reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Pusia jak tam nocka minela??????

tak jak zawsze czyli budził sie Kacper co jakiś czas (nie było to nic nadzwyczajnego , ani tragedia a ni super dlatego nawet już o tym nie wspominałam :baffled: ). Co do zdrowia to gorączki nie ma tylko katar więc mam nadzieje że na tym sie skończy

czesc mamuski

mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismy:rofl2: wiec trzymajcie kciuki;-)

pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie

Wisienka avatar bombowy:-D:-D:-D:-D:-D

masakra co za produkcja-wlasnie skonczylam czytac:tak:

YouTube - Bebe Lilly - Halo Dziadku

Znacie to?? Moj Dominik tego slucha czasem i bardzo lubi, nawet zaczyna sobie podspiewywac jak to leci :)) Tylko ja jakos nie ufam tego typu utworom. Moze to ma jakis podprogowy przekaz?? :nerd:

pierwszy raz sluchalam z mackiem no i zainteresowal sie pioseneczka chociaz dla mnie jest w niej cos dziwnego no i nie wiem co:sorry2:

Pusia-krzeselko bomba!!! no i synek zadowolony:-D

hv stwierdzila zeby zaczac mu wprowadzac jedzonko do diety, bo widoscznie moje mleczko juz mu nie starcza :-(
ach no i kazala mi isc do lekarza, to idziemu jutro....
daj znac jak po wizycie
no i super avatarek widze, ze suwaczki tez nowe:-D

lilka-no widzisz milenka dala rade na zakupach bez pieluszki, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku;-)

Witam.

Muszę się pochwalić. Dziś przymierzyłam kilka starych par spodni i się mieszczę!!! A już przed ciążą były na mnie za ciasne.
Z tym przesikiwaniem pieluch, to u nas nie jest kwestia złego zapięcia tylko pojemności, bo Tymek w nocy sika na potęgę. Dziś aż Mu się pielucha rozwaliła i żelki się posypały :sorry2: Większy rozmiar nie zdaje egzaminu, bo jest to samo.

gratulacje wagi!! ja jeszcze nie wchodze w moje ulubione spodnie no ale to byla 10 wiec trzeba jeszcze poczekac :wściekła/y::dry:
apropos pieluch Matti tez duzo sikal i przeciekaly mi pieluch i zelki sie sypaly no i zmienilam z huggisow na pampersy-okazalo sie ze uczulenia maly juz nie ma a pampersy sa bardziej pojemne

Ja też jestem ;-)
Pogadałam z mamcią :-)
Szkoda,że przez telefon :sorry2:

anineczka musisz bardzo tesknic co?? to kwiatki dla ciebie na pocieszenie

i jest generalnie kłótnia...bo ja mu kazałam iść ekg zrobić i ma zakaz chodzenia na siłownie do momentu przebadania sie a on się kłóci :-) hihih nie popuszcze mu...kurde...ja chce spać w nocy..a nei stresować sie:angry:
Musze jakos postawic na swoim...chyba najlepeij to w łebek walnąć:laugh2:

trzaskaj w lepek ile wlezie:-D:laugh2::laugh2:ja ma pomoc:tak:

women-extra ze na pozadnego instruktora trafilas jeszcze raz na jkais czas fitness i luzik ;)

Z tymi uszkami to sie usmialam, bo pytalam lekarki - na szczepieniu - czy nalezy chronic uszka i powiedzila, ze dziecko ma tam duuuuzo wlosow i gdyby natura chcial by uszy chronic to by cos wymyslila:-D i mowila, ze w wozku to nawet przed sloncem nie musze chronic, bo jest buda... i ze jak mam watpliwosci czy zakladac czapeczke czy nie to mam pomyslec, czy mi byloby ok, jakbym ubrala...

to mi dalas do myslenia z ta czapka, bo ja caly czas ubieram ze wgledu na wiatr cieply, bo cieply, no ale z uszkami panikowalam- a wczoraj na glowce zuwazylam potowki, a i dobra ta doktorka-swietnie to powiedziala, tak z humorkiem:-D:-D

obejrzyjcie te filmiki bo ja sikam ze smiechu
YouTube - Hahaha
YouTube - Top 3 laughing babies

ja tez myslalam ze sie posikam-kawki nie moglam normalnie wypic:-D:-D

Dzien dobry!
Witam Was po beznadziejnej nocce, cos mi dziecko ostatnio spac nie moze. Obudzil sie o 2:30 i walczyl do 3:45 :/ Teraz tez juz nie spi :/

ojj!!wspolczuje!!

U nas tez dzis cyrk na kiju bal w nocy dzieci sie krecily, mozna szalu bylo dostac:baffled: Nie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??:baffled:

Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak:-D

Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiem:baffled: Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu:no: Podobno to do roku moze potrwac:szok:

Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-):tak:

reklama
Do góry