reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
cześć :-)

Wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet :tak::tak::tak:

wpadłam się pochwalić, że moja starsza siostra jest w ciąży :-):-):-) termin ma na 16 listopada 2008r :tak:

Kochane kobietki!
W dniu naszego święta życzę każdej z nas wielkiej miłości,
prawdziwej przyjaźni,spełnienia marzeń i realizacji swoich planów
!

cześć :-)

Wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia :tak:Kobiet :tak::tak::tak:

wpadłam się pochwalić, że moja starsza siostra jest w ciąży :-):-):-) termin ma na 16 listopada 2008r :tak:
Gratulacje dla siostry:tak:

Kochane kobietki!
prawdziwej przyjaźni,spełnienia marzeń i realizacji swoich planów !
piękne życzenia pozwolisz Lilka że się podłączę

Ja już lecę do wieczorka
Miłego dnia:tak:

Kochane kobietki!
prawdziwej przyjaźni,spełnienia marzeń i realizacji swoich planów
!

czołem Foremeczki!
Pozwól Liluś że podepnę się pod te piękne życzonka!!!
Bądżcie słoneczne moje Drogie:-):-):-)

:-) ja rok temu zrobilam kolo 12.00 test i wyszedl pozytywny :-)

wogole moje dzieci sa swietowe :-D
test z Milenka zrobilam 11 listopada :-)
test z Hania 8 marca:-)
a test teraz z .?. 14 lutego :-)

hihihihihiii

Kajuniu gratulacje dla Twojej siostry!!!!!

Dzien dobry

Wszystkiego Najlepszego w Dniu naszego Swieta

Trzeba sobie kawkę strzelić

Ide sobie 2ga kawke walnac.
beata stuk puk kawusia ;-)

Larvuniu stuk puk ja też właśnie 2 kawkę sobie zaparzyłam bo zaraz zapałki w oczy będę sobie musiała wsadzić:-D

Beatko, Larvuniu u nas tez nocka do dupy... Oskar budzil sie co chwile - jadl, plakusial... i tak cala noc... och, pewnie szczepionka + bol dziaselek ...moj maluszek

widze ze nie tylko ja zle spalam :-D:-D:-D wlasnie pije 1 kawe od czasu jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :-) niby obiecalam sobie ze nie bede, ale nie wyrobie, taka jestem padnieta. Dav zaczal plakac przed chwila a do mnie to nawet nie dociera bo taka zmeczona jestem :baffled: dobrze ze tatus dzis w domu.

Anulka u nas tez te zabki :baffled: maly juz od srody budzi mi sie w nocy co godzine-dwie, wierci, placze i tak caly czas, juz widze ze zabek jest bardzo wysoko, ale jeszcze sie nie przebil, kiedy to sie skonczy ?? padam :nerd:

:-) ja rok temu zrobilam kolo 12.00 test i wyszedl pozytywny :-)

wogole moje dzieci sa swietowe :-D
test z Milenka zrobilam 11 listopada :-)
test z Hania 8 marca:-)
a test teraz z .?. 14 lutego :-)

hihihihihiii

Kajuniu gratulacje dla Twojej siostry!!!!!

Kajuniu rowniez gratulacje dla Twojej siostry !!!

Lilka ja tez robilam test 8.03 ale wyszedl negatywny :-:)-( ale powtorzylam rowno za tydzien 15.03 nio i juz wiedzialam ze moje zycie ulegnie zmianie na zawsze :-):-) :-D:-D nigdy nie zapomne jaka bylam wtedy szczesliwa :-):-):-)
a ty to rzeczywiscie masz tymi dzieciaczkami i testami fajnie :-D:-D

Dzien doberek:tak::tak:

Wisienko, juz faktycznie coraz mniej mam karmiacych samym cycem... wiem, ze poza nami jest Kathe, Bira, Jolie, Aluska, Misia i Jagoda... chyba, ze o ktorejs zapomnialam..:baffled:

ja pol na pol :sorry2: od 8.00 do 15.00 butla (albo herbatka, albo mleko, albo zupka, albo soczek) a reszte dnia cycol :tak: No a w weekendy tylko cycol.

na spacerek dzis chcialam isc, ale do d.py pogoda :dry:
a Wy kochane jakie plany na dzis i jutro? Moj mezus zapracowany, wiec ja sama z marcelitkiem :sorry2:

reklama
Do góry