reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

chcialam popisac i nie popisze bo maly sie marudny zrobil, tzn jst spiacy i musze go nakarmic i ululac, wiec nadrobie jutro.
Na aquaaerobiku bylo super, o wiele leiej sie czuje jak sie troche poruszlalam.

doczytalam ze Beata juz wktorce wyjezdza, wiec juz teraz zycze milej podrozy i udanych wakacji!!!!!!!

dobranoc

reklama
Slyszalyscie o czyms takim???

Kupilam gazete Mamo to ja... a tam taka reklama...

LABO ROZSTĘPY ze striadene®. Wyłączny dystrybutor preparatów szwajcarskiej firmy Labo Cosprophar 2008-01-27
Naukowcy z firmy Labo opracowali pierwszą i unikalną pielęgnację miejscową do stosowania na skórze z rozstępami. Jej formuła oparta jest na nowym kompleksie substancji aktywnych o nazwie Striadene®, która posiada patent szwajcarski CH 696 659 A5. Matrykiny i drożdże z gatunku Saccharomyces Lysate, występujące w kompleksie Straidene®, wykazują działanie stymulujące odnowę tkanki łącznej w miejscach pokrytych rozstępami. Dzięki tej właśnie stymulacji przywrócony zostaje prawidłowy stan tkanki w miejscu, w którym pojawił się rozstęp, a w której włókna zniknęły lub utraciły swoje właściwości podporowe.

Firma Labo przygotowała dla państwa cztery warianty: Pielęgnacja Miejscowa, Przedłużenie Pielęgnacji, Kompletną pielęgnację lub Pielęgnacja Prewencyjna

hmmm, gdyby to byla prawda... och... to skusialbym sie...

Lilka ale akryl już powoli wychodzi z mody ;-)
Teraz żele,a żel nie jest zły.
Sama jak byłam w ciązy z Mattem chodziłam co 2-3 tygodnie na pazurki.
Później jednak zrezygnowałam bo pazury rosły mi w zastraszającym tępie i po tygodniu już miałam odrośnięte :baffled:
Dowiedz się,napisz maila do tej szkoły z zapytaniem.Lepiej wiedzą niż ja ;-)

A na charakter niewiele pomożesz,możesz układać go ale i tak swoje wyjdzie u dziewczyn :-D
Ja to już się za głowe łapie jak moja mama nie wykitowała z moimi pomysłami :dry::sorry2::laugh2:

Właśnie skończyliśmy z M oglądać horror (i nie wiem czy nie obudziliśmy nie co Kacperka :( ) na razie spi ale musiałam iść i dać mu smoka
Pusia, trzymamy kciuki. Będzie ok.

Mykam spać bo głowa mi pęka. Ledwo żyję.

Dzięki

Pusia spokojnej nocki życze Kacperkowi i Tobie ;-)

No zobaczymy jak to dzis będzie. tylko własnie boję się że go przez film lekko wybudziliśmy .

Oki zmykam spać DOBRANOC

dzięki ,dzięki:-)
misia q dzieki zastanawiałam się właśnie jak to zrobic:tak:
anulka1979 przeczytałam że robiłaś jakąś zupkę dla maleństwa, chciała bym prosić o przepis:-) , moja niunia na razie wcina słoiczki ale chciałabym jej robić coś sama , a nie mam za bardzo inspiracji z czego i jak :sorry2:
karinko u mnie w szpitalu ze ZZO nie było problemu jeszcze zanim zapadła decyzja o cesarce przyszła położna i zapytała czy bym nie chciała bo i tak już się długo męcze a nie było wiadomo ile to potrwa, (według usg to mała miała mieć tylko3 kg ):rofl2:

dzień doberek...:-)
ja wpadłam się przywitać bo jade do tych Gorlic:-( buuu...
nadrobie potem co tam u was:-)

buziak kochane i miłego dnia dla wszystkich:-)

Dzien Dobry:-D

Sabinko
milego dnia:tak:

U nas wczoraj byl wolny dzien, wiec wyprawilismy malej urodziny. Spalilam sobie caly kark, glupia stara baba:baffled: boli jak cholera:baffled: Cala trojka ma kaszel, ode mnie sie zarazili:angry: a do tego jeszcze kotka ma ruje- z cyklu ¨goraco polecam¨.
Ide Was poczytac;-)

Beatko to o której będziecie na miejscu?
Masz jakiegoś linka do hotelu ?
Proszę bardzo Anineczko a będziemy jak wylot jest o 16,10 na lotnisku 20,25(pzesunięcie o godzinę do przodu) a hotel oddalony 40 km od lotniska:baffled:Trochę dzieciaki zmęczone będą
Wakacje.pl- Asteria Bellis Resort, Turcja, okolica Belek, Asteria Bellis Resort, opinie, opis, zdjecia

chcialam popisac i nie popisze bo maly sie marudny zrobil, tzn jst spiacy i musze go nakarmic i ululac, wiec nadrobie jutro.
Na aquaaerobiku bylo super, o wiele leiej sie czuje jak sie troche poruszlalam.

doczytalam ze Beata juz wktorce wyjezdza, wiec juz teraz zycze milej podrozy i udanych wakacji!!!!!!!

dobranoc

Wisienko dzięki mniemam że to aerobik Cię tak wykończył?:-);-)

Slyszalyscie o czyms takim???

Kupilam gazete Mamo to ja... a tam taka reklama...

LABO ROZSTĘPY ze striadene®. Wyłączny dystrybutor preparatów szwajcarskiej firmy Labo Cosprophar 2008-01-27
Naukowcy z firmy Labo opracowali pierwszą i unikalną pielęgnację miejscową do stosowania na skórze z rozstępami. Jej formuła oparta jest na nowym kompleksie substancji aktywnych o nazwie Striadene®, która posiada patent szwajcarski CH 696 659 A5. Matrykiny i drożdże z gatunku Saccharomyces Lysate, występujące w kompleksie Straidene®, wykazują działanie stymulujące odnowę tkanki łącznej w miejscach pokrytych rozstępami. Dzięki tej właśnie stymulacji przywrócony zostaje prawidłowy stan tkanki w miejscu, w którym pojawił się rozstęp, a w której włókna zniknęły lub utraciły swoje właściwości podporowe.

Firma Labo przygotowała dla państwa cztery warianty: Pielęgnacja Miejscowa, Przedłużenie Pielęgnacji, Kompletną pielęgnację lub Pielęgnacja Prewencyjna

hmmm, gdyby to byla prawda... och... to skusialbym sie...

Anulka tak myślałam a moze kiedyś laserem dać sobie zrobić te rozstępy chociaż jakiś bardzo dużych to ja nie mam a brzuch na szczęście bez rozstępów:-)

Ja to bym sobie zrobiła liposukcję na udach i może ciut brzuch chociaż gdybym poćwiczyła to i brzuch bez zabiegów byłby ładniejszy
dzień doberek...:-)
ja wpadłam się przywitać bo jade do tych Gorlic:-( buuu...
nadrobie potem co tam u was:-)

buziak kochane i miłego dnia dla wszystkich:-)

Powodzonka Sabinko:-)

Dzien Dobry:-D

Sabinko
milego dnia:tak:

U nas wczoraj byl wolny dzien, wiec wyprawilismy malej urodziny. Spalilam sobie caly kark, glupia stara baba:baffled: boli jak cholera:baffled: Cala trojka ma kaszel, ode mnie sie zarazili:angry: a do tego jeszcze kotka ma ruje- z cyklu ¨goraco polecam¨.
Ide Was poczytac;-)

Ladinko to gorąco tam u Was i tyle rzeczy na raz kurujcie się bo niby maj ale tak naprawdę maj.U nas temperatura po 16 spadła gwałtownie o jakieś 13-15 stopni

I życzonka ślemy dla córci z okazji urodzinek:tak:

Jeszcze trochę do 11 poklikam z wami bo potem ewentualnie kuknę wieczxorkiem

reklama
Beatko
super hotelik!!!:tak: Zycze udanego, bezstresowego wypoczynku:-)
U nas goraco, ma tak byc caly tydzien, ale dzieciaki jakies bardziej zadowolone w domu:baffled:, na dworze od razu marudza.

A ja wlasnie sie dowiedzialam, ze w sierpniu na 100% przylatuja moi przyjaciele z dzieciakami, moze wynajmiemy jakis domek w gorach na ich przyjazd.
No i w koncu udalo nam sie oduczyc jedzenia w nocy moich dwoch wampirow, mam nadzieje, ze jak ten kaszel ustapi to beda cale noce przesypiac..., bo dzisiaj sie jeszcze troche rzucali:baffled: Ehh...gdyby mnie moj malz sluchal juz bysmy dawno zapomnieli o nocnym karmieniu;-)

Prasuje:wściekła/y: gooreeee prania:wściekła/y:

Do góry