anulka Marysia juz wcina te zupki z kaszka, ale na poczatku zle mi zareagowala na gluten, chyba za lapczywie zjadla bo za 3 godziny zwymiotowala duzo,mialam kilkudniowa przerwe w podawaniu glutenu i teraz daje jej mniej tej kaszy i jest oki. chce jej wprowadzac soczki ale nie wiem jakie i ilety robisz sama soczki czy kupne?aha juz przeczytalam na odpowiednim watku
reklama
Beata34
Fanka BB :)
Dzieńdobry.
Pije gorzką herbatke i wsuwam śniadanko.
Mój Antek ma ospę
Anineczko o jej jednak patrzeć jak tylko małego dopadnie ale lepiej za młodu to taka pozytywna strona tej choroby
Witajcie,
u nas zimny długi weekend więc nie siedzimy nawet w ogródku,
kupiliśmy w końcu auto i teraz wozimy dupska żeby przetestować furę, kurde ale ono wielkie
Igi zaczął siedzieć co mnie cieszy bardzo, gotuję mu warzywka i mięsko i miksuję blenderem - wcina aż mu się uszy trzęsą.
Znowu mnie skóra swędzi jak wtedy gdy miałam wysoki poziom bilirubiny, kurde, muszę sobie zrobić badanie w poniedziałek. Ale żółta raczej nie jestem.
pozdrawiam Was cieplutko
Misia gratulacje autka
Elbra przynajmniej sprawa się wyjaśniła całe szczęście że nie podałaś tego mleka krowiegoZapomniałam powiedzieć, że Piotruś od wczoraj jest na mleku Bebilon Pepti + syrop ketotifen.
Małemu nie schodziły te suche płaty skóry na łokciach i w dodatku ulewał znowu czesto.
Więc lekarka zmieniła nam mleko.
zobaczy,y czy się to unormuje. Na 90% ma alergie na mleko krowie.
Liluś super że uszko ok
Sabinko ja też nie bardzo z końmi daję sobie radę
Dzień doberek
Ja też nie mogłam rano wejść na BB pojechaliśmy na działkę mimo kratkowej pogody fajnie było teraz tylko pranko kąpiele i do wyrka
Women doczytałam szkoda Ciebie dziewczyno ale w końcu się ułoży i będziesz jeszcze bardzo szczęśliwa w życiu
Jeśli chodzi o pomoc męża w domku i przy dziecku to ja też nie nażekam mój zawsze bardzo chętny i super sobie radzi dzieci zawsze czyste i najedzone gorzej wygląda mieszkanko jak zostają sami jedna wielka masakra no ale coś za coś
Beata34
My byliśmy na spacerku i na takiej imprezie na dworze ... konie dmuchane zamki i takie tam. Właśnie wróciliśmy i za chwile będzie kąpanko Kacperka
Ale fajnie Pusia ja nawet nie wiem czy w tym roku coś takiego organizowała Gdynia a poza tym ta pogoda buuuuu
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Larvunia hej kochana:-)
ja po imprezce, grilku:-) i 2 wineczkach hehe:-)
chyba powoli zbieram sie do kąpanka i spanka:-)
buziak mamcie:-)
ja po imprezce, grilku:-) i 2 wineczkach hehe:-)
chyba powoli zbieram sie do kąpanka i spanka:-)
buziak mamcie:-)
karina1980
My byliśmy na spacerku i na takiej imprezie na dworze ... konie dmuchane zamki i takie tam. Właśnie wróciliśmy i za chwile będzie kąpanko Kacperka
Super Pusia u mnei niedlugo tez bedzie organizowane cos takiego;-)
Tak pozatym to chcialam Wam powiedziec ze troche nastopila zmiana planow i na jazde konna ide juz jutro na 13 heheheheale sie ciesze.
Tak wogole Women nie moge znalesc i doczytac sie co sie stalo ale z wypowiedzi dziewczynyn mozna wywnioskowac o co chodzi i chcialam powiedziec ze przykro mi ale lepiej na poczatku ze sie wyjasnilo.
Tak pozatym to niezla z Ciebie laska i na pewno znajdziesz fajnego faceta ktory bedzie zaslugiwal na Ciebie i Dorianka
Pozniej zerkne do Was zmykam wykapac sie
reklama
Beata34
Widzę że wszystkie zabiegane więc i ja korzystam z okazji i lecę do wyrka
Dobranoc
Dobranoc
Podziel się: