anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobranoc:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata ... ja też mam nadzieję że mojej małej ta asymetria zniknie...Aluśka my też mamy asymetrię i jeszcze ciut widać mam nadzieję że nie długo gratuluję Aluśka i Pusia zwinności dzieciaczków
Women gratki dla siostryHej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY
Kunda super :-) gratulaski dla Adasia:-)A ponadto z Adasia zrobił sie straszny gryzon chwyta mi palca i chce gryz...chwali sie swoimi dwoma zabkami:-)
zdolniacha z niegoa tak w ogóle to dziś wiem już dokładnie że Kacperka nawet na wyrku nie mogę zostawić samego na dłuższa chwilę bo :
Położyłam go przy samej ścianie na plecach sobie leżał i zastawiłam poduszka , a jak do niego zajrzałam to leżał na brzuchu i to w poprzek łóżka bo jego drugiej stronie więc niezła zrobił wędrówkę . Super wygląda jak np pełza - aaa nie wiem czy sie chwaliłam wcześniej ale Kacperek juz pełza sobie i wygląda to komicznie hihih jak gąsienica
Bira bądź dzielna mam nadzieję że to tylko błąd lekarza i wszystko jest w porządkuCześć
Wczoraj udało nam się wyjść ze szpitala. Za trzy dni mamy iść na kontrole. Kupy w miarę się unormowały, Inga zaczęła przybierać. Niestety przy okazji RTG płuc wyszło, że ma coś z serduszkiem. Z lewą komorą. W piątek mam dostać skierowanie do kardiologa. Kurcze załamałam się.........
I powiem Ci szczerze,że jak wróce do Pl za 3 lata to też już myśle o jakimś biznesie.
I moim marzeniem jest otworzyć albo sklep Next albo Smyths ( ten smyths to wielki,ogromny sklep z zabawkami ).
U nas w Pl jeszcze nie ma takich :-)
No ale reakcja na produkty mleczne,tymbardziej na mleko to skazaco do tych plamek na buzi to zauważyłam że po wypiciu przeze mnie mleka jej wyskakują
może to jeszcze nie skaza ale jakieś zwykłe uczulenie
od dzisiaj będę się jej przyglądać i wyeliminuję produkty mleczne....i .oczywiście zgłoszę się jeszcze do pani doktor jutro żeby ona to oceniła...
Dla Blaneczki
z okazji
skończenia 6 miesięcy
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny
Wyśle specjalne zaproszenie do Ciebie na otwarcieHejeczka!!!
Dzisiaj był piękny dzień, piękna wiosna i w ogóle słoneczko nas zaprosiło do ogródka. Siedziałam sobie i opalałam mordeczkę, jedno dziecię spało, drugie w piaskownicy szalało. Jutro ciężki dzień, więc musiałam naładować baterie.
To jest super pomysł!!! Anineczko! Osobiście pojadę i obejrzę Twój sklep!
Dla Blaneczki
z okazji
skończenia 6 miesięcy
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny