reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Och...

ja dopiero teraz usiadlam...

rano spacer... od 10.30 do 14.30 ...w tym zakupy...

potem gotowalam zupke dla Oskarka (z brokulem), zrobilam ja w sloiczki:tak: ...prasowalam itp...

Mezus zamontowal markizy na okna, chyba dzialaja... bo przyjemnie chlodniej w pokojach na gorze:tak::tak::tak:

a tak poza tym to u nas upal... ciepelko jak w srodku lata:-D:-D

reklama
Wisienko to świetnie :tak::tak:

Beatko jeszcze nie ma oznak ospy,ale mam jeszcze z tydzień na jej przyjście.
Jutro już lecicie?
O której?
Cykaj ogromne ilości zdjęć :tak:

Czesc dziewczyny
Ale dzisiaj mam porabany dzien maly caly czas marudny jak diabli nic nie mozna zrobic ja sie zle czuje i caly zcas mi niedobrze, w koncu usiadlam na tylku i wypije sobie miete.
Tak szybko przeczytalam pytalyscie sie czemu chce oddac fretke.Miedzy innymi dlatego ze szkoda mi zwierzatka jest caly czas prawie sama nie mam tyle czasu co wczesniej zeby poswiecac jej.Pozatym jest to dosc wymagajace zwierzatko jak sie zaniedba je to jest taki specyficzny zapach (zreszta fretki amja zawsze swoj taki zapach-i rano i wieczorem robi sie u niej ale nie ma czasu zeby np. pobawic sie z nia czy jechac za maisto tak jak kiedys robilismy)
Z jednej strony chcialabym a z drugiej wiem ze bede ryczec....:sorry2:

hej dziewczyny padam, pracy nie napisalam bo caly dzien po bibliotekach sie wozilam:sorry2:i to w godzinach szczytu w taki upal:sorry2:Marysia juz spi bo dala mi popalic dzis, 5godzin byla aktywna-marudzaca:nerd:powinnam jechac jeszcze teraz do sklepu po zakupy ale padam...

witAM ja tak w locie...
women kochana masz 2 profile naszej klasy?? mialam cie juz dopisana a tu nastepne zaproszenie.... to ty czy ktos sie podszywa?

witam wieczornie

pol dnia spedzilysmy na podworku
Milenka pobawila sie z dziecmi sasiadow,Norwegami :-) ciesze sie ze ja chetnie zabierają i sie bawią bo dla niej to wspaniala zabawa a ja sie ciesze ze ona sie cieszy :-)

no i obie panny juz spia wiec mam czas dla siebie :-)

macie racje ze trzeba liczyc do 10 ale jak mi czasem ta moja mala potrafi za skore wejsc to szok :baffled:
ogolnie jestem meeega cierpliwa,nie arz slyszalam od znajomych czy rodziny ze dawno na dupe by dali,ale czasami to naprawde nie moge sie powstrzymac
to tak jakby Mila czasami moją cierpliwosc testowala :baffled:

ale dzien udany mimo ze zaczal sie niezbyt dobrze :happy:

Women ja tez mam pytanko czy to ktos podszywa sie pod ciebie?? bo mam cie teraz 2 razy na NK :happy: a mialam juz taką sytuacje ze pod moją kolezanke modelke (wystepowala w Big Brother) ktos sie podszyl....:szok: nie wiem po co to ludzie robia

ale fajnie ide dzis na aquaaerobic :-):-)
danny sam zadzwonil do szwagierki aby mnie zabrala :-p:-)
Wisienka zazdroszczę też bym sobie poszła;-)

Beatko jeszcze nie ma oznak ospy,ale mam jeszcze z tydzień na jej przyjście.
Jutro już lecicie?
O której?
Cykaj ogromne ilości zdjęć :tak:

Anineczko w środę o 16 wylot a na lotnisku już o 14 musimy być ale jutro o 13 mężuś przylatuje więc mój czas ograniczy się a fotki oczywinia będę cykać;-)

Czesc dziewczyny
Ale dzisiaj mam porabany dzien maly caly czas marudny jak diabli nic nie mozna zrobic ja sie zle czuje i caly zcas mi niedobrze, w koncu usiadlam na tylku i wypije sobie miete.
Tak szybko przeczytalam pytalyscie sie czemu chce oddac fretke.Miedzy innymi dlatego ze szkoda mi zwierzatka jest caly czas prawie sama nie mam tyle czasu co wczesniej zeby poswiecac jej.Pozatym jest to dosc wymagajace zwierzatko jak sie zaniedba je to jest taki specyficzny zapach (zreszta fretki amja zawsze swoj taki zapach-i rano i wieczorem robi sie u niej ale nie ma czasu zeby np. pobawic sie z nia czy jechac za maisto tak jak kiedys robilismy)
Z jednej strony chcialabym a z drugiej wiem ze bede ryczec....:sorry2:

Karina szkoda fretki ale moze tak będzie dla niej lepiej:tak:

hej dziewczyny padam, pracy nie napisalam bo caly dzien po bibliotekach sie wozilam:sorry2:i to w godzinach szczytu w taki upal:sorry2:Marysia juz spi bo dala mi popalic dzis, 5godzin byla aktywna-marudzaca:nerd:powinnam jechac jeszcze teraz do sklepu po zakupy ale padam...

Kathe chyba wszystkich nas ten upał wykończył a u nas jest teraz 7 stopni szok jak temperatura spadła mnie już lekko gardło pobolewa

reklama
Witam wieczorowo:-)

Padam dzisiaj. Jestem mega zmęczona. Inga była dziś nieznośna, całe szczęście wreszcie poszła spać.

Karina, super, że wreszcie kupiłas wózeczek. Wklej fotki:-)

Aluśka, szkoda, że tak z mieszkankiem wyszło, ale następnym razem będzie lepiej. A moze spróbujcie sami dac ogłoszenie. My dawaliśmy jak szukaliśmy mieszkania do wynajęcia.

Lilka, ale Ci zazdroszczę tego spanie do 9. Nie pamiętam kiedy spałam do 9... A z Mileną wrzuc na luz. Taki wiek (łatwo mówić;-))

Sabinka, pięknie Kapik waży:-) Pozdrowienia dla narzeczonego od Ingi złośnicy:-)

Wisienka, ja codziennie już o 7 z domu wychodzę, bo musze z psami wyjść a że Inga wstaje przed 6 to nie mam problemu :-)

Do góry