reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kacperku Pusi wszystkiego naj naj naj:-) kochany!!!!!!!!:-)

hihi a moj Kacperek własnie z okazji 4 miesiecy wpierniczył deserek jagoda jablko:-) jak on wyglądal:-) hehehe

reklama
a mój Kapik kolejne zaskoczenie na 4 miesiace:-) hehe pewnie u was u wiekszości to juz bylo ale wlasnie przewraca sie z boku na bok:-) hihihi:-) skubaniec mój:-)

Dzien Dobry!
100 lat dla naszych Kacperkow!!!

My dzisiaj idziemy na szczepienie, wiec zajrze pozniej;-)
No i babka do pomocy dzis przychodzi, juupppiii:-D
Do pozniej, pa!

Witam Kobitki :tak:

Dla Kacperka Sabinki i Kacperka Pusi z okazji ukończenia 4 miesiąca :-D
Wiele uśmiechów a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.
Tego Wam dzisiaj Aluśka życzy :-):-)
:-)

145rn6.gif

Dzien doberek:tak::tak:

Wszyskiego najlepszego dla dzisiejszych 4-ro miesieczniakow:-):-) duzo usmiechu, pysznych deserkow i slodkiego mleczka:-):-)

U nas dzis nocka byla cudna... Oskarus zasnal o 19.30 i po 6 rano bylo dopiero karmienie - choc pewnie by jeszcze wytrzymal, ale ja juz nie... mleczko juz cieklo:-D:-D:-D:-D

Pusia Wow podziwiam tej diety bezbiałkowej bo dużo to kosztuje wyrzeczeń ale pewnie warto:tak:Co do specjalnych witamin to myślę że te dla matek karmiących ale musisz uważać żeby w tabletkach nie było jako substancji uzupełniających laktozy bo wtedy dupa i na nowo byś zaczynała poczytaj w ulotce:tak:

Sto lat dla Pusiowego Kapika dużo zdróweczka 4-miesięczniaku:tak:

No ja po pierwszym porodzie też miałam lepiej dlatego teraz jestem zdziwiona co się dzieje w moim organiźmie:-(ale teraz powinno być git:tak:

Ja też zawsze w sobotkę mega sprzątanko i lubię to i Elbra nie dziwię się ale mnie to też relaksuje uwielbiam jak jest tak super czyściutko a co do programu na tvn to też go lubię i dużo pomysłów zaczerpnęłam od niej:-D:tak:

Ja 2 dni prasowałam współczuję a właśnie pozdejmowałam pościele i pewnie wieczór mam romantyczny z żelazkiem w roli głównej.

A i ja ręczników nie prasuję chociaż to:no:
Idę sprzątać

hihi a moj Kacperek własnie z okazji 4 miesiecy wpierniczył deserek jagoda jablko:-) jak on wyglądal:-) hehehe

W imieniu Kacperka dziękuję CIOCIĄ za życzenia :tak:

Beatko34 co do diety to racja sporo wyrzeczeń ale co zrobić :-(jak mus to mus. Mam nadzieje, że ta skaza jakoś szybko może minie ...

a mój Kapik kolejne zaskoczenie na 4 miesiace:-) hehe pewnie u was u wiekszości to juz bylo ale wlasnie przewraca sie z boku na bok:-) hihihi:-) skubaniec mój:-)
Dawaj fotki Sabinko

Dzien Dobry!

Do pozniej, pa!
No to super dzionek się szykuje wypoczywaj i korzystaj

No a mam sprzątać a ciągle tu kukam:-D

Dzien doberek:tak::tak:

Wszyskiego najlepszego dla dzisiejszych 4-ro miesieczniakow:-):-) duzo usmiechu, pysznych deserkow i slodkiego mleczka:-):-)

U nas dzis nocka byla cudna... Oskarus zasnal o 19.30 i po 6 rano bylo dopiero karmienie - choc pewnie by jeszcze wytrzymal, ale ja juz nie... mleczko juz cieklo:-D:-D:-D:-D

To tylko pozazdrościć takiej nocki :tak:

Dzien Dobry!

Do pozniej, pa!

Powodzenia na szczepieniu :tak:

Ladinko, daj znac jak po szczepieniu... my mamy w piatek:shocked2:

Larvuniu, wzruszylam sie jak czytalam jak Marcelus teskal... trzymam kciuki za Was:tak::tak:

Ciekawe jak tam Marysia sobie radzi na rehabilitacji...

Sabinko, pieknie ...jabluszko z jagodka - mmm... moj szkrabik tylko cyca... ale za miesiac juz zaczniemy szalec...:tak::tak:

Beaciu, u mnie poki co okresu ciagle brak... ale ja karmie wylacznie piersia:tak::tak: no i trzymaj sie, a 1 kwietnia to juz tuz... tuz...:tak::tak:

Lilka, ja tez musze miec wszedzie blysk... inaczej nie umiem... moge nie miec obiadu, ale musi domek lsnic...

A co do prasowania to nie prasuje...:-D:-D

Nie wiem, czy pisalam Wam, ale moj synus juz wola mama...:-):-):-)
Jest to takie specyficzne maaa-maa!!! Zawsze zaczyna sie od minki w podkowke... i widac, ze chce cos powiedziec... i wtedy tak slicznie wola przez plakusianie... mmmmaaa-maaa!!!! Ale jestem happy!!!!:-):-):-):-)

reklama
Do góry