reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
ja w 11tc miałam USG dopochowe i przez brzuch :-) jednak wtedy bardziej wyraźne było przez brzuch
w 14tc miałam już tylko brzuszne :tak:
na kolejne USG idę 5.06. :tak::-):tak:

larvuniu my imionka tak jak napisałam mieliśmy wybrane długo przed poczęciem :-) no i wtedy jeszcze doszły długie miesiące oczekiwań i walki o maleństwo no i teraz już nie mamy problemu :-p

misia dzieki :-D hmmmm... jak to zdrobnic?? :confused:
chyba nie bedzie rademenes :eek:

szukam teraz imion w srod bajek ;-)
-lolek, bolek, gucio, casper... :) kurna nie wiem :confused:

Mi sie podoba imie Sara ale niestety nie moge tak dac:-( Wiec tez troche glowkujemy, zreszta jak sie urodzi to juz bede wiedziała:-)

A co do karmienia to tez sie zastanawiam jak to bedzie bo Macia nie karmiłam bo nie miałam pokarm, no i nie chcialo mu sie ssac, moze to bedzie inne:-)

My dopiero wczoraj wymyśliliśmy imiona dla chłopaka, bo mam przeczucie, ze będzie synus... chociaż strasznie chciała bym dziewczynkę. W każdym razie chłopiec będzie mial na imię Kuba albo Mikołaj, a dziewczynka Hania albo Inga.

reklama
Lilka mleko jest już zamówione od gospodarza :-) ja się wychowałam na takim mleku i moje dzieci też tak będę chować :tak: no chyba że dzieci będą uczulone na krowie mleko :baffled:
:confused::confused::confused::confused:
Nie rozumiem...chcecie maluszki karmic mlekiem krowim?
Niewiem jak jest teraz,ale chyba mleko krowie jest za ciezkie dla takich malych zoladeczkow :szok::szok::szok:

Melanie z naszego forum ma corcie i chciała dac imie Paris a urzad sie nei godzil!!!
przez długi czas chodzili i prosili,skonczyło sie tak ze corcia jest parisa....w papierkach
A teraz Melanie ma synka Maddoxa :tak::tak::tak:
Urodzonego i rejestrowanego w Anglii.

A moj syn ma na imie Anthony przez h w srodku.
Dostal akt urodzenia Irlandzki tak wiec pani w urzedzie cywilnym w Pl nie miala nic do gadania,a chciala wiele powiedziec :wściekła/y:
A coreczka bedzie Mischelle :tak: Maz sie uparl na to imie :eek: Dla mnie to i tak bedzie Michalinka tak jak Antek jest Antosiem :tak:;-)

Do góry