reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

A wiec neurolog powiedział jedno OKAZ ZDROWIA
Pięknie reaguje za sygnały,na ruchy człowieka.
Pukała młoteczkiem mówila ze odruchy prawidłowe
Podnosiła i patrzyla czy ciągnie główkę do przodu i tez bylo ok
Nie ma ani za duzej głowy,ani zadnych wadliwości ani kręczu szyjnego jak i napięcia mieśniowego na plecach.
Jest jak najbardziej proporconalny główka,nozki klatka i waga wszystko jest ponad 97 centyli
Pani powiedziała ze jest zdrowy,duzy chłop i ktoś sobie niezły żart zrobił.
Ma duże ciemiączko ale Pani neurolog wytłumaczyła ze nie moze zarosnąć gdyz Dorian bardzo szybko rośnie.Ogolnie wyszłam stamtąd o jakies 5kg lżejsza.Babka super.

Dziewczyny dziekuje ze czekałyscie i pamietałyscie
Bardzo dziekuje.

Women współczuję Ci przeżyć :-(wredny babsztyl chciała się pewnie odegrać zamartwiając Cię :frown: ale dobrze że wszystko jest z Doriankiem w porządku zuch z niego :tak: i zrób tak jak Liluś pisała niech nie ujdzie im to płazem ;-)

reklama
dzien dobry;-)

GUSTAWKU I VINCENCIE WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ... DUZO USMIECHU NA TWARZYCZKACH, CIEPELKA I MILOSCI, PYSZNEGO MLECZKA I KOLOROWYCH ZABAWECZEK

My również się dołączamy do tych pięknych życzeń dla naszych solenizantów :tak:

1563lr3.gif

Dziewczynki dziekujemy za zyczenia:-):-)

A ja tez wsciekla:wściekła/y: , bo mnie zab zaczyna bolec, chyba niedlugo to bez zebow zostane:wściekła/y::wściekła/y: Jak ja mam dosc tych zebow i dentystow:wściekła/y:

mirka
jesli chodzi o butelki to ja mam jedna do kaszek , po jednej na glowie do mleka i po jednej na glowe do herbatek:tak: Ostatnio myslalam, ze padne, bo moja kumpela kupila 9 !!! butelek dla swojego jeszcze nie narodzonego maluszka, tlumaczac, ze nie chce jej sie myc butelek w nocy:-D Zaznacze ze nie jest to jej pierwsze dziecko , wiec pojecie powinna miec;-)

Pusia
przykro mi:-:)-(

aluska
widze ze tez mialas niezly stres podczas porodu. Wszystko piekne co sie dobrze konczy;-)

A wiec neurolog powiedział jedno OKAZ ZDROWIA
Pięknie reaguje za sygnały,na ruchy człowieka.
Pukała młoteczkiem mówila ze odruchy prawidłowe
Podnosiła i patrzyla czy ciągnie główkę do przodu i tez bylo ok
Nie ma ani za duzej głowy,ani zadnych wadliwości ani kręczu szyjnego jak i napięcia mieśniowego na plecach.
Jest jak najbardziej proporconalny główka,nozki klatka i waga wszystko jest ponad 97 centyli
Pani powiedziała ze jest zdrowy,duzy chłop i ktoś sobie niezły żart zrobił.
Ma duże ciemiączko ale Pani neurolog wytłumaczyła ze nie moze zarosnąć gdyz Dorian bardzo szybko rośnie.Ogolnie wyszłam stamtąd o jakies 5kg lżejsza.Babka super.

Dziewczyny dziekuje ze czekałyscie i pamietałyscie
Bardzo dziekuje.
No i super że wszystko jest dobrze tylko po co te nerwy

dzien dobry
ja wlasnie wrocilam z zakupow ... dziecko bylo godzine u tesciowej , wiec moglam sobie spokojnie pokupowac ... dziecko zadowolone ja zadowlona a tesciowa w niebo wzieta bo mogla zostac z malym sam na sam

tylko sie wkurzylam bo chialam kupic smoczek do butelki taki rozmiar L (do kaszek itp) ale wszystkie sa tu w rozmiarze 2 czyli dla dzieci 6-18 mcy
wiec nie wiem czy kupic taki czy kombinowac z powiekszaniem dziurki w 1 ale jak to zrobic zeby wyszla glatka dziurka i zeby nic nie zostlo co moze ewe. skaleczyc malego albo cos polknac ???

wiem ze zly watek ale.......... ile macie biutelek ??? bo ja
1 do herbatek 150ml , 1 do soczkow 150 ml , 2 do mleka 300 ml no i w zapasie 2 250ml do mleka
Mirka kiedyś pamiętam rodzice mojej 10 lat młodszej siostrze robili dziurkę rozgrzanym prętem takim cienkim do sprawdzania ciasta nad ogniem:-Di było dobrze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 3 MIESIECZNEGO TYMKA

ORAZ
4 MIESIECZNYCH BLIZNIAKOW GUSTAVA I VINCENTEGO
przyłączam się do tych życzeń

Witam was wszystkie
a u nas pogoda szkoda gadać mam nadzieję że wiosna nadejdzie szybko bo nie mam siły.Młoda marudna bo znowu gorzej z oczami:wściekła/y:już nie mam sił bo ciągle grymasi i budzi się co chwilkę

Lilka daj znać co u lekarza bo teraz o ciebie się martwimy

Aluska wspolczuje, tez bym zatlukla takiego szwagra :wściekła/y: jak kur...a mozna byc tak nieodpowiedzialnym? czy on sobie nie zdawal sprawy ze ma male dziecko z tylu no i w ogole innych pasazerow? :angry:
znam pare osob co jezdzi jak szaleni, ale w przeciwienstwie do twojego szwagra to troche mysla bo jezdza tylko tak jak sa sami w samochodzie, ewntualnie z kolegami, jak jedzie ktos z rodziny, dziewczyna czy ktros im bliski to jezdza spokojnie, nienarazajac ich zycia.

a porod tez mialas kurcze.......dziekuj Bogu ze wszystko dobrze sie skonczylo, bo niektorzy lekarze .........szkoda slow.:no:

ja wlasnie wrocilam ze spa\cerku i tak pochodzilam ze az mi sie odciski porobily i piete troche zdarlam :baffled: :sorry2: w sumie to jeszcze dluzej bym spacerowala ale cos ciemne chmury sie zbieraja to wole nie ryzykowac zalapaniem sie na deszcz z maluchem.

Witam sie.

Dzis bylismy na wazeniu.Mlody wazy 7300.
Strasznie nie podobala mu sie pielegniarka,co ja zobaczyl to wpadal w histerie :-D:-D
W koncu wiem gdzie znajduje sie moja przychodnia ;-)

Vini,Gustawie i Tymonku Wszystkiego co najlepsze dla Was skarbeczki.

reklama
Do góry