musimy przelozyc wizyte buuuu

dziewczyny jutro na Tvn o 20.00 leci zarabisty film WYSPA
polecam,naprawde jest bombowy i ciekawy:tak:

w tym tygodniu juz drugi raz mi sie sni ze K. mnie zdradza:nerd:
pierwszy raz,chyba 2 dni temu sen byl tak realistyczny ze jak sie obudzilam ledwo moglam odroznic czy to jawa czy to sen:-p
bylam tak wsciekla ze powiedzialam K.ze jakby byl w domu to normalnie by dostal zrypke:-D
a on ze mial kumpla ktory z dziewczynami zrywal jak mu sie takie rzeczy snily:-D:-D

normalnie jak jeszcze raz mi sie to przysni to wezme lubego w obroty:rofl2::-D

lilka hehehe ale jaja
mojemu szwagrowi tez sie kiedys snilo ze moja siostra go zdradza obudzil sie w nocy i normlanie trzasnął ja w twarz hehehe,rano tego nie pamietał,siora mu szybko przypomniala i musial po kwiaty lecieć hehe,nie dosc ze zdradziła w snie to jeszcze kwiaty musil jej kupic ale brecha hehe.

wyspa fajny film bylam na nim kiedys w kinie

Women hahaa no niezle hahaaa
jakby mi Karol w nocy trzepnał ...no nie wiem co by sie dzialo :-D

kiedys czytalam duzo o snach i wiem ze jak sie sni zdrada to oznacza ona na odwrot ze wszystko jest super w porzadku,ale wiadomo :-p my baby heeee:rofl2:

Women a jak tam Pati??? zyje jeszcze??? :-)

Karol wczoraj w pracy powiedzial paru osobom ze bedzie poraz trzeci tatą (Polakom) to na poczatku to odebrali,ze K.sobie zartuje :laugh2:

K.mowi ze ostatnio na pakowanie dali mu jakas dziewczyne,Polke i tak sobie rozmawiaja i jakos wyszlo ze mamy dwojke dzieci,a ta ''to ile ty masz lat?''
K.ze w tym roku 29,a ona ''no a ja mam 27 i jeszcze ani jednego dziecka'' :dry:
Karol mi powiedzial ze juz o tzrecim w drodze to nawet nie wspomnial:-D

dziwnie ludzie reaguja :baffled: mowie o Polakach
w N.to norma 3-4 dzieci
z K.stwierdzilismyz e ebdziemy przycinac glupie komentarze tym ze to wcale nie ostatnie dziecie :laugh2:

reklama
dziewczyny jutro na Tvn o 20.00 leci zarabisty film WYSPA
polecam,naprawde jest bombowy i ciekawy:tak:

bylam kiedys na tym w kinie tez polecam:tak:

lilka hehehe ale jaja
mojemu szwagrowi tez sie kiedys snilo ze moja siostra go zdradza obudzil sie w nocy i normlanie trzasnął ja w twarz hehehe,rano tego nie pamietał,siora mu szybko przypomniala i musial po kwiaty lecieć hehe,nie dosc ze zdradziła w snie to jeszcze kwiaty musil jej kupic ale brecha hehe.

hahahahahahaha no dobre czegos takiego jeszcze nie slyszalam:-D:-D
a i lilka tez slyszalam ze jak cos sie sni to na odwrot sie powinno tlumaczyc-chodzi mi o zdrade ;)

Do góry