reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Oj, Lilka, Lilka to normalnie minelas sie z powolaniem:-) ...a zawod gliny... nie powiem, ciekawy:-) ...ja W11 tez czasem ogladam i podoba mi sie... ale Monka nie ogladalam:-)

reklama
Oj, Lilka, Lilka to normalnie minelas sie z powolaniem:-) ...a zawod gliny... nie powiem, ciekawy:-) ...ja W11 tez czasem ogladam i podoba mi sie... ale Monka nie ogladalam:-)

ja policjantka chciałam byc odkad pamietam az do konca podstawowki
wiec kupe czsu
moi rodzice sie rozwiedli jak byłam malutka
ojciec w pace siedzial pare razy :cool2:
i kiedys sie mnie zapytał kim bym chciała byc
jak mu powiedzialam ze glina to sie blady zrobil :-D:-D:-D
jedno z najlepszych wspomnien o nim

Lilka, sandalki, ktore chcesz kupic kojarza mi sie z moim dziecinstwem... pamietem takie plastiki... mieciusie, mozna bylo je gniesc na wszystkie strony:-D jak sie pobrudzily to pod wode i juz:-D no i fajne byly... i klorki takie cukierkowe...:-)

teraz juz za duza jestem by chodzic w takich butkach:-D, ale dla dzieciaczkow extra!!

Anineczko dzięki... ale chyba poki co zaczekam, bo Misia napisala mi, ze napisze do admin.

mam nadzieje, ze sie uda... i mnie wpuscicie... bo poki co mam dzrzwi zamkniete...:-:)-:)-:)-(

Anineczko dzięki... ale chyba poki co zaczekam, bo Misia napisala mi, ze napisze do admin.

mam nadzieje, ze sie uda... i mnie wpuscicie... bo poki co mam dzrzwi zamkniete...:-:)-:)-:)-(
No tak. teraz doczytalam ,ze Misia napisze :tak:
A moze niech dopisze tez reszte dziewczyn min.Jagode ;-)
Niech sie zglosza dziewczyny,ktore nie maja dostepu ;-)

reklama
Dziewczyny, zycze dobrej nocy:-)
ja juz ide spatuniac, bo oczka mi sie zamykaja...
do jutra...

rano pomykam do laboratorium po wyniki krwi (robilam w piatek poziom progesteronu)bo popoludniu do ginekologa...:-)
moze dowiemy sie z mezusiem czy bedziemy miec synka czy corcie...:-D

pa,pa

Do góry