reklama
Pusia jak tam nocka minela??????
tak jak zawsze czyli budził sie Kacper co jakiś czas (nie było to nic nadzwyczajnego , ani tragedia a ni super dlatego nawet już o tym nie wspominałam ). Co do zdrowia to gorączki nie ma tylko katar więc mam nadzieje że na tym sie skończy
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dzien dobry
u nas juz jest 16 stopni
u nas juz jest 16 stopni
Lilka
Fanka BB :)
czesc mamuski
mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismy wiec trzymajcie kciuki;-)
pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie
Wisienka avatar bombowy
mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismy wiec trzymajcie kciuki;-)
pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie
Wisienka avatar bombowy
masakra co za produkcja-wlasnie skonczylam czytac
pierwszy raz sluchalam z mackiem no i zainteresowal sie pioseneczka chociaz dla mnie jest w niej cos dziwnego no i nie wiem co
Pusia-krzeselko bomba!!! no i synek zadowolony
no i super avatarek widze, ze suwaczki tez nowe
lilka-no widzisz milenka dala rade na zakupach bez pieluszki, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku;-)
gratulacje wagi!! ja jeszcze nie wchodze w moje ulubione spodnie no ale to byla 10 wiec trzeba jeszcze poczekac
apropos pieluch Matti tez duzo sikal i przeciekaly mi pieluch i zelki sie sypaly no i zmienilam z huggisow na pampersy-okazalo sie ze uczulenia maly juz nie ma a pampersy sa bardziej pojemne
anineczka musisz bardzo tesknic co?? to kwiatki dla ciebie na pocieszenie
trzaskaj w lepek ile wlezieja ma pomoc
women-extra ze na pozadnego instruktora trafilas jeszcze raz na jkais czas fitness i luzik
to mi dalas do myslenia z ta czapka, bo ja caly czas ubieram ze wgledu na wiatr cieply, bo cieply, no ale z uszkami panikowalam- a wczoraj na glowce zuwazylam potowki, a i dobra ta doktorka-swietnie to powiedziala, tak z humorkiem
ja tez myslalam ze sie posikam-kawki nie moglam normalnie wypic
ojj!!wspolczuje!!
YouTube - Bebe Lilly - Halo Dziadku
Znacie to?? Moj Dominik tego slucha czasem i bardzo lubi, nawet zaczyna sobie podspiewywac jak to leci ) Tylko ja jakos nie ufam tego typu utworom. Moze to ma jakis podprogowy przekaz??
pierwszy raz sluchalam z mackiem no i zainteresowal sie pioseneczka chociaz dla mnie jest w niej cos dziwnego no i nie wiem co
Pusia-krzeselko bomba!!! no i synek zadowolony
daj znac jak po wizyciehv stwierdzila zeby zaczac mu wprowadzac jedzonko do diety, bo widoscznie moje mleczko juz mu nie starcza :-(
ach no i kazala mi isc do lekarza, to idziemu jutro....
no i super avatarek widze, ze suwaczki tez nowe
lilka-no widzisz milenka dala rade na zakupach bez pieluszki, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku;-)
Witam.
Muszę się pochwalić. Dziś przymierzyłam kilka starych par spodni i się mieszczę!!! A już przed ciążą były na mnie za ciasne.
Z tym przesikiwaniem pieluch, to u nas nie jest kwestia złego zapięcia tylko pojemności, bo Tymek w nocy sika na potęgę. Dziś aż Mu się pielucha rozwaliła i żelki się posypały Większy rozmiar nie zdaje egzaminu, bo jest to samo.
gratulacje wagi!! ja jeszcze nie wchodze w moje ulubione spodnie no ale to byla 10 wiec trzeba jeszcze poczekac
apropos pieluch Matti tez duzo sikal i przeciekaly mi pieluch i zelki sie sypaly no i zmienilam z huggisow na pampersy-okazalo sie ze uczulenia maly juz nie ma a pampersy sa bardziej pojemne
Ja też jestem ;-)
Pogadałam z mamcią :-)
Szkoda,że przez telefon
anineczka musisz bardzo tesknic co?? to kwiatki dla ciebie na pocieszenie
i jest generalnie kłótnia...bo ja mu kazałam iść ekg zrobić i ma zakaz chodzenia na siłownie do momentu przebadania sie a on się kłóci :-) hihih nie popuszcze mu...kurde...ja chce spać w nocy..a nei stresować sie
Musze jakos postawic na swoim...chyba najlepeij to w łebek walnąć
trzaskaj w lepek ile wlezieja ma pomoc
women-extra ze na pozadnego instruktora trafilas jeszcze raz na jkais czas fitness i luzik
Z tymi uszkami to sie usmialam, bo pytalam lekarki - na szczepieniu - czy nalezy chronic uszka i powiedzila, ze dziecko ma tam duuuuzo wlosow i gdyby natura chcial by uszy chronic to by cos wymyslila i mowila, ze w wozku to nawet przed sloncem nie musze chronic, bo jest buda... i ze jak mam watpliwosci czy zakladac czapeczke czy nie to mam pomyslec, czy mi byloby ok, jakbym ubrala...
to mi dalas do myslenia z ta czapka, bo ja caly czas ubieram ze wgledu na wiatr cieply, bo cieply, no ale z uszkami panikowalam- a wczoraj na glowce zuwazylam potowki, a i dobra ta doktorka-swietnie to powiedziala, tak z humorkiem
ja tez myslalam ze sie posikam-kawki nie moglam normalnie wypic
Dzien dobry!
Witam Was po beznadziejnej nocce, cos mi dziecko ostatnio spac nie moze. Obudzil sie o 2:30 i walczyl do 3:45 :/ Teraz tez juz nie spi :/
ojj!!wspolczuje!!
U nas tez dzis cyrk na kiju bal w nocy dzieci sie krecily, mozna szalu bylo dostac Nie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??
Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak
Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiem Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu Podobno to do roku moze potrwac
Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-)
Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak
Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiem Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu Podobno to do roku moze potrwac
Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-)
reklama
Mam przyjęcie Kacperka w niedziele i myśle nad strojem-szybka jestem prawda
a co to za przyjęcie??
Podziel się: