reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Sabinka postaram sie ;-) mam nadzieje ze starego na cos naciagne hehee:-D

asix,to przechlapane ze maly nie chce nic pic
herbatki mietowej tez nie mozesz mu podac?? nie rozumiem tego lekarza,dlaczego dziecko nie moze herbatek?rozumiem ze tych dzieciecych
nie wiem jaki powod,ale szczerze powiedzawszy probowalabym podawac herbatki jesli widzialabym ze dziecko w upal nic innego nie chce pic
co do soczkow,Hania tez nie wszystkie lubi
ostatnio dalam jej soczek gdzie byl ananas w srodku i ten sok byl malo slodki i juz go nie chciala...Mila wypila :happy:
nie wiem...ale upal idzie to na mus musisz malego nauczyc pic cos
mleko to tez napoj...moze mu wystarcza??

reklama
dziewczynki dzieki!!
a z herbatkami chodzi o to ze nawet te dla dzieci zawieraja ziola a one rozrzedzaja kupke a u nas powinno byc na odwrot-o bozie i nie wiem skad ten sluz....:-:)no:
sabinka-u nas nie moge dostac zadnych takich lekow dla dzieci bez recepty:-(

Lilka
no my tez 7 osobowe kupilismy;-) szukalismy specjalnie z przesuwanymi drzwiami, zeby sie nie szarpac z wkkladaniem dzieci na malych parkingach;-)

nasz model nie ma przesuwanych drzwi:no:

Lilka hmmm 7 osobowe:-) czyli jeszcze dwójeczke planujecie:rofl2:??

a nie :rofl2: hihiiii
5 osob to my,a pozostale 2 miejsca to jak ktos do nas przyjedzie to przynajmniej bedzie mozna sie spokojnie ruszyc z domu :tak:
bo tak to dupka...

a po drugie jak do PL pojedizemy to tylne 2 siedzenia wyciagniemy i mozemy ful rzeczy z pl przywiezc :-)
tutaj jak bedziemy sami to tez tylne siedzenia beda wyciagniete,tak ze wozek wsadzimy w calosci bez skladania:rofl2:
nie moge sie doczekac
bo nasza astra sie mala zrobila z pojawieniem sie Hani...bagaznik zawalony wozkiem i zakupy musimy dziewczynkom w nogach upychac....malo to komfortowe:sorry2:

Ladinko meczy sie meżusia męczy:-) jak sie chce mieć Zusie:D:D:D heheh

Asix kurcze to lipa że nie macie takich rzeczy...u mnie kilka dni i było po sprawie..;/

Iwcia miłego dnia..

kurde wiecie co ciesze że że mój mały tak wszystko je i pije co się mu da;-) to też ma po mnie hehe chociaz wszyscy mówią że cały tatuś to przynajmnijje te lepsze rzeczy odziedziczył po mnie jak narazie przynajmniej;-) bo mój Dawid to wybredna małpka co do jedzenia wrrr...

asix
a nie ma u Was takiej poradni karmienia dzieci? Bo u nas cos takiego jest, dzwoni sie i tam doradzaja, sa jakies specjalne mleka dla dzieci z roznymi problemami...Moze by Ci ktos podpowiedzial co z tym zrobic? bo napewno to nie jest normalne:-(

Lilka
pomyslcie o tych przesuwanych drzwiach, goraco polecam:tak:

Wisienka nic nie pobije twojego hahahah:-D:-D

Wisienka twój avatar jest the best !!!!! :-D:-D:-D

Wisienka dzisiaj zobaczylam u Ciebie avatarek super :-D

Wisienka avatar bombowy:-D:-D:-D:-D:-D

no i super avatarek widze, ze suwaczki tez nowe:-D!

dziekuje :-D:-D

zaraz mykam do lekarza, to potem poodpisuje, bo teraz juz nie zdarze.
u nas znow przepieknie!!!!!!!!

Milego dnia

Lilka hehe tak mi się przypomniało jak mój wujaszek kupował w zeszłym roku seata alhambre 7 osobowego:-) ich była 4 i zawsze jak jechał do mojej mamy to po nas przyjeżdzałzebyśmy na 2 autka nie jeździli to było 6 osób no i Kapik w drodze to się śmialiśmy ze wszystko przemyślał itrp itd..i nawet fotelik taki dla wiekszego dziecka był w siedzeniu oryginalny no i minęły 2 miesiące i sie okazało że ciocia jest w ciaży;-):-) no i teraz już to autko za małe na nas wszystkich;-) takze kochana wiesz;-) wszystko w waszych rękach...a własciwie nie w rękach:rofl2::rofl2::laugh2::-p

Ladinka Ciebie ta sprawa też sie dotyczy;-) hehe jeszcze 2 brakuję;-)

Wisienka daj znać po wizycie co i jak...a tak wogóle to masz bardzo delikatną urodę...do jakiej kosmetyczki, stylistki itp chodzisz ??poleć coś....:laugh2::laugh2::rofl2:

Sabinko
to cos mnie ominelo;-) staracie sie o dzidzie? No to przed owulacja musicie dzialac na dziewuszke:tak:;-)

Oj ja za kolejnego potomka to dziekuje...

nie nie Ladinko jeszcze nie;-) musze sie teraz wyszaleć:D hehehe ale niech już facet sobie ćwiczy:D w końcu ma to być córeczka...a one większego wysiłku wymagają:rofl2::rofl2:

i wcale nie z tą owulacją Kapik jakoś przed był:-) hehehehe

reklama
Do góry