reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kacper właśnie usnął .

Mnie trochę brzuch boli bo dostałam @. I trochę jestem zał bo kurde było ładnie na dworze a ja głupia siedziałam w domu czekałam na M żeby z pracy wrócił bo razem mieliśmy iść na spacer a on musiał zostać trochę dłużej a teraz już robi sie pochmurnie i pewnie niedługo zacznie padać :(.

reklama
U nas mówi sie "ide na dwór" ale jak kiedyś z M byliśmy u jego rodziny koło Wadowic to tam wszyscy mówili "idę na pole" i np tak w niedziele ktoś powiedział a my z Piotrkiem " kurczę to oni w niedziele na pole chodzą hihih" my myśleliśmy że chodzi o takie pole gdzie sie uprawia ziemie ( bo u nas właśnie to oznacza pole ). Wytłumaczyli nam i było dużo śmiechu haahah:-D:-D

ja mieskzam koło Wadowic a w Wadowicach rodziłam. A skąd jesteś??

a u nas mówi się ide na pole (czytaj ide na dwór);-)

Czesc Wam dziewczyny

My juz po spacerku troche pochodzilismy ja szukalam spodni sobie( bo te co wczoraj kupilam oddalam)i nic nie moglam znalesc wszystkie dzinsy sa na takie nastolatki ktore maja proste biodra i maja mala ciala wiec postanowilam ze kupie moze Big Stara lub Wranglera ze moze beda ladnie lezec i jakos bede wygladac ale nawet nie zdarzylam podejsc do polek zeby obejrzec fasony i ceny zobaczyc bo alarm sie wlaczyl ( czyli moj Szymek) i tyle bylo z zakupow:tak::sorry2:

Ja na 18 ide do kosciola do spowiedzi i na 19 mam nauki przed chrztem ( po co jeszcze wymislili nauki:angry:)

A tak wogole to niedobrze mi dzisiaj, jestem zmeczona ( chociaz nic specjalnego nie robilam)i chyba przeziebilam sie bo ch chwila na kibelka biegam siusiu robic.

Pozniej do Was zajrze tylko swojego malego terroryste poskromie

Karina a dlaczego oddałaś tamte spodnie?
Ja polecam disel :-)

Pusia no ja czekam z niecierliwością na @ i niech będzie mega boląca...ale niech będzie :laugh2::laugh2:

Ubralam je w domu i jeszcze raz przyjrzalam sie i kroj byl brzydki z tylu moja d..a wygladala jak szafa trzydrzwiowa:sorry2:ciezko mi jest dobrac spodnie bo ja mam szerokie biodra a waski pas.
Disel jeszcze takich nie przymierzalam jak beda tez zobacze:tak:

A czemu czekasz z niecierpliwoscia:dry:moze nie byc hehehehe ale wscibska jestem:-D

ja mieskzam koło Wadowic a w Wadowicach rodziłam. A skąd jesteś??

a u nas mówi się ide na pole (czytaj ide na dwór);-)

My mieszkamy we Wrocławiu a koło Wadowic to bylismy w Radoczy na weselu u mojego męża kuzynki :tak:

Czesc Wam dziewczyny

My juz po spacerku troche pochodzilismy ja szukalam spodni sobie( bo te co wczoraj kupilam oddalam)i nic nie moglam znalesc wszystkie dzinsy sa na takie nastolatki ktore maja proste biodra i maja mala ciala wiec postanowilam ze kupie moze Big Stara lub Wranglera ze moze beda ladnie lezec i jakos bede wygladac ale nawet nie zdarzylam podejsc do polek zeby obejrzec fasony i ceny zobaczyc bo alarm sie wlaczyl ( czyli moj Szymek) i tyle bylo z zakupow:tak::sorry2:

Ja na 18 ide do kosciola do spowiedzi i na 19 mam nauki przed chrztem ( po co jeszcze wymislili nauki:angry:)

A tak wogole to niedobrze mi dzisiaj, jestem zmeczona ( chociaz nic specjalnego nie robilam)i chyba przeziebilam sie bo ch chwila na kibelka biegam siusiu robic.

Pozniej do Was zajrze tylko swojego malego terroryste poskromie

Oj tez poszła bym sobie na zakupy żeby coś do ubrania kupić ... ale jakoś nie ma nigdy kiedy połazić po sklepach

Karina a dlaczego oddałaś tamte spodnie?
Ja polecam disel :-)

Pusia no ja czekam z niecierliwością na @ i niech będzie mega boląca...ale niech będzie :laugh2::laugh2:

No nie powiem że ja sie nie ciesze że dostałam @ :-D:-D po 56 dniach :szok::szok::-D. wiec już mam za sobą dwa testy hihih. Jak je robiłam to raczej byłam pewna że nic nie będzie ale mimo wszystko mały stresik był

Coś lenia popołudniowego dostałam i nie chce mi się już nic chyba pokąpiemy się zaraz i do wyrka wszyscy skoczymy chociaż sama juz nie wiem boże ale ja marudzę co mi się stało?:crazy:Chyba nie mam co robić:baffled:

reklama
Pewnie jeszcze nie raz pstrykniesz fotke jak siedzi.Ale Gratuluje siadu :-D
A Herbatka z wkładką to herbata z cytryną i krupnik miodowy :-D
Szybko stawia na nogi przy przeziębieniu :rofl2:
A co do farby to prawdopodobnie za słaba woda utleniona była użyta ;-)
A jaki kolor był balejażu ?

Idę robić gulasz :-):-)

anineczka o krupniku miodowym to ja nigdy nie slyszalam :no:
a balejaz to kolor blond, bo ja mam jasny braz to mowila zeby tylko je rozswietlic
i ja dzis tez gotuje gulasz hihi :-):-)
chociaz za kare to nie powinnam nic gotowac dla tego mojego gamonia

GRATULACJE! Davidek siedzi wow pięnie..Kapikowi daleko:-) on tylko umie usiąśc na leżaczku jak jest:-) bo złapie się pałąka:tak:
jak można RYB NIE lubieć:-) hihihi pstrągi są pyszniutkie;-) a tak serio to wiele innych rzeczy tam mozna robic;-) np. pić hihihiih:rofl2::-D oj przeszła bym sie na taką porządna popijawke:-)
Dzieciaki zostawimy facetom a my myk myk do knajpeczki:-D:tak:
po góralsku nie umie mówić:-) chociaż znajać życie WY Z PÓŁNOCY:-) powiedziałybyście ze zaciagam:-)
JA CI DAM WIEŚNIAKA!!:-) hihi a tak serio to ze wsi jestem;-) w sumie zameldowanie dalej mam na wsi a od prawie 3 lat tam nie mieszkam ale jakos nigdy mi nie po drodze do urzędów:-D

dziekujemy za gratulacje, a ryb naprawde nie lubie po za malymi wyjatkami jak makrela w sosie pomidorowym czy paluszki rybne, ale zapach wedzonej rybki uwielbiam.........taka dziwna jestem :sorry2:
ja tez bym sie przeszla na popijawe, chociaz jakbym rzucila haslo popijawa mojemu to pierwszy by lecial :laugh2::laugh2:
ale ja juz mu to powiedzialam ze jak skoncze karmienie cyckiem to pojde sie tak urznac jak nigdy, a moze byc smiesznie bo w sumie to on nigdy tak naprawde pijanej mnie nie widzial :)))
taka porzadna jestem :-p:-p

pusia smieszna sytuacje mialas :laugh2::laugh2:
ale ja jakbym byla na wsi i by ktos powiedzial idziemy na pole to bym myslala ze do roboty chce mnie zagonic :-D:-D

karina a ty wiesz ze czeste latanie siusiu i te inne objawy to moga znaczyc ze za 9 miesiecy Szymus bedzie mial brata lub siostre :rofl2:

anineczka ale jeszcze w ogole nie dostalas czy ci sie spoznia???

Coś lenia popołudniowego dostałam i nie chce mi się już nic chyba pokąpiemy się zaraz i do wyrka wszyscy skoczymy chociaż sama juz nie wiem boże ale ja marudzę co mi się stało?:crazy:Chyba nie mam co robić:baffled:

beata ale ty strasznie szybko chodzisz spac

Do góry