reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
bo przegapilam date szczepienia
mialo byc 26.02 a ja bylam przekonana ze 29 i dupa
i zadzwonilam ze przegapilam i kazala mi baba przyjsc w srode miedzy 11-12
wiec dzis jestem tak jak mowila

i lekarz mi oznajamia ze dzis to ona ma bilase starszych dzieci,a ja do niej ale nikogo nie ma w poczekalni i kazano mi dzis przyjsc na szczepienie,a on ze ona dzis nie ma szczepien zadnych zapisanych a ja do niej CZY UWAZA PANI ZE SOBIE DO CHOLERY WYMYSLIłAM TO SZCZEPIENIE CZY CO? a ona az sie na mnie spojrzała i mowi zaraz to sprawdze,poszla do rejestracji a ja za nią.I pyta sie bab czy jestem na dzis zapisana z Dorianem na szczepienie a one ze nic nie widzą na ten temat.
JAK PODESZłAM DO NICH TO JUZ SIE GOTOWAłAM
I MOWIE DO DEBILEK
rozmawialam przez tel i kazano mi przyjsc
a ona z kim rozmawialam
no myslalam ze oszaleje i mowie do niej juz krzycząć czy jak pani podnosi tel to sie pani przedstawia !!!!!!! a ona ze nie ,ja mowie wiec wlasnie skat mam wiedziec
no i zaczyna wertowac w notesie i szukac moje nazwiska hehe zaczynam sie smiac i mowie czego pani szuka a ona nazwiska a ja mowie nikt ode mnie przez tel nie prosil nazwiska wiec pani nie szuka i zrobcie wkoncu to cholerne szczepienie i bedzie po wszystkim.

Wyobraźcie sobie ze pani dr mowi do mnie ze przyjmie mnie jak skonczy bilanse i przyjmie wszystkie dzieci
NO I JUZ SIE PRZEBRAłA MIARKA
WYBUCHłAM
mowie do niej czy pani sobie ze mnie jaja robi!!!!!!!!!!!!
starsze dzieci maja pierszenstwo niz taki malay bąbel 3 meisieczny ktory zaraz bedzie glodny i pani mi mowi ze mam czekac.
Przyjeła mnie odrazu!!!!!!!!!!!!!!
SZOK
nie nawidze lekarzy!!!!!!!!!!!

Women klawa babka jestes.:-D
To swietnie ze umiesz postawic na swoim i ze jak trzeba popyskujesz :tak:
Z tego co wiem juz nie raz Ci lekarze zaszli za skore.Lepiej chyba zmienic przychodnie.
Po co ten stres i nerwy ;-)

dokladnie anineczka nie raz
w ciazy musialam sie urzerać i no i teraz z dzieckiem to juz przesada
zapisuje albo prywatnie albo do wojskowego szpitala

umiem walczyc o swoje i kłócę sie jak mam rację!!!!!!!!!

Women no chyba bym tak jak ty ta przychodnie rozniosla
co to mialo wogole znaczyc??:szok:
chciala sie baba mscic ze podskakujesz ze kazala ci cala kolejke starszakow przeczekac?? ktorej nie bylo na dodatek....

ja pitole co za lekarze:no::baffled:
zmienialabym przychodnie jesli masz mozliwosc w trybie natychmiastowym!

a co do obwodu glowki to Hania sie urodzila z 34cm a ostatnio 11 lutego miala 39,5cm
mam nadzieje ze z Dorim wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki za wizyte!!!

Powiem wam dziewczyny ze dzis zauwazylam jakie dzieci sa madre
wrocilam do domu trzymalam Doriana na rekach i patrzyłam na niego i mowilma bedzie wszystko dobrze synku,nie martw sie i oczy mi sie szkliły i łzy napływały on spojrzał mi w oczy i sie usmiechnął w głos co robi bardzo zadko tylko z 4 razy i to musialam prawie clowna udawac a dzis zrobił to sam od siebie bo wiedzial ze tez sie usmiechne i wielka radosc mi tym sprawił.

BOżE JAK JA GO MOCNO KOCHAM!!!!!!!

women mi sie wydaje ze nie masz co sie obawiac, no ale lepiej sprawdzic aby miec pewnosc, Jak pisze annineczka tetniak nie jest dziedziczny tak mi sie przynajmniej wydaje, myslalam ze czegos innego sie obawiasz. Trzymam kciki za dzisiejsza wizyte, obys wrocila z dobrymi nowinami.
A w przychodni to niezle cie probowali splawic, jak ja nie cierpie sluzby zdrowia :wściekła/y:

moj Davidek przed chwila walna taka kupke ze mimo czystego pampersa to przecieklo troche na body i spioszki :szok: :-D wzielam go na gore aby przebrac i normalnie wszedzie byla...... zeszlam na dol i za 5-10 min znow to samo :-D:-D:-D
nie wiem co go tak wzielo :cool2::cool2::cool2:

Women kochana będzie wszystko dobrze..zobaczysz...dobrze powiedzialaś Doriankowi jestes kochaną i super mamusią:-) i on to wie dlatego tak slicznie sie do Ciebie uśmiechnal;-)
Trzymamy z Kapikiem kciuki za ciocie i Dorianka:-) buziak wielki

reklama
Do góry