reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anulka Marysia juz wcina te zupki z kaszka, ale na poczatku zle mi zareagowala na gluten, chyba za lapczywie zjadla bo za 3 godziny zwymiotowala duzo,mialam kilkudniowa przerwe w podawaniu glutenu i teraz daje jej mniej tej kaszy i jest oki. chce jej wprowadzac soczki ale nie wiem jakie i ile:zawstydzona/y:ty robisz sama soczki czy kupne?aha juz przeczytalam na odpowiednim watku:p

reklama
Dzieńdobry.
Pije gorzką herbatke i wsuwam śniadanko.

Mój Antek ma ospę :angry::angry:

Anineczko o jej jednak patrzeć jak tylko małego dopadnie ale lepiej za młodu to taka pozytywna strona tej choroby:tak:

Witajcie,

u nas zimny długi weekend więc nie siedzimy nawet w ogródku,
kupiliśmy w końcu auto i teraz wozimy dupska żeby przetestować furę, kurde ale ono wielkie :szok:

Igi zaczął siedzieć co mnie cieszy bardzo, gotuję mu warzywka i mięsko i miksuję blenderem - wcina aż mu się uszy trzęsą.

Znowu mnie skóra swędzi jak wtedy gdy miałam wysoki poziom bilirubiny, kurde, muszę sobie zrobić badanie w poniedziałek. Ale żółta raczej nie jestem.

pozdrawiam Was cieplutko
:blink:

Misia gratulacje autka

Zapomniałam powiedzieć, że Piotruś od wczoraj jest na mleku Bebilon Pepti + syrop ketotifen.
Małemu nie schodziły te suche płaty skóry na łokciach i w dodatku ulewał znowu czesto.
Więc lekarka zmieniła nam mleko.
zobaczy,y czy się to unormuje. Na 90% ma alergie na mleko krowie.
Elbra przynajmniej sprawa się wyjaśniła całe szczęście że nie podałaś tego mleka krowiego

Liluś super że uszko ok
Sabinko ja też nie bardzo z końmi daję sobie radę

Dzień doberek

Ja też nie mogłam rano wejść na BB pojechaliśmy na działkę mimo kratkowej pogody fajnie było teraz tylko pranko kąpiele i do wyrka

Women doczytałam szkoda Ciebie dziewczyno ale w końcu się ułoży i będziesz jeszcze bardzo szczęśliwa w życiu

Jeśli chodzi o pomoc męża w domku i przy dziecku to ja też nie nażekam mój zawsze bardzo chętny i super sobie radzi dzieci zawsze czyste i najedzone gorzej wygląda mieszkanko jak zostają sami jedna wielka masakra no ale coś za coś

My byliśmy na spacerku i na takiej imprezie na dworze ... konie dmuchane zamki i takie tam. Właśnie wróciliśmy i za chwile będzie kąpanko Kacperka

My byliśmy na spacerku i na takiej imprezie na dworze ... konie dmuchane zamki i takie tam. Właśnie wróciliśmy i za chwile będzie kąpanko Kacperka

Super Pusia u mnei niedlugo tez bedzie organizowane cos takiego;-)

Tak pozatym to chcialam Wam powiedziec ze troche nastopila zmiana planow i na jazde konna ide juz jutro na 13 hehehehe:-D:-D:-Dale sie ciesze.

Tak wogole Women nie moge znalesc i doczytac sie co sie stalo ale z wypowiedzi dziewczynyn mozna wywnioskowac o co chodzi i chcialam powiedziec ze przykro mi ale lepiej na poczatku ze sie wyjasnilo.
Tak pozatym to niezla z Ciebie laska i na pewno znajdziesz fajnego faceta ktory bedzie zaslugiwal na Ciebie i Dorianka
Pozniej zerkne do Was zmykam wykapac sie

reklama
Do góry