reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pusiu to straszne ze odchodza od nas przyjaciele :-(
Trzymaj sie :sorry2:
Moja Klara wpadla pod samochod majac dopiero 7 lat i nie moglam jej pozegnac bo bylam tutaj w Irladnii a ona u moich rodzicow w Polsce :-(
A najgorsze jest to,ze widziala to moja wowczas 3 letnia siostrzyczka :-(

Aaa dzis moja siorka konczy cale 6 lat :cool2::cool2:

reklama
Pusia współczuję.

Pusiu... wspolczuje... trzymaj sie:-:)-(

Pusiu to straszne ze odchodza od nas przyjaciele :-(
Trzymaj sie :sorry2:
Moja Klara wpadla pod samochod majac dopiero 7 lat i nie moglam jej pozegnac bo bylam tutaj w Irladnii a ona u moich rodzicow w Polsce :-(
A najgorsze jest to,ze widziala to moja wowczas 3 letnia siostrzyczka :-(

Aaa dzis moja siorka konczy cale 6 lat :cool2::cool2:

Dzięki kobitki za słowa otuchy :( ...
Możliwe że nie zdążymy dojechać ale chociaż spróbujemy :-(

dzien dobry
my juz jestemy 100% butelkowi ...... i chyba jestem wyrodna matka ale sie ciesze ze mam juz to za soba , maly jest zadowony mi karmienie idzie szybko i wiem ile je

witam

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA 2 KACPERKOW W 4 MIESIACY ICH ZYCIA !!!!

Beata yasmin to super sprawa!! Baralam przed ciaza. Polecam nawet dla mam ktore niedlugo planuja inne bobo, ja bralam ok 1 rok i jak tylko przestalam to zaraz po 1 krwawieniu zaszlam w ciaze :-):-)

Pusia podziwiam Cie na tej diecie bezbialkowej, ja to bym nie wytrzymala :no:
a co do pieska to az mi sie smutno zrobilo....:-:)-(

Anulka :-) super, zazdroszecze tego wolania :-D:-D moj tlyko llaaa laaaaaaaa

Women, Ladinka
powodzenia na szczepieniu!!!

Anineczka 6 lat? :szok: o kurcze, moglaby byc twoja corcia ;-) :-D

Cześć:-)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:-)

Widzę, że był mój "ulubiony" temat-sprzątanie.... uff jak ja nienawidzę, ale z drugiej strony nie znoszę potykać się o bajzel. Codzenne muszę rano odkurzyć i umyć podłogi a wieczorem chociaż zamieść. Może nie robiła bym tego tak często, ale przy dwóch psach utonęła bym w kurzu, sierści i piasku. Dlatego zagryzam zęby zasuwam na ścierze;-) Prasuję też wszystkie ciuchy, ręczniki i ścierki, bo nie znoszę niepoprasowanych rzeczy.
Anineczka, jak czytam o Twoim mężu, to mam obraz swojego przed oczami;-)

Anulka, współczuję ząbkowania. Oby szbko to poszło.

Women, powodzenia na szczpieniu:-)

My wczoraj zaliczyliśmy szczepienie. Inga była super grzeczna, zapłakała tylko przy wkłuciu i zaraz zaczęła uśmiechac się do pięlęgniary. Była mierzona i ważona. Waży już 6965 (widac, że nowe mleczko jej służy:-)) ma 64 cm, obwód główki 40 cm a klatki piersiowej 42. Niestety o południu mała dostała gorączki. W nocy doszło do 40 stopni. Godzine temu miała 39. Dostaje czopki rzeciwgorączkowe, ale mm wrażenie, ze mało dają. Taki stan podobno może utrzymywać się do 48 godzin:-:)baffled: Jeżeli do jutra gorączka ne zejdzie mamy się pokazać u lekarza:-(. Teraz malutka śpi. Oby jak nadłużej. Najgorsze, ze nie chce pić, więc daję jej strzykawką na siłę. Kurcze mam nadzeję, ze po południu będzie lepiej.

Bira współczuję ale tak się zdarza po szczepieniu

wiecie co jest mi strasznie smutno :(:-( Dzwoniła moja mama i powiedziała że nasz pies "figa" źle sie ma i zdycha :-( że już sie męczy i że trzeba podjąć decyzję co dalej .... Rodzice już wczoraj się z nia pożegnali bo upadła na ziemie i tak sie jakoś wykręciła że myśleli że już nie żyje wiec popłakali się ale ona jeszcze wstała - ledwo co. Nie chcą sami podejmować decyzji dlatego pytają nas mnie i moje dwie siostry co robić dalej bo Figa się już męczy ... . Dlatego dziś pakujemy sie i jedziemy do rodziców do woj lubuskiego bo bardzo chciała bym Figę jeszcze zobaczyć pożegnać sie ... . Kurcze pisze to i łzy mi lecą - ona była z nami 18 lat

Więc dzis nici z basenu jakoś nie mogła bym byc na basenie wiedząc że Figusia tam cierpi .... smutno mi :-(
Pusia ale przykra sprawa nasza suka zdechła jak miała 16 lat też bardzo ją opłakiwaliśmy :-(

dzien dobry
my juz jestemy 100% butelkowi ...... i chyba jestem wyrodna matka ale sie ciesze ze mam juz to za soba , maly jest zadowony mi karmienie idzie szybko i wiem ile je

Mirka nie gadaj głupot i tak ładnie karmiłaś a dziecko przynajmniej jest szczęśliwe bo najedzone:tak:

Beata yasmin to super sprawa!! Baralam przed ciaza. Polecam nawet dla mam ktore niedlugo planuja inne bobo, ja bralam ok 1 rok i jak tylko przestalam to zaraz po 1 krwawieniu zaszlam w ciaze :-):-)
No to fajnie Wisienka że zachwalasz zobaczymy co będzie wezmę około 10 dopiero bo zdania są podzielone ale większość kobiet jest zadowolona:tak:

A u nas słońce że hej, pranie schnie a ja wciąż sprzątam:wściekła/y:po tym moim mężu bo masakrę zrobił w domku:tak:
A Olka też marudna od 11 jest na tarasie i co chwilę się mi budzi zaraz szlag mnie trafi bo nie mogę wiele zrobić

dziewczyny tragedia
maly nie zaszczepiony,pilne skierowanie do neurologa za duzą ma ponoc glowe

jestem przerażona nie chce spekulowac i wymieniac wam co moze byc powodem
ale lekarz powiedzial ze za szybko urosla mu glowa

ile wasze dzieci maja teraz w obwodzie glowy
ile mialy przy urodzeniu
prosze napiszcie

reklama
Do góry