reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam :tak:
....lepiej zajrzeć późno niż wcale :-D:-)....

Pogoda była dziś rewelacyjna :tak:słoneczko pięknie przygrzewało i zero wiaterku :laugh2:także praktycznie cały dzień spędziliśmy na dworku:-D:-D:tak:

Sabina, Beata, Karina dzięki za gratulację :tak:
Aluśka my też mamy asymetrię i jeszcze ciut widać mam nadzieję że nie długo gratuluję Aluśka i Pusia zwinności dzieciaczków
Beata ... ja też mam nadzieję że mojej małej ta asymetria zniknie...:tak:
Hej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY
Women gratki dla siostry:tak::-D
A ponadto z Adasia zrobił sie straszny gryzon chwyta mi palca i chce gryz...chwali sie swoimi dwoma zabkami:-)
Kunda super :-) gratulaski dla Adasia:-):-D
......Amandzie tak idą te zęby i wyjść nie mogą :szok: .....ponad dwa tygodnie temu robiłam ten test łyżeczką postukałam w dziąsełka i zabrzęczało jak o ząbki a tu do tej pory ich nie widać...:szok::crazy:
a tak w ogóle to dziś wiem już dokładnie że Kacperka nawet na wyrku nie mogę zostawić samego na dłuższa chwilę bo :
Położyłam go przy samej ścianie na plecach sobie leżał i zastawiłam poduszka , a jak do niego zajrzałam to leżał na brzuchu i to w poprzek łóżka bo jego drugiej stronie :D więc niezła zrobił wędrówkę . Super wygląda jak np pełza :-D:-D- aaa nie wiem czy sie chwaliłam wcześniej ale Kacperek juz pełza sobie i wygląda to komicznie hihih jak gąsienica

zdolniacha z niego:-D:-D:-D
Cześć

Wczoraj udało nam się wyjść ze szpitala. Za trzy dni mamy iść na kontrole. Kupy w miarę się unormowały, Inga zaczęła przybierać. Niestety przy okazji RTG płuc wyszło, że ma coś z serduszkiem. Z lewą komorą. W piątek mam dostać skierowanie do kardiologa. Kurcze załamałam się.........
Bira bądź dzielna :tak: mam nadzieję że to tylko błąd lekarza i wszystko jest w porządku:tak:

Hejeczka!!! :rofl2:

Dzisiaj był piękny dzień, piękna wiosna i w ogóle słoneczko nas zaprosiło do ogródka. Siedziałam sobie i opalałam mordeczkę, jedno dziecię spało, drugie w piaskownicy szalało. Jutro ciężki dzień, więc musiałam naładować baterie.

I powiem Ci szczerze,że jak wróce do Pl za 3 lata to też już myśle o jakimś biznesie.
I moim marzeniem jest otworzyć albo sklep Next albo Smyths ( ten smyths to wielki,ogromny sklep z zabawkami :tak: ).
U nas w Pl jeszcze nie ma takich :-)

To jest super pomysł!!! Anineczko! Osobiście pojadę i obejrzę Twój sklep!:tak:

Karina
co do Twojego pomysłu:
teraz rodzi się sporo dzieci, więc produkty dziecięce będą schodziły jak najbardziej, poza tym jakby nie patrzeć standard życia się poprawia, więc rodziców będzie stać na dużo z asortymentu tych firm.

:-DDla Blaneczki
z okazji
skończenia 6 miesięcy :-D
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny

ooo1ug2.gif

co do tych plamek na buzi to zauważyłam że po wypiciu przeze mnie mleka jej wyskakują :szok::szok::szok:
może to jeszcze nie skaza ale jakieś zwykłe uczulenie:dry:
od dzisiaj będę się jej przyglądać i wyeliminuję produkty mleczne....i .oczywiście zgłoszę się jeszcze do pani doktor jutro żeby ona to oceniła...:sorry2:

co do tych plamek na buzi to zauważyłam że po wypiciu przeze mnie mleka jej wyskakują :szok::szok::szok:
może to jeszcze nie skaza ale jakieś zwykłe uczulenie:dry:
od dzisiaj będę się jej przyglądać i wyeliminuję produkty mleczne....i .oczywiście zgłoszę się jeszcze do pani doktor jutro żeby ona to oceniła...:sorry2:
No ale reakcja na produkty mleczne,tymbardziej na mleko to skaza :dry::baffled::sorry2:

z okazji

ooo1ug2.gif

Dołączam sie do tych pięknych życzonek.

Blanka zagoń mame do bb :tak::tak:
Hejeczka!!! :rofl2:

Dzisiaj był piękny dzień, piękna wiosna i w ogóle słoneczko nas zaprosiło do ogródka. Siedziałam sobie i opalałam mordeczkę, jedno dziecię spało, drugie w piaskownicy szalało. Jutro ciężki dzień, więc musiałam naładować baterie.

To jest super pomysł!!! Anineczko! Osobiście pojadę i obejrzę Twój sklep!:tak:
Wyśle specjalne zaproszenie do Ciebie na otwarcie :-D
A tak serio to ehhh mam nadzieje,ze te moje marzenia się zrealizują :tak::tak:
Super sobie odpoczełaś Misia.:tak:
Ja musze kupić pokrywe do piaskownicy bo poprzednia w ferworze przeprowadzki zagineła :dry:
To znaczy nie nam tylko znajomym,którzy przechowywali nam zabawki Antka :sorry2:

Dzień dobry

OOO czyz bym była pierwsza - Sabina a ty gdzie ??? ;-)

co do nocki to dziś było znowu lepiej Kacper spał od 21 do 2 a potem obudził się koło 4 no a potem koło 5 i spaliśmy tak do 7:30 wiec jakoś można przeżyć.
Zmykam do Kapselka bo sie domaga zainteresowania :-D

reklama
dzień dobry:)
wstałam dziś lewą nogą....kurde ale mam zły humor od rana...ehhh
kaweczke robie..Kapik usypia:-) czyli poranna drzemeczka to jakies 40 minut czasu na wypicie kaweczki:-)

z okazji
ooo1ug2.gif

DOŁĄCZAMY SIĘ DO TYCH ŻYCZONEK:-)
I jeszcze składamy życzenia MARCELKOWI I HANI:-) KOCHANI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-)

Do góry