reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Jeżeli chodzi o wózki to wszystko zależy jaki mamy ponieważ są różne gondolki.
Mój mały jeszcze troche ma miejsca ale nie tak dużo tak mysle, że jeszcze ze 3-4 tygodnie powinien sobie swobodnie pojeździc i potem powinno byc juz ciepło to zmieniam na spacerówke.
Chyba że mały mi szybciej urosnie.
Powiedzcie macie wózki uniwersalne czy kupujecie spacerówke teraz?????

KARINA

Karina ja mam wózek uniwersalny ale Amanda w gondoli ma jeszcze dużo miejsca więc nie będę zamieniać na spacerowkę bo jak tu Kobitki pisały może być niuni za zimno :tak:

reklama
Bira oby ta nocka minęła Wam spokojnie :tak: Mam nadzieję że z głosikiem Ingusi jest już znacznie lepiej :tak: ...Trzymajcie się dzielnie.... :happy2:

Dobranoc Mamusie :-D:-D:-D

pim002agrosssmallik2.gif

Witam!

Kathe wspolczuje...my narazie rehbilitujemy na miejsciu i ja jestem zadowolona...no tylko ze nasza pani jest w ciazy i najpewniej bede musiała zmienic rehabilitantke :-(

Co do miesiaczki to ja dostałam szybko ale ja nie karmie piersia teraz tez powinnam dostac i cos mnie brzuch bolii mam dosc:-(

Co do chrztu to my chrzcilismy w lutym ksiadz nie potrzebowal zadnych dokumentow bo wszystko pamietałam...zreszta w tym samym kosciele bralismy slub i tam sa juz nasze papiery:-)

my tez zastanawiamy sie nad zmiana wozka bo młodemu w gondoli juz ciasno ale jeszcze poczekam do swiat:-) i zmieniam na osobna spacerowke bo jest lzejsza...zreszta rehabilitantka pozwoliła nam zmienic tylko Adas ma jezdzic na płasko:-)

Witam Mamcie :tak:
Nocka minęła nam super :tak:
Wykąpaliśmy Amandę o 19.30 (pampers przebrał i nie było innego wyjścia jak wcze4śniejsza kąpiel :baffled:) potem po 20 amciu i lulu (z nami w łóżku) o 22 Przemek przełożył ją do swojego łóżeczka i spała bardzo grzecznie a o godz..6.30 obudziła się po raz pierwszy na amciu:tak: Wytrzymała 8,5godzimy w łóżeczku i aż około 10godzin bez cysia:-D:tak::-D:-D

Dzień Dobry w ten słoneczny poranek!!!

A u nas powrót do normalności Michała zaprowadziłam do przedszkola i tylko z Olą jestem więć luzik.No i lekarza wskoczymy chociaż jest już lepiej ale kaszel mnie niepokoi tym bardziej że podobno jest jakieś wirusowe zapalenie dróg oddechowych.

Bira super że Inga ma się lepiej
Women i co z Dorianem?
Larvuniu ja też mam taką małą gondolę że się nie mieści ale ta spacerówka jest jakaś dziwna i nie wiem czy będzie jej wygodnie bo co do zawiania to się nie boję bo moja zachartowana cały czas śpi na dworzu właściwie bezwzględu na pogodę no chyba że Emma przechodzi:-D

Miłego dnia życzę

Witajcie mamusie:-)

Ja dzisiaj w nocy spałam nieprzerwanie 5 godzin:szok: niesamowite maluszek chyba po tym zageszczaniu mleka lepiej spał i zjadł mi pierwszy raz az 150 ml mleka.............
Dzisiaj jest sliczna pogoda wiec wlasnie posprzatalam mieszkanie, wyparzylam maluszka rzeczy, zrobie obiadek i zmykam z maluszkiem na dworek dzisiaj pobedziemy chyba ze 3 godzinki:-) tym bardziej ze ide do kosciola zalatwic chrzest i chce popatrzec po lokalach jakie sa ceny bo chcemy wziasc sale na chrzciny:tak:no i musze kupic maluszkowi wieksza butelke bo moje maja 120 ml i tylko jedna wieksza mam 330 a skoro juz pierwszy raz zjadl wiecej to mam nadzieje ze juz tak bedzie:-)

Najwazniejsza rzecz WOMEN jak minela nocka jak Dorianek sie czuje mam nadzieje ze juz lepiej........

Tak pozatym mam do Was pytanie ja chce zostac z synkiem w domu tak do okolo roczku (zreszta i tak nie mialabym komu zostawic dziecka ) niestety urlop macierzynski konczy sie i na wychowawczym nie bede miala pieniazkow wiec zastanawiam czy moge zaczac dorabiac jakos jak bede w domku.
Tak mysle zeby nawiazac wspolprace z jakas hurtownia i zaczac wystawiac na allegro tylko wlasnie co?????...........
Chcialam u nas w miescie rozszerzyc swoja dzialanosc i otworzyc drugi sklep z akcesoriami dla kobiet w ciazy i w pologu jak i dla dla dzieci taki od A-Z wylanczajac ubranka( bo to u nas jest) niestety dotacji nie otrzymalam a swoj wklad mam ale nie az tak duzy jak jest potrzebny na otworzenie takiego sklepu.
Tak wiec kombinuje co moge mniejszym nakladem ruszyc w domu??????????Myslalyscie tez o takim czyms??????

Kolejna rzecz ja gondolki narazie nie sciagam jak maly miesci sie jeszcze bede jezdzic nia.Mam tez wozek uniwersalny i jest on dobry ale ma jeden minus waga 19 kg z gondolka a ja mieszkam na 3 pietrze.
Ja mam dokladnie taki wozeczek
WÓZEK GONDOLA SPACERÓWKA ATLANTIC BABY DESIGN !! (319590346) - Aukcje internetowe Allegro
Mamy ktore beda kupwac wersje spacerowa co bierzecie pod uwage????????????/

Teraz zmykam maluszek obudzil sie i brzuszek ma pusty bo niezle krzyczy:-)

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
Witam po kolejnej nieprzespanej nocce. Zaczynam powoli wymiękać. Inga jest niemożliwa... co się stało z moim fajnym, grzecznym dzieckiem:confused: Mało tego przestaje mi jeść, zawsze były z tym problemy, ale traz to jakieś nieporozumienie:baffled: wczoraj zjada o 13 słoiczek marchewki z jabłkiem a następny jej posiłek był przed 23:szok::baffled: Zjadła 100 mleka z kaszką i poszła spać. Po godzini obudziła sie i zjadła z 10:wściekła/y: i tak co chwila.... Jesssu juz nie mam siły. Rano cos tam jej sięudało wcisnąć i i tak za chwilkę to zwymiotowała:no: Pić też za bardzo nie chce:no: co ja mam z nią robić?

Women, jak Dorianek?
Aluśka, wspołczuje nocki.
Beata, super, ze u Was już ok:-)

Co do wózka, ja też mam wielofunkcyjny. Gondolka jest spora, wiec Inga jeszcze ma sporo miejsca. Nie będę na razie kupować niczego innego, bo ten wózek spełnia w zasadzie wszystkie moje oczekiwania... mógłby byc tylko ciut mniejszy i lżejszy. W wakacje może kupię parasolkę, ale to tylko awaryjnie na jakieś wyjazdy.

Do góry