karina1980
Fanka BB :)
ja naszym miesiecznym solenizantom zycze wszystkiego naj naj :-)
ogolnie padam....ledwo zyje
od wczoraj cuda sie zaczely
ogolnie serce mi nawala,leb peka i czuje sie strasznie slaba,jeszcze mi dzisiaj bol podbrzusza doszedl
patrzylam juz nawet na loty do polski...zeby lekarza odwiedzic,bo tutaj wszystko jest normalne dla tych konowalow jak sie jest w ciazy
ok nie smece
ide do kuchni obiad robic bo ten moj sie zalamie...ostatnio obiad robie raz w tygodniu....nie mam sil i checi
jak wroci ide do lozka
buziaki
Lilka to nie dobrze ze tak sie czujesz i do tego bol podbrzusza nie chce pouczac Cie ale idz moze do lekarza ja nie bagatelizowalabym tego. Mysle ze masz za szybkie tempo, zwolnij troche i zadbaj o siebie i nie tylko o siebie........;-)Mam nadzieje ze lepiej poczujesz sie.
Lilka niedobrze ty jedź do lekarza przecież w nagłych przypadkach muszą cię przyjąć jeszcze ten ból podbrzusza:-(
Dzięki Aluśka również mężulkowi szybkiego powrotu do zdrowia
Anineczko zgadza się boli cholernie dlatego tak mi dzisiaj b. smutno bo już nie chcę jej narażać na cokolwiek:-(
Sabinko ucałuję dzięki
My po wizycie w przychodni już nie byłam prywatnie bo aż mi głupio bywać u tej mojej pediatry w szpitalu i poszłam do przychodni.
Ola ma znowu szmery po prawej stronie mimo inhalacji obawiają się o zapalenie płuc mam skierowanie do szpitala:-(Michał całe szczęście osłuchowo nadal czysty.
Już nie mam siły normalnie ryczeć chyba zaraz będę
Beatko ale ja Ci współczuje tak szkoda Olenki.Mam nadzieje tylko ze ich obawy beda bledne. Moge sobie wyobrazic Ciebie ale trzymaj sie glowa do gory na pewno bedzie dobrze.:-)Pozdrawiam Ciebie Olenke i Michalka.
Mi w tym miesiacu konczy sie macierzynskie ale bylam w banku i dowiedzialam sie ze moge isc jeszcze na 29 dni urlopu wypoczynkowego to chociaz jeszcze za jeden miesiac dostane pieniadzedobre i to a potem mam nadzieje ze uda mi sie jakos dorobic bedac z maluszkiem w domu.
KARINA