reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Elemelku, wszystkiego naj z okazji ukończenia czwartego miesiaca:-)

Mówiąc na temat foczki to dokładnie takie cos miałyscie na myśli????
FOCZKA !!! NOWA !!! FOTELIK DO KĄPIELI !!! ZOBACZ (326606604) - Aukcje internetowe Allegro????
A co sadzicei na temat takiego krzeselka (wiem ze maluszek musi juz siedziec ale to juz u nas niedlugo calkiem- moj maluch podciaga sie):-)
FLIPPER EVOLUTION do kapieli OKBABY FLASH nowość (321191889) - Aukcje internetowe Allegro

POZDRAWIAM
KARINA

Ja mam właśnie taką fokę. Ale zapłaciam za nią w zwykłym dzieciowym slepie 11 zł. A na allegro dochodzi jeszcze koszt przesyłki.

Larvunia i jak dzisiaj samopoczucie?

Beata, kuruj się kochana:-) Zdrówka życzę:-)

reklama
Hej :)

My dziś jedziemy na szczepienie (mam cała liste pytań do pani doktor) mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :tak:

Zmykam szykowac to i tamto

Potem poczytam co tam u Was słychać

Helloo
Wyspalam sie.Wykorzystalam meza,on wstawal,totalnie sie nie wyspal i pojechal do pracy bardzo zmeczony...jakos wyrzutow sumienia nie mam :sorry2:
Pogoda typowo irlandzka :baffled::dry:
Teraz Mateusz spi,Antek szuka pilota bo nie bedzie bajki jak nie znajdzie :dry::sorry2:
Ja pije kawke i zaraz zrobie jakies sniadanko bo w brzuchu burczy;-)

Milego dnia dziolchy :tak::-D

Elcia Wsio dobrego i najlepszego!!!

Women dziękuję Kochana :-):-):-):tak:

Na początku był jeden wielki płacz i lament :no:a z każdym tygodniem było coraz lepiej...przyzwyczaiła się już trochę.... chociaż ostatnio ( wczoraj) miała jakiś zły humor i nie pozwalała sobie jej założyć... bardzo lubi przekręcać się z plecków na brzuszek i próbowała to zrobić z pieluszką na sobie ale się nie udało i się bardzo złościła:no: .... a po zmianie pampersa ta prężyła nogi że szok:szok: żeby tylko jej tej pieluchy nie założyć :no: ........jest coraz bardziej ruchliwa a tu znowu taka blokada więc niezbyt ciekawie zapowiadają się te tygodnie :baffled::confused:
....zobaczymy jak to będzie ....:-(

Aluśka strasznie mi zal malutkiej,biedna kruszynka......Ucaluj ja od e-cioci:tak:

Dzień Dobry!!!
Jestem masakrycznie chora gorączka, gardło, kaszel o dziwo udało mi się zarejestrować do lekarza na 9,45 jadę.Potem poczytam jak wrócę.:tak:

Zdrówka zycze,mnie tez wzielo jakies cholerstwo:wściekła/y:

Witam wszystkie kobity i stukam sie kawką
U nas noc ok,maly tez ok ja troche mniej ok hehe :-)

Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

Dla Eluni

507.gif

reklama
Do góry