reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Mozliwe,ze dlatego.
Matt urodzil sie z 3200kg a wyszlismy ze szpitala z waga 3000kg
Choc powiem Ci,ze ja mam dzieci wagi ciezkie.
Antek ma teraz 2,5 roku a wazy juz 17,200.
Ja w wieku 6 lat (teraz znalazlam moja karte zdrowia) wazylam zaledwie 19 kilo :-D
To po tatusiu te kilogramy :sorry2:
Ale paradoks bo w poniedziałek szczepiłam Michała on 27 stycznia skończył 5 lat waży 19,8 a w wieku 4 lat na bilansie 4-latka miał 24 kg:-D.Teraz wygląda jak patol żebra mu widać:-D.Urodził się 4100.Ja się śmieję że co poród to większe dziecko rodzę:-D

wisienka ten kretyn(bo inaczej go nazwać nie można) to chyba chciał mi na złość zrobić jak zwykle zresztą :wściekła/y::wściekła/y: on jest pojeb...ny:wściekła/y: maminsynek jeden......

dzien dobry
ja wlasnie wrocilam z zakupow ... dziecko bylo godzine u tesciowej , wiec moglam sobie spokojnie pokupowac ... dziecko zadowolone ja zadowlona a tesciowa w niebo wzieta bo mogla zostac z malym sam na sam
tylko sie wkurzylam bo chialam kupic smoczek do butelki taki rozmiar L (do kaszek itp) ale wszystkie sa tu w rozmiarze 2 czyli dla dzieci 6-18 mcy
wiec nie wiem czy kupic taki czy kombinowac z powiekszaniem dziurki w 1 ale jak to zrobic zeby wyszla glatka dziurka i zeby nic nie zostlo co moze ewe. skaleczyc malego albo cos polknac ???
wiem ze zly watek ale.......... ile macie biutelek ??? bo ja
1 do herbatek 150ml , 1 do soczkow 150 ml , 2 do mleka 300 ml no i w zapasie 2 250ml do mleka

Ja mam do kleiku smoczek z dorobiona przezemnie dziurka;-)
A butelki to mam tak: 1 do herbatki itp, i dwie większe do mleka.
i gdzies mi jeszcze leżą w zapasoe dwie butelki małe do herbatki co były dołączone do lakatatora;-)

Apropos. Byłam z małym dzisiaj u lekarza i już młody waży 6,900:-)
Kaszel mu przechodzi i katarek też. Więc ulga:tak:

Ale paradoks bo w poniedziałek szczepiłam Michała on 27 stycznia skończył 5 lat waży 19,8 a w wieku 4 lat na bilansie 4-latka miał 24 kg:-D.Teraz wygląda jak patol żebra mu widać:-D.Urodził się 4100.Ja się śmieję że co poród to większe dziecko rodzę:-D
To powiedz na ktorym on jest teraz centylu?

A to,ze co ciaza dziecko wieksze to ponoc udowodnione naukowo...tylko u mnie sie nie sprawdzilo bo Antek wazyl juz 3560 :dry:

Ja mam do kleiku smoczek z dorobiona przezemnie dziurka;-)
A butelki to mam tak: 1 do herbatki itp, i dwie większe do mleka.
i gdzies mi jeszcze leżą w zapasoe dwie butelki małe do herbatki co były dołączone do lakatatora;-)

Apropos. Byłam z małym dzisiaj u lekarza i już młody waży 6,900:-)
Kaszel mu przechodzi i katarek też. Więc ulga:tak:

Elbra super że z Piotrusiem już coraz lepiej tak trzymać:tak:wagę też ma całkiem niezłą my do takiej wagi dojdziemy może za miesiąc
Beata niezłego stresa przeżyłam nie ma co :-:)no:
Anineczko bardzo ładnie Ci synek waży 7300g:-D

reklama
Wszystkiego najnajlepszego
dla Tymka z okazji skończenia 3 miesiąca :-D

1486lm7.gif

Ps. e-ciotka gapa:sorry2:

Do góry