wisienkaa1
Listopadowa mama '07
women a co ty znowu pozamawialas dla Dorianka? :-)
widze ze rozpieszczasz syneczka tak samo jak ja
widze ze rozpieszczasz syneczka tak samo jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za bilet normalny placilam 15 czy 16 zl a dziecko za darmo. moim zdaniem nie masz sie co bac isc sama, jeden basenik to masz wode do kostek a drugi to taki od 0-0.5m. przy kazdym basenie stoi 1 czy 2 ratownikow.
ja karmilam na tym lezaczku kolo basenu, przykrylam sie recznikiem, ale mozesz tez w pokoju do przewijania, jest kolo basenu - usiasc na kiblu albo w szatni, sa tam takie duze specjalne dla rodzin z malym dzieckiem zaopatrzone w przewijak
naprawde polecam.
Dziewczyny dziekuje bardzo za gratulacje
Napisze tylko ze Bira cholernie ci wspolczuje i jestem z Toba
Mam nadzieje ze szybko rozwiją te złudzenia i bedzie wszystko dobrze,pisz jak najwiecej do nas co i jak.
Odezwe sie pozniej bo przyjechaly sprzety dla malego i musze poskrecac
Witam sie.
Asix ale możesz zameldować synka. Na przykład w mieszkaniu swojej mamy lub teściowej. I wtedy to ona melduje Maciusia a nie ty
Spróbuj tak.
Kunda macie juz dwa ząbki
Super.Adaś lecisz jak burza.
Mój dalej ząbkuje ha ha ha
A nic nie idzie
Kochana dodatkowe koszty oczywiście,ale tylko wtedy gdy zamelduje w spółdzielni.to mowisz ze ja nie musze byc zameldowana na tym adresie co tesciowa???
ale sobie tak mysle,ze dodatkowy meldunek to dodatkowe koszty dla niej-poj**** te panstwo-przeciez i tak tam nie wroce, to czemu nie moga mi wystawic nr. jak jestem zameldowana z malym tutaj
No i dzwonilam do siebie na basen i temperatura w brodziku jest 32 stopnie a w basenie rekreacyjnym 29 i jest woda tylko chlorowana.
Pani niby przekonywala mnie ze przychodza mamy z dziecmi malymi ale ja boje sie, tym bardziej ze moj maly tak reaguje swimi wysypkami