reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Elemelku, wszystkiego naj z okazji ukończenia czwartego miesiaca:-)

Mówiąc na temat foczki to dokładnie takie cos miałyscie na myśli????
FOCZKA !!! NOWA !!! FOTELIK DO KĄPIELI !!! ZOBACZ (326606604) - Aukcje internetowe Allegro????
A co sadzicei na temat takiego krzeselka (wiem ze maluszek musi juz siedziec ale to juz u nas niedlugo calkiem- moj maluch podciaga sie):-)
FLIPPER EVOLUTION do kapieli OKBABY FLASH nowość (321191889) - Aukcje internetowe Allegro

POZDRAWIAM
KARINA

Ja mam właśnie taką fokę. Ale zapłaciam za nią w zwykłym dzieciowym slepie 11 zł. A na allegro dochodzi jeszcze koszt przesyłki.

Larvunia i jak dzisiaj samopoczucie?

Beata, kuruj się kochana:-) Zdrówka życzę:-)

reklama
Hej :)

My dziś jedziemy na szczepienie (mam cała liste pytań do pani doktor) mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :tak:

Zmykam szykowac to i tamto

Potem poczytam co tam u Was słychać

Helloo
Wyspalam sie.Wykorzystalam meza,on wstawal,totalnie sie nie wyspal i pojechal do pracy bardzo zmeczony...jakos wyrzutow sumienia nie mam :sorry2:
Pogoda typowo irlandzka :baffled::dry:
Teraz Mateusz spi,Antek szuka pilota bo nie bedzie bajki jak nie znajdzie :dry::sorry2:
Ja pije kawke i zaraz zrobie jakies sniadanko bo w brzuchu burczy;-)

Milego dnia dziolchy :tak::-D

Elcia Wsio dobrego i najlepszego!!!

Women dziękuję Kochana :-):-):-):tak:

Na początku był jeden wielki płacz i lament :no:a z każdym tygodniem było coraz lepiej...przyzwyczaiła się już trochę.... chociaż ostatnio ( wczoraj) miała jakiś zły humor i nie pozwalała sobie jej założyć... bardzo lubi przekręcać się z plecków na brzuszek i próbowała to zrobić z pieluszką na sobie ale się nie udało i się bardzo złościła:no: .... a po zmianie pampersa ta prężyła nogi że szok:szok: żeby tylko jej tej pieluchy nie założyć :no: ........jest coraz bardziej ruchliwa a tu znowu taka blokada więc niezbyt ciekawie zapowiadają się te tygodnie :baffled::confused:
....zobaczymy jak to będzie ....:-(

Aluśka strasznie mi zal malutkiej,biedna kruszynka......Ucaluj ja od e-cioci:tak:

Dzień Dobry!!!
Jestem masakrycznie chora gorączka, gardło, kaszel o dziwo udało mi się zarejestrować do lekarza na 9,45 jadę.Potem poczytam jak wrócę.:tak:

Zdrówka zycze,mnie tez wzielo jakies cholerstwo:wściekła/y:

Witam wszystkie kobity i stukam sie kawką
U nas noc ok,maly tez ok ja troche mniej ok hehe :-)

Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

Dla Eluni

507.gif

reklama
Do góry