reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
kurde ale mam zamieszanie mamcie...
oddałam do tłumacza przysiegłego dokumenty z niemieckiego na polski do tłumaczenia i słuchajcie odbieram a tam tyle błędów znalazłam że masakra!!
i komu my mamy wierzyć jak tłumacz źle tłumaczy!!
mam dosc...
koleś się tak przejął że sam przyjechał do mnie do domu po te papiery
nie wyobrażam sobie innej opcji zresztą...masakra
a ja gotuję obiadek i ide na 2 kaweczkę zaraz:-)
Pusia powodzeia na szczepieniu:-)
oddałam do tłumacza przysiegłego dokumenty z niemieckiego na polski do tłumaczenia i słuchajcie odbieram a tam tyle błędów znalazłam że masakra!!
i komu my mamy wierzyć jak tłumacz źle tłumaczy!!
mam dosc...
koleś się tak przejął że sam przyjechał do mnie do domu po te papiery
nie wyobrażam sobie innej opcji zresztą...masakra
a ja gotuję obiadek i ide na 2 kaweczkę zaraz:-)
Pusia powodzeia na szczepieniu:-)
anineczka
królowa mrówek :P
W dzien je 150ml a na noc 230ml;-)ile wasze dzieci pija mleka na raz ?? ma opakowaniu pisza ze 180ml ale moj maly to tylko na noc tyle zje i w sumie tez nie do konca
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Mirka mój max. 120:-) a na noc 150:-) hihi
Hhehe Mirka wpadłabym na kawkę ale jak ty mnie do roboty chcesz zagonić to nie ma takiej opcji,u mnie tez zawsze znajdzie sie cos do robotywomen ... nudzisz sie to wpadni do mnie ja mam tyle roboty w domu ze spokojnie starczy dla dwoch :-)
chcialam isc na spacer ale taki jest wiatr ze chyba to nie najlepszy pomysl
Ale dzis jestem leser nic nei robie,wczoraj posprzątałam dzis tylko pranie :-)
ile wasze dzieci pija mleka na raz ?? ma opakowaniu pisza ze 180ml ale moj maly to tylko na noc tyle zje i w sumie tez nie do konca
Moj przed chorobą pił w dzień 150ml na noc 210-240ml
Teraz 90ml co 3 godziny ale dobrze ze wogole je!!!
Boże jaka fatalna pogoda jest u nas,az zimno mi sie robi jak patrze przez okno.
Moj mały własnie zapaskudził poł chałupy
Jadł marchewke z ziemniaczkiem i w momencie wkładania pełnej luzeczki postanowił ze sobie psiknie
Caly on,lozko,fotelik,ja i sciana w kropkach z marchwi
Przecudnie szczesliwa jestem
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Witam
Beata daj znac co powiedzial lekarz. Duzo zdrowka zycze
to widze ze nie tylko mnie
dziewczyny piszecie o tej foczce, do ilu miesiacy czy kg mozna ja uzywac?
A my juz wrocilismy z kliniki, bylam sie zobacyzc z health visitor i przy okazli zwazylam i zmierzylam malego, bo ostatnio sie wystarszylam
no i maly wazy 6.76 a obwod glowki ma 42.5 wiec rozmiary idealne, obwod glowki i wage ma na tym samy centylu :-):-):-)
Wisienka
Cieszę sie ze wszystko dobrze z Davidkiem.
Współczuję nie załątwionej sprawy w urzędzie.
Na nich też nie ma rady podobnie jak na służbę zdrowia.
Kiedy teraz pójdziesz?
women planujemy w sobote, ale zobacyzmy czy nam cos nie wypadnie, bo juz tak od 3-4 tygodni sie zbieramy i jakos nie mozemy dotrzec
cos czuje ze bedziemy musieli przelozyc dzien slubu na inny dzien, bo pani powiedziala ze w soboty sa prawie wszystkie terminy zajete
cos czuje ze bedziemy musieli przelozyc dzien slubu na inny dzien, bo pani powiedziala ze w soboty sa prawie wszystkie terminy zajete
Dzień Dobry!!!
Jestem masakrycznie chora gorączka, gardło, kaszel o dziwo udało mi się zarejestrować do lekarza na 9,45 jadę.Potem poczytam jak wrócę.
Beata daj znac co powiedzial lekarz. Duzo zdrowka zycze
Wkurza mnie dziś potwornie ta reklama Heyah
Mnie tez.
A sprzedaz dozwolona ;-)
to widze ze nie tylko mnie
dziewczyny piszecie o tej foczce, do ilu miesiacy czy kg mozna ja uzywac?
A my juz wrocilismy z kliniki, bylam sie zobacyzc z health visitor i przy okazli zwazylam i zmierzylam malego, bo ostatnio sie wystarszylam
no i maly wazy 6.76 a obwod glowki ma 42.5 wiec rozmiary idealne, obwod glowki i wage ma na tym samy centylu :-):-):-)
Podziel się: