sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Kacperku Pusi wszystkiego naj naj naj:-) kochany!!!!!!!!:-)
hihi a moj Kacperek własnie z okazji 4 miesiecy wpierniczył deserek jagoda jablko:-) jak on wyglądal:-) hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pusia Wow podziwiam tej diety bezbiałkowej bo dużo to kosztuje wyrzeczeń ale pewnie wartoCo do specjalnych witamin to myślę że te dla matek karmiących ale musisz uważać żeby w tabletkach nie było jako substancji uzupełniających laktozy bo wtedy dupa i na nowo byś zaczynała poczytaj w ulotce
Sto lat dla Pusiowego Kapika dużo zdróweczka 4-miesięczniaku
No ja po pierwszym porodzie też miałam lepiej dlatego teraz jestem zdziwiona co się dzieje w moim organiźmie:-(ale teraz powinno być git
Ja też zawsze w sobotkę mega sprzątanko i lubię to i Elbra nie dziwię się ale mnie to też relaksuje uwielbiam jak jest tak super czyściutko a co do programu na tvn to też go lubię i dużo pomysłów zaczerpnęłam od niej
Ja 2 dni prasowałam współczuję a właśnie pozdejmowałam pościele i pewnie wieczór mam romantyczny z żelazkiem w roli głównej.
A i ja ręczników nie prasuję chociaż to
Idę sprzątać
hihi a moj Kacperek własnie z okazji 4 miesiecy wpierniczył deserek jagoda jablko:-) jak on wyglądal:-) hehehe
Dawaj fotki Sabinkoa mój Kapik kolejne zaskoczenie na 4 miesiace:-) hehe pewnie u was u wiekszości to juz bylo ale wlasnie przewraca sie z boku na bok:-) hihihi:-) skubaniec mój:-)
No to super dzionek się szykuje wypoczywaj i korzystajDzien Dobry!
100 lat dla naszych Kacperkow!!!
My dzisiaj idziemy na szczepienie, wiec zajrze pozniej;-)
No i babka do pomocy dzis przychodzi, juupppiii
Do pozniej, pa!
Dzien doberek
Wszyskiego najlepszego dla dzisiejszych 4-ro miesieczniakow:-):-) duzo usmiechu, pysznych deserkow i slodkiego mleczka:-):-)
U nas dzis nocka byla cudna... Oskarus zasnal o 19.30 i po 6 rano bylo dopiero karmienie - choc pewnie by jeszcze wytrzymal, ale ja juz nie... mleczko juz cieklo![]()
Dzien Dobry!
100 lat dla naszych Kacperkow!!!
Do pozniej, pa!
Dzien Dobry!
Do pozniej, pa!