reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
women przeciez Dorianek jest duzym chlopcem, nie ma co panikowac, na pewno wszystko jest w porzadku :tak:
moj sie urodzil to mial 35
jak mial 6 tygodni to 37
a teraz juz mu nikt nie mierzyl, na dzis po mojemu to ma 42-43 :tak:

dziekujemy wszyskim ciociom za zyczenia:-)
my po spacerku ale nas wywiało buuu
potem nadrobie wszystko co u was bo jest u mnie mama:-)

Women :-( a co to oznacza:-( ja nie wiedziałam ze mam zwracać uwage na obód głowy...jejku:-( az polecialam sprawdzic i wziełam metr:-)

przy urodzeniu 35cm
po ostatnim szczepieniu tj. po 12 tyg. zycia. 39,5
a jak teraz zmierzylam to jak na moje oko ok. 41-41,5 ale ide we wtorek do szczepienia to sie dowiem...az sie przestraszyłam:-(

Pusia bidulko przeczytałam teraz o piesku:-( wspolczuje..ja pamietam jak ryczałam jak musialam kota uspic:-( bidulko ...
Bira biedna Ingusia ja aż sie boje szczepienia kolejnego:-(

women
ja jak patrzylam w mojej ksiazce to na wiek Dorianka najwiecej wypada 45 a srednio 42 a ile ma Dorianek?
moj po mojemu ma ponad srednia, ale sie miesci w normie, ale az sama sie przestraszylam, w czwartek ide do helth visitor to poprosze aby go zmierzyla :tak:
i chyba wiem czego sie obawiasz :-( :-(
jestem z Toba, na kiedy masz wizyte??

dziewczyny dziekuje za odpowiedzi
Dorian ma 44,5cm na dzien dzisiejszy jest ponad 97 centyla w tabeli
od ostatniej wizyty czyli 15 stycznia urosla mu glowa o 6,5cm
przy urodzeniu miał 35cm

Ale wszystkie wymiary Dorian ma powyzej normy czyli powyzej 97 centyla
obw.klatki - 45cm
waga- 7950

Dzis udalo mi sie zalatwic wizyte prywatnie u neurologa jednego z lepszych w Bydgoszczy ide na 18.30
Boje sie dziewczyny,gdyz u mnie w rodzinie moja mama zmarła na tętniaka w głowie,nie chce nawet myslec.

reklama
No pojde pojde
dzwonilam do przychodni w bydgosczy terminy sa niezle po najszybciej )z pilnym skierowaniem) termin na miesiac hehe umarlabym chyba z niepokoju ale naszczescie udalo mi sie na dzis termin zalatwic prywatnie,pieniadze w takiej sytuacji nie graja roli!

Musze napewno zmienic lekarza albo nawet przychodnie nie odpowiada mi obsluga w tej przychodni gdzie chodzimy MASAKRA
dzis sie klucilam ze wszystkimi tam nawet z lekarzem

Do góry