reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Hej dziewczyny
Hejku ile pieknych zyczen pocztam wszystkie jak wroce teraz uciekam z malym na kontrole do przychodni i na wizyte do przychodni rehabilitacyjnej wrocie to pocztam

dziekujemy bardzo za pamiec
buzka
Women powodzenia :tak:
.....napisz później jak było....:sorry:

Witam wszystkich!!!
A ja po okuliście Ola ma zapchany kanalik łzowy i ma skierowanie na zabieg:-(
jeszcze przez 7 dni ma kolejne kropelki i robię jej masaż tego kanalika
Zaraz idę z dwójką do pediatry bo obydwoje kaszlą i gluty gęste w nosach mają
Jeżeli dzisiaj już się nie odezwę to znaczy że mnie wywieźli bo siły mi już braknie tym bardziej że sama też nie najlepiej się czuję.
Jeszcze do tego paskudna pogoda
Beata bidulko:-( ale Was dopadło chorubsko nie dobrze... Trzymaj się jakoś Kochana :tak:
.....szybkiego powroty do zdrówka życzę:tak:

... Miałam zamiar iść dzisiaj na spacerek ale sobie darowaliśmy bo mroźny wiatr wieje a do tego lekki śnieżek prószy a nie chciałabym żeby przed samymi świętami któreś z nas zachorowało :sorry::zawstydzona/y: pomijając fakt że mężuś chory (poszedł do pracy bo musiał:baffled:) ale mam nadzieję że się szybko jakoś wykuruje i nas nie pozaraża :tak:...

reklama
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci.
Lecz słowa, które zostaną w pamięci,
życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,
niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone.
W dniu Waszych 4 miesiecy niech będzie spełnione.

Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia i Dorianka zyczy wisienka

ja naszym miesiecznym solenizantom zycze wszystkiego naj naj :-)

ogolnie padam....ledwo zyje
od wczoraj cuda sie zaczely
ogolnie serce mi nawala,leb peka i czuje sie strasznie slaba,jeszcze mi dzisiaj bol podbrzusza doszedl :confused2::confused2:
patrzylam juz nawet na loty do polski...zeby lekarza odwiedzic,bo tutaj wszystko jest normalne dla tych konowalow jak sie jest w ciazy :crazy::confused2:
ok nie smece
ide do kuchni obiad robic bo ten moj sie zalamie...ostatnio obiad robie raz w tygodniu....nie mam sil i checi
jak wroci ide do lozka

buziaki
Lilka bidulko. Moze faktycznie ta tesciowa nie bylaby zlym pomyslem?
Kobieto ty musisz odpoczac!!!

A swoja droga zastanawia mnie jedna rzecz....dlaczego dla lekarzy z Norwegii,Anglii,Irlandii,Holandii,Dani niektore rzeczy sa normalne a dla Polskich nie :baffled:
Ot takie luzne spostrzezenie i naprawde chcialabym poznac odpowiedz :eek::baffled:
Beata wspolczuje Oli.Ponoc przetykanie kanalika cholernie boli :-(

U nas sie powoli chmurzy.Musze pranie sciagnac z dworu.
Zaraz jak Matt wstanie jedziemy zmienic adres w banku :tak:

lilka ... oszczedzaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wisienka .. powiem ci tak ze roznie w zyciu bywa i nigdy nie wiadomo co czeka twoje dziecko , a podowjne obywatelstwo mu nie zaszkodzi , takze nie bagatelizuj tego
wiesz tym masz polskie roznie moze byc ... moze wrocisz kiedys do kraju z malym ....i w tedy zawsze bedzie latwiej miec tez polskie .... pomysl na przyszlosc moze np wybrac sobie gdzie bedzie mial sluzbe wojskowa

paszport ci nie potrzebny ale zarejestruj go w usc

Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci.

Lecz słowa, które zostaną w pamięci,
życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,
niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone.
W dniu Waszych 4 miesiecy niech będzie spełnione.

Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia i Dorianka zyczy wisienka​

Dołanczam się do zyczeń dla PIOTRUSIA I DORIANKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:-):-):-)
U Was tez jest taka pogoda??????Ja byłam dzisiaj z synkiem na dworzu bo musiałam i zaczęło tak sypac że wróciłam do domu dokładnie cała mokra:-p
Ogólnie nic mi się nie chce i podłapałam doła:zawstydzona/y:

POZDRAWIAM
KARINA

Beatko zdróweczka dla Was i ucałuj bidulkę Oleńkę:-(
Wisienka no to miałaś sprzątania:-) ehh faceci;-)
Lilka Ty odpoczywaj i dbaj o siebie i dzidzie!
Aluśka u mnie też śnieżek sypie cały dzień dzis:-) z przerwami:-) zdrówka dla mężusia żebyście się nie pozarażały...
Anineczka Polska jest jedyna w swoim rodzaju i wyjątkowa:-) i zawsze ma swoje zdanie :-) które w 99% przypadków jest beznadziejne!!:-)

ja naszym miesiecznym solenizantom zycze wszystkiego naj naj :-)

ogolnie padam....ledwo zyje
od wczoraj cuda sie zaczely
ogolnie serce mi nawala,leb peka i czuje sie strasznie slaba,jeszcze mi dzisiaj bol podbrzusza doszedl :confused2::confused2:
patrzylam juz nawet na loty do polski...zeby lekarza odwiedzic,bo tutaj wszystko jest normalne dla tych konowalow jak sie jest w ciazy :crazy::confused2:
ok nie smece
ide do kuchni obiad robic bo ten moj sie zalamie...ostatnio obiad robie raz w tygodniu....nie mam sil i checi
jak wroci ide do lozka

buziaki
Lilka niedobrze ty jedź do lekarza przecież w nagłych przypadkach muszą cię przyjąć jeszcze ten ból podbrzusza:-(

Beata bidulko:-( ale Was dopadło chorubsko nie dobrze... Trzymaj się jakoś Kochana :tak:
.....szybkiego powroty do zdrówka życzę:tak:
:tak:...
Dzięki Aluśka również mężulkowi szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
:baffled:
Beata wspolczuje Oli.Ponoc przetykanie kanalika cholernie boli :-(
Anineczko zgadza się boli cholernie dlatego tak mi dzisiaj b. smutno bo już nie chcę jej narażać na cokolwiek:-(

Beatko zdróweczka dla Was i ucałuj bidulkę Oleńkę:-(
Sabinko ucałuję dzięki

My po wizycie w przychodni już nie byłam prywatnie bo aż mi głupio bywać u tej mojej pediatry w szpitalu i poszłam do przychodni.
Ola ma znowu szmery po prawej stronie mimo inhalacji obawiają się o zapalenie płuc mam skierowanie do szpitala:-(Michał całe szczęście osłuchowo nadal czysty.
Już nie mam siły normalnie ryczeć chyba zaraz będę

reklama
Do góry