reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam.

W koncu sie wyspalam.
Choc nie zapowiadalo sie na to,bo Matt wczoraj tez zrobil akcje.
2.5 godziny ryczal jak opetany.
Juz niewiem co mu jest....
No ale mezus wrocil wczoraj w nocy i dzis dali mi pospac do 11:00 :tak:

Wisienko ja nawet niewiem co t jest child trust cos tam :sorry:
Wytlumacz ciemnej masie :-D;-)

Karina wspolczuje strasznie.Biedna psina...ale wiem moze,ze to strasznie zabrzmi,ale moze ulzyc jej w cierpieniu? Swoje juz przezyla i moze,zeby nie cierpiala...
No wiesz,o czym mowie? Zastanawialas sie nad tym?
Nie zebym byla jakas bezduszna bo kocham zwierzaki,ale ona tak cierpi :-(

Elbra Jesuuuu :szok::szok:
Dzielna z Ciebie kobieta.
Aluska wspolczuje chorobska.Kurka akurat teraz!:baffled:

Amandzio kochana Wszystkiego co Najlepsze !!!!

Kunda Wszelkiej pomyślności.Zdrowych dzieciaczków,kupe kasy,szczęścia i wszystkiego co najlepsze!!!

Rozumie Cie ale postanowiłam że jeszcze raz niech operuja ja i mam nadzieje ze teraz po wyciciu wszystkiego bedzie juz ok.
Nie potrafilabym uspic jej jezeli wiem ze istnieje mozliwosc wyleczenia. Wiem moze to smiesznie zabrzmi ale mam ja przeszlo 10 lat (podrzucili mi ja pod drzwi jak byla jeszcze malutka i slepa noce spedzalam przy niej i karmilam z butelki) wiec nie wybrazam sobie ze moze jej cos sie stac chyba zaryczalabym sie.

KARINA

reklama
hejka laski,

jestem po calym dniu cięzkiej roboty, i wlasnie sie biore do prasowania i skladania ciuchów :confused2:

jutro umyje okna i chyba ciasto upiekę, resztę mam gdzieś bo idę swietowac do rodzicow i nic nie musze przygotowywać:-p

Kathhe współczuję, ja jak miałam zapalenie to poradziłam się lekarza medycyny naturalnej, przyłożyłam mokrą watę, koniecznie ciepłą skropioną spirytusem i przyłożyłam do tej powierzchni gdzie było zaczerwienienie, po czym obwiązałam ten opatrunek elastycznym bandażem i tak łaziłam. Nie masowałam, nie ugniatałam, po godzinie dałam cyca Igiemu i dał radę wyssać nadmiar, potem znowu ciepła watką z z alkoholem i jeszcze potrzymałam na cycu taki kompres. Bardzo złagodziło ból :tak:

Igi ma tak śmierdzące bąki że zaraz padnę :eek:
niom a mi chyba zapchal sie jeden kanalik w piersi bo jest taki zgrubiony bialy i boli, hmmmm ciekawe czy sie sam odblokuje:confused2:co do bakow to moja Marysia tez ostatnio miala takie ze hoho, az mi glupio bylo przed rehabilitantami:-pto przez paste jajeczna ktora jadalm:zawstydzona/y::-p

kunda wszystkiego naj najlepszego, duzo szczescia, zdrowia, zeby dzieciaczki byly zdrowe i zawsze usmiechniete:-)

Amando wszystkiego najlepszego z okazji 4miesiaczka:-)

karina rozumiem cie jesli chodzi o pieseczka, ja tez jestem do mojego przywiazana, owczarek niemiecki, ma 11lat i jest juz bardzo chory, ledwo widzi i chodzi , mieszka z moimi rodzicami, ehh tez jak pomysle ze mialoby go nie byc to serce peka, ale nie moge patrzec jak cierpi:-:)-(mam nadzieje ze twoja suczka wyzdrowieje szybko

Asix nie wiem co to sa za swieta,a raczej dni
pytalam dziewczyn co mezow Norwegow maja ale w sumie tez nie wiedza

ogolnie pierwsze i drugie swieto jest normalnie w niedziele i poniedzialek
ale od czwartku sa juz tez jakies dni swiateczne,bo w kalendarzu na czerwono,nikt nie pracuje...

tutaj jest kosciol protestancki-luteranizm,wiec pewnie te swiateczne dni to wynika z ich religi

Witam nocnie:tak:
...w końcu mój pan i władca usnął więc mogę w spokoju zasiąść przed kompem i poczytać co u Was:tak:
...bo tak to co wejdę na BB to marudzi mi nad uchem :baffled:...

Amando kochana wszystkiego naj z okazji ukończenia 4 miesiąca

KUNDO nasza kochana

Zycze Ci szczescia,
Zdrowia I wiele radosci oraz szczesliwej dlugiej przyszlosci.
Wszystko co piekne I wymarzone w dniu Twych urodzin
Niech bedzie spelnione!

życzy Sabina i Kapik:-D

kosz.jpg
Do tak pięknego kosza kwiatów przyłączam swoje życzenia wszelkiej pomyślności

Dobry wieczór!!!!!

Ja dzisiaj wskakuję dopiero teraz bo porządeczki i walczyłyśmy z kupką od 5 rano także nieciekawy dzionek zaczął się.Na szczęście kupka poszła i jest ok

Karina szkoda psinki
Kathe lepiej trochę bo dobrze nie doczytałam?
Lilka świętuj dziewczyno świętuj
Aluśka jak tam wymioty i te sprawy?Na pocieszenie mnie też coś kręci ale w ciąży nie jestem:-D
Wisienka co z tobą gdzie ty?
Women tak z doskoku dzisiaj?

Za to co niedoczytałam i pominęłam osoby przepraszam ale jakiś zwariowany dzień mam:tak:
Idę zaraz kąpać dzieciaki

Witam przed swiatecznie :-):-)

Wisienko
ja nawet niewiem co t jest child trust cos tam :sorry:
Wytlumacz ciemnej masie :-D;-)

to jest fundusz cos jakby konto oszczednosciowe tylko ze dla dziecka, na poczatek dostajesz od panstwa czek o wartosci 250 funtow i wieku 7 lat rowniez.. Co miesiac mozesz na nie wplacac kase od 10 do 100 funciakow i ta kase co sie uzbierasz to tylko twoje dziecko moze wybrac po skonczeniu 18 lat :-):-)

Amandzia slicznotko Wszystkiego Najlepszego :-):-):-):-):-)

psinki
Kathe lepiej trochę bo dobrze nie doczytałam?

troszke lepiej ale dalej jest zatkany jeden kanalik na piersi:sorry:

wlasnie z mezem zrobilismy nasza swieconke, koszyczek wyszedl nam super -jak na pierwszy wspolny:rofl2:mala spi od 19tej wiec mamy wieczor dla siebie, och jak ja to lubie:-)ogladamy ostatniego samuraja na tvn i jemy kolacyjke-kanapki z jajkami:rofl2::rofl2::rofl2:hehe tak swiatecznie

reklama
troszke lepiej ale dalej jest zatkany jeden kanalik na piersi:sorry:

wlasnie z mezem zrobilismy nasza swieconke, koszyczek wyszedl nam super -jak na pierwszy wspolny:rofl2:mala spi od 19tej wiec mamy wieczor dla siebie, och jak ja to lubie:-)ogladamy ostatniego samuraja na tvn i jemy kolacyjke-kanapki z jajkami:rofl2::rofl2::rofl2:hehe tak swiatecznie
Oj to biednie Kathe życzę smacznego

Do góry