reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

larvunia to ile Marcelek ma cm zwrostu? Ja juz nie wiem czy Wasze dzieci takie duze czy te gondolki macie takie male :szok:
wlasnie bylam zmierzyc moja, to ma 85 cm dlugosci, wiec maly spokojnie jeszcze w niej pojezdzi do maja albo dluzej i nadal bedzie mial sporo luzu.

wlasnie kupilam malemu zabawke, bedzie sobie skakal w drzwiach, mam nadzieje ze bedzie lubil i bede miec wiecej czasu dla siebie Buy The First Years Winnie the Pooh 'Tigger' Door Bouncer. at Argos.co.uk

reklama
wisienkaa nie wiem ile ma cm :confused: Jutro go zmierze. I zrobie zdjecie w gondolce, jak bede miala okazje, tylko nie wiem kiedy. Powaznie maly tak w sam raz, ledwo ledwo sie miesci...... Byl w piatek za to u lekarza wazony.... i wazyl 7110 ;-)

Jeżeli chodzi o wózki to wszystko zależy jaki mamy ponieważ są różne gondolki.
Mój mały jeszcze troche ma miejsca ale nie tak dużo tak mysle, że jeszcze ze 3-4 tygodnie powinien sobie swobodnie pojeździc i potem powinno byc juz ciepło to zmieniam na spacerówke.
Chyba że mały mi szybciej urosnie.
Powiedzcie macie wózki uniwersalne czy kupujecie spacerówke teraz?????

KARINA

Hm...mój mały w gondoli pojeździ jeszcze napewno długo:tak:
Nawet nie myślałam o zmienie na spacerówke bo za mały i jeszcze jest za zimno - takie moje zdanie.
moja szwagierka ma syna 1,5 rocznego i on śpi w dzień dalej w wózku, wyłożyli tylko ten środek
(nosidełko) i jest tak już na styk:tak:

Kurcze dziewczyny jak wstawiłyscie zdjęcia np.swojego maluszka?????Ja cały czas ponawiam i wywala mnie że wielkość jest za duża a jak zmniejszałam do 2 KB to zdjęcie wychodzi takie malusie że nawet nie widoczne jest.
Chyba że cos zle robie?????

KARINA

J
Powiedzcie macie wózki uniwersalne czy kupujecie spacerówke teraz?????
KARINA

karina ja kupilam wozek 3 w 1 wiec spacerowki nie musze kupowac bo juz ja mam :tak:
w sumie moze dlatego tam gdzie maluch lezy ma jeszcze sporo miesjca, bo to nie jest taka typowa gondolka.

A co do wklejania zdjec to musisz wejsc na np. Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki i tam grac zdjecie i otymasz link tego zdjecia na forum, i ten link kopiujesz i wklejasz do podpisu tak samo jak suwaczki :tak: powodzenia, mam nadzieje ze zrozumialas.

Ja ide sie kapac i spac wiec milej nocki zycze

Witam Kobitki :tak:

Widzę że nie tylko my mieliśmy nie ciekawą nockę :-( Oczywiście wyjazd do rodziców był udany ale wczoraj wieczorem Amanda strasznie krzyczała i płakała :-( i nawet noszenie na rękach nie pomagało i cysia też nie chciała była strasznie rozdrażniona :baffled::no: Zapodałam jej później viburcol i po 15 minutach się jakoś uspokoiła:confused: Ale to było straszne czułam się taka bezsilna. :no:

karina ja kupilam wozek 3 w 1 wiec spacerowki nie musze kupowac bo juz ja mam :tak:
w sumie moze dlatego tam gdzie maluch lezy ma jeszcze sporo miesjca, bo to nie jest taka typowa gondolka.

A co do wklejania zdjec to musisz wejsc na np. Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki i tam grac zdjecie i otymasz link tego zdjecia na forum, i ten link kopiujesz i wklejasz do podpisu tak samo jak suwaczki :tak: powodzenia, mam nadzieje ze zrozumialas.

Myśle że zrozumiałam:-)dziekuje ci bardzo. Na razie stanełam na tym chciałabym wkleic jeszcze jedno zdjęcie i jeden suwaczek ale sa jakieś ograniczenia.....
Jutro jak troche będę wypoczęta po nocy (mam taka nadzieje) pokombinuje a teraz zmykam spać.

KARINA

hej dziewczyny, wyszlysmy z mala na przepustke, jutro wracamy do Bartoszyc:-(jestem zestresowana i wyczerpana psychicznie:-:)-:)-(ten pobyt jest straszny, mamy strasznie duzo zabiegow- 2 razy dziennie bobath i 3 razy dziennie vojta- rano robie z terapeutami bobath i vojte a po poludniu 2 razy sama vojte i raz sama bobath:-:)-:)-(mala strasznie reaguje na pobyt tam, dzieci placza , jest glosno i do tego ta vojta:-(okropna metoda, po niej zrobila sie placzliwa i rozdrazniona i juz sama nie wiem co robic. Rehabilitantka od bobatow ktora przychodzila do nas do domu prywatnie mowi ze mala spokojnie wyjdzie z tego po przez terapie bobatami a tam mowia ze niekoniecznie ale ze to moja decyzja:-(codziennie sie pakuje i wracam do domu:-(a inne mamy mnie namawiaja zebym zostala i zostaje:-(nie jestem przekonana do vojty i nie wyrabiam psychicznie przez ta metode, pomalu trace pokarm ze stresu, do tego poklucilam sie z mezem i nasi rodzice tez sie poklucili, ehhhh szkoda gadac:-(nie wiem czy zostac przy vojcie czy rehabilitowac ja samymi bobathami MAM METLIK W GLOWIE a jestem matka i decyzja nalezy do mnie:-(misia ratuj:-(
kathhe przykro mi że znalazłaś się w takiej sytuacji ale też niestety nie pomogę przy podjęciu decyzji :baffled: Jesteś wspaniałą mamą i na pewno dokonasz słusznego wybór :tak: dokonasz Trzymaj się dzielnie i uściskaj Marysię :tak:

reklama
cześć :-)
wpadłam się pochwalić, że moja starsza siostra jest w ciąży :-):-):-) termin ma na 16 listopada 2008r :tak:

Kajunia gratulacje dla siostrzyczki :tak:

Women ogromnie ci współczuję:-( biedny Dorianek :-( niech szybko zdrowieje :tak: Ściskaczki dla Niego :tak:

Karina ja też jeszcze nie dostałam okresu po porodzie ale karmię tylko i wyłącznie piersią więc mam na to jeszcze czas :tak:

Do góry