bira
Listopadowe mamy'07
Vincentku, Gustawku, wszystkiego najlepszego:-)
Laski, widzałyście, ze już listopad 2008 się pojawił?:-)
Inga miała przy urodzeniu 31 cm. a przy wtorkowym mierzeniu 40 cm.
A w przychodni nieźle dałaś czadu. I bardzo dobrze. Ja odpukać mam szczęście do lekarzy, raz tylko mieliśmy scięcie z debilem, który robił Indze USG bioderek, który narzucił jakies ekspresowe tempo, jedno dziecko się nie zdążyło ubrać to już następne miało być rozebrane, więc ubieraam Ingę prawie na kolanie. W końcu się wkur... i go opierdzieliłam, że nie po to zapaciłam, zeby mnie ktoś poganiał i należy mi się chociaż te pieprzone 5 minut. A w mojej przychodni takie maluchy jak nasze wchodzą bez kolejki, a jak ludziska ne chcą przepuścić, to lekarka sama wywołuje malucha.
Kunda współczuję z chłopakami. Ty też masz trzy światy... Życzę zdrówka dla obojga:-)
Ladina, Kajunia, ale Wam pięknie chłopaki rosną :-)
Kurcze ja nie wiem jak tak można. Skąd Wy tych lekarzy bierzecie?
U nas już lepiej. nga dzsiaj tylko lekką podgorączkę miała, wiec nawet dzsiaj na spacer koleżanka pójdzie. I apetycik jej wrócił:-)
A ja niedługo mykam do fryzjera, bo już wyglądam jak chochoł![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Laski, widzałyście, ze już listopad 2008 się pojawił?:-)
ile wasze dzieci maja teraz w obwodzie glowy
ile mialy przy urodzeniu
prosze napiszcie
Inga miała przy urodzeniu 31 cm. a przy wtorkowym mierzeniu 40 cm.
A w przychodni nieźle dałaś czadu. I bardzo dobrze. Ja odpukać mam szczęście do lekarzy, raz tylko mieliśmy scięcie z debilem, który robił Indze USG bioderek, który narzucił jakies ekspresowe tempo, jedno dziecko się nie zdążyło ubrać to już następne miało być rozebrane, więc ubieraam Ingę prawie na kolanie. W końcu się wkur... i go opierdzieliłam, że nie po to zapaciłam, zeby mnie ktoś poganiał i należy mi się chociaż te pieprzone 5 minut. A w mojej przychodni takie maluchy jak nasze wchodzą bez kolejki, a jak ludziska ne chcą przepuścić, to lekarka sama wywołuje malucha.
a ja dzis mam kiepski dzien w nocy macio wymiotował i Robek musial z nim jechac do leakrza bo ja niestety nie dałam rady sie rozdwoic bo miałam termin do urologa z Adasie na naprawe siusiaka i tak macius ma jelitowke co wypije to po godzinie zwraca...dobrze ze nie odrazu wiec cos tam zostaje no i nie ma biegunki...oj zebym tylko nie zapeszyła
A Adas ma mniejsza wade niz sadziłam dostalismy skierowanie na usg woreczkow i potem bedziemy myslec o zabiegu
Kunda współczuję z chłopakami. Ty też masz trzy światy... Życzę zdrówka dla obojga:-)
CZESC LASECZKI WRACAM PO DŁUŻSZEJ PRZERWIE:-):-)
Kurcze nazbierało sie tego troszku u Was. Przede wszystkim Women ciesze się że wsio gra i to najwazniejszeCo do lekarzy ja tez wole sie nie wypowiadać. Przed wczoraj byłam z Neluszką na badaniu serduszka bo lekarka wykryła u niej szmery. Pani doktor kardiolog była tak niemiła powiedziała że jak dziecko bedzie sie darło to nie będzie badać a w pokoju było tak ziimno dlatego mała krzyczała biedulinka w pampersie. No to ja na to że zimno dzidzi to krzyczy na to ona mi jest ciepło kumacie
w golfie siedzi i jej ciepło. eeehhhhh szkoda gadać.
Najlepiej zdac się na zdrowy matczyny rozsądek jeżeli chodzi o choroby. Dzieku Bogu z tym serduszkie,m to ok mamy sie zgłosić na kontrole do lekarza. A dzisiaj odwiedzilismy terapeute. Mała ma wzmozone napiecie. Troszke sie poprawia ale caly czas ćwiczenia.
A jak u Was z bioderkami u Waszych pociech????????
SPOKOJNEJ NOCKI DLA WASSSSS BUŹŹŹIA![]()
Ladina, Kajunia, ale Wam pięknie chłopaki rosną :-)
Kurcze ja nie wiem jak tak można. Skąd Wy tych lekarzy bierzecie?
U nas już lepiej. nga dzsiaj tylko lekką podgorączkę miała, wiec nawet dzsiaj na spacer koleżanka pójdzie. I apetycik jej wrócił:-)
A ja niedługo mykam do fryzjera, bo już wyglądam jak chochoł
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)