reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

ja naszym miesiecznym solenizantom zycze wszystkiego naj naj :-)

ogolnie padam....ledwo zyje
od wczoraj cuda sie zaczely
ogolnie serce mi nawala,leb peka i czuje sie strasznie slaba,jeszcze mi dzisiaj bol podbrzusza doszedl :confused2::confused2:
patrzylam juz nawet na loty do polski...zeby lekarza odwiedzic,bo tutaj wszystko jest normalne dla tych konowalow jak sie jest w ciazy :crazy::confused2:
ok nie smece
ide do kuchni obiad robic bo ten moj sie zalamie...ostatnio obiad robie raz w tygodniu....nie mam sil i checi
jak wroci ide do lozka

buziaki

Lilka to nie dobrze ze tak sie czujesz i do tego bol podbrzusza nie chce pouczac Cie ale idz moze do lekarza ja nie bagatelizowalabym tego. Mysle ze masz za szybkie tempo, zwolnij troche i zadbaj o siebie i nie tylko o siebie........;-)Mam nadzieje ze lepiej poczujesz sie.

Lilka niedobrze ty jedź do lekarza przecież w nagłych przypadkach muszą cię przyjąć jeszcze ten ból podbrzusza:-(

Dzięki Aluśka również mężulkowi szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Anineczko zgadza się boli cholernie dlatego tak mi dzisiaj b. smutno bo już nie chcę jej narażać na cokolwiek:-(

Sabinko ucałuję dzięki

My po wizycie w przychodni już nie byłam prywatnie bo aż mi głupio bywać u tej mojej pediatry w szpitalu i poszłam do przychodni.
Ola ma znowu szmery po prawej stronie mimo inhalacji obawiają się o zapalenie płuc mam skierowanie do szpitala:-(Michał całe szczęście osłuchowo nadal czysty.
Już nie mam siły normalnie ryczeć chyba zaraz będę

Beatko ale ja Ci współczuje tak szkoda Olenki.Mam nadzieje tylko ze ich obawy beda bledne. Moge sobie wyobrazic Ciebie ale trzymaj sie glowa do gory na pewno bedzie dobrze.:-)Pozdrawiam Ciebie Olenke i Michalka.

Mi w tym miesiacu konczy sie macierzynskie ale bylam w banku i dowiedzialam sie ze moge isc jeszcze na 29 dni urlopu wypoczynkowego to chociaz jeszcze za jeden miesiac dostane pieniadze:tak:dobre i to a potem mam nadzieje ze uda mi sie jakos dorobic bedac z maluszkiem w domu.

KARINA

reklama
Karina ja jestem na urlopie wypoczynkowym zaległym do 3 maja:-) 38 dni zaległych miałam;-) a potem też wychowawczy bezpłatny:-( buuu
Beatko trzymaj sie cieplutko żeby te wstrętne chorubska was opuściły..:-)

...oj chyba mnie jakieś chrubsko bierze :no::baffled:...jest mi niedobrze, mdli mnie i już nawet zwymiotowałam:no:... a rano czułam się tak dobrze :frown: ....może to grypa żołądkowa....:no::no::no: buu będę płakać :no2::no:

wisienka .. powiem ci tak ze roznie w zyciu bywa i nigdy nie wiadomo co czeka twoje dziecko , a podowjne obywatelstwo mu nie zaszkodzi , takze nie bagatelizuj tego
wiesz tym masz polskie roznie moze byc ... moze wrocisz kiedys do kraju z malym ....i w tedy zawsze bedzie latwiej miec tez polskie .... pomysl na przyszlosc moze np wybrac sobie gdzie bedzie mial sluzbe wojskowa

paszport ci nie potrzebny ale zarejestruj go w usc
Popieram.
Najlepiej,zeby mialo dwa obywatelstwa,pozniej jak dorosnie bedzie mogl sie opowiedziec za jakims obywatelstwem (ale rownie dobrze moze dwa).
A pozatym Polska nie jest taka zla i zawsze to bedzie ojczyzna jego mamy.Tego nie zmienisz;-)
Aluska wspolczuje chorobska. :sorry:
Beatko oj niedobrze niedobrze.:no:
Teraz meza bratanek (2 tygodnie starszy od Matta) byl 3 tygodnie na zapalenie pluc w szpitalu.Ciezko bylo u niego sie wyzbyc tego dziadostwa.
Co sie dzieje? Chyba jakas epidemia,bo bratowa meza mowila,ze szpital pelny dzieci.
Co ty kochana zrobisz z synkiem jak bedzie trzeba do szpitala isc?
Masz pomoc?
A my bylismy w banku bo chcielismy przeniesc konto do nowej miejscowosci i nic nie zalatwilismy:baffled: Przezemnie,bo zapomnialam paszportu :eek::sorry:
A i tak babka powiedziala,ze trzeba bedzie nowe konto otwierac :crazy:
Znow pelno papierkowej roboty :baffled:

sabina widze ze fotke w avatarku zmienilas :-) Kapik ladnie sie poprawil, chyba bym nie rozpoznala taki maly grubasek sie zrobil ;-)

ja siedze w domu od 2 dni i zaczynam sie wkurzac, wczoraj mialam miec dostawe i cos jej nie ma do dzis :wściekła/y::wściekła/y:

Beatko ale ja Ci współczuje tak szkoda Olenki.Mam nadzieje tylko ze ich obawy beda bledne. Moge sobie wyobrazic Ciebie ale trzymaj sie glowa do gory na pewno bedzie dobrze.:-)Pozdrawiam Ciebie Olenke i Michalka.

Mi w tym miesiacu konczy sie macierzynskie ale bylam w banku i dowiedzialam sie ze moge isc jeszcze na 29 dni urlopu wypoczynkowego to chociaz jeszcze za jeden miesiac dostane pieniadze:tak:dobre i to a potem mam nadzieje ze uda mi sie jakos dorobic bedac z maluszkiem w domu.

KARINA

Karina ja jestem na urlopie wypoczynkowym zaległym do 3 maja:-) 38 dni zaległych miałam;-) a potem też wychowawczy bezpłatny:-( buuu
Beatko trzymaj sie cieplutko żeby te wstrętne chorubska was opuściły..:-)
Karina Sabinka dzięki to my na tym samym wózku jedziemy ja też od poniedziałku na urlopie a potem wychowawczy:tak:

...oj chyba mnie jakieś chrubsko bierze :no::baffled:...jest mi niedobrze, mdli mnie i już nawet zwymiotowałam:no:... a rano czułam się tak dobrze :frown: ....może to grypa żołądkowa....:no::no::no: buu będę płakać :no2::no:
Aluśka nie dobrze kuruj się

aluska a moze to co innego a nie grypa zoladkowa :-D:-D
Wisienka tylko ciąże ty byś wszędzie widziała:-D

Beatko oj niedobrze niedobrze.:no:
Teraz meza bratanek (2 tygodnie starszy od Matta) byl 3 tygodnie na zapalenie pluc w szpitalu.Ciezko bylo u niego sie wyzbyc tego dziadostwa.
Co sie dzieje? Chyba jakas epidemia,bo bratowa meza mowila,ze szpital pelny dzieci.
Co ty kochana zrobisz z synkiem jak bedzie trzeba do szpitala isc?
Masz pomoc?
Anineczka nie wiem ale ta moja pediatra pracuje w szpitalu i mam nadzieję że jakoś wymyślimy coś może gdyby zaszła jakaś potrzeba podawania dożylnie antybiotyku to z wenflonem by mnie wypuściła a jak nie to nie mam pojęcia.Dziadkowie wezmą go na trochę do siebie najwyżej mój tata weźmie urlop:-(Zobaczymy jutro na około 11 się umówię zobaczymy
Jeszcze najgorzej mnie denerwuje mój mąż który tak jakby nie wie o co chodzi i nawet nie może na odległość mi pomóc wkurza mnie to że muszę z tym być sama:wściekła/y:

Samych słodkości dla solenizantów (zaległych - Adaś - też).

Beata współczuję całej sytuacji, najgorzej, że mąż daleko :-:)-:)-(

Dla wszystkich chorych dużo zdrowia.

Wisienka widzę, kilka spraw poszło do przodu. Super.

Idę robić kolację. Będą grzanki z mozarellą, mniam!!!

reklama
Do góry